How to start an LLC in Arkansas

Starting an LLC in Arkansas involves selecting a unique business name, filing the Certificate of Organization with the Secretary of State, obtaining an Employer Identification Number (EIN), and complying with state regulations such as drafting an Operating Agreement and registering for state taxes.

Gati për të filluar biznesin tuaj? Planet duke filluar nga 297 dollarë + tarifat shtetërore.

Benefits of starting your business in Arkansas

Starting an LLC in Arkansas offers a range of benefits that make it an attractive option for entrepreneurs. One of the key advantages is the flexibility in management structure, allowing business owners to tailor the organization to suit their specific needs without the rigid requirements typical of corporations. Additionally, Arkansas has a low cost of living and relatively low taxes, making it a financially savvy choice for new businesses. The state also provides strong legal protections for personal assets, separating them from business liabilities. Furthermore, the process of forming an LLC in Arkansas is straightforward and cost-effective, with minimal paperwork and filing fees. Business owners can also take advantage of local resources and support systems, such as the Arkansas Small Business and Technology Development Center, which provide valuable guidance and assistance to new LLCs.

rekuizitë

 • Low formation costs and fees.
 • Ligje të forta për mbrojtjen e aseteve.
 • Favorable tax benefits and incentives.

Cons

 • State filing fee can be costly.
 • Annual franchise tax must be paid.
 • Personal information becomes public record.

How to start your business in Arkansas

Starting an LLC in Arkansas involves several steps. First, you need to name your LLC, ensuring that the name is unique and complies with Arkansas's naming requirements, which include having "Limited Liability Company," "LLC," or "L.L.C." in the name. Next, you must appoint a registered agent in Arkansas who will handle legal documents on behalf of the LLC. Following this, file the Articles of Organization with the Arkansas Secretary of State, which you can do online or by mail. There is a filing fee associated with this submission. Once approved, draft an operating agreement that outlines the management structure and operating procedures of your LLC, although this document is not required by the state, it is highly recommended for internal governance. Finally, obtain an Employer Identification Number (EIN) from the IRS, which is necessary for tax purposes and to open a business bank account. Additionally, check if you need any business licenses or permits specific to your industry in Arkansas.

Zgjidhni dhe rezervoni një emër

Është e mençur të kontrolloni emrin tuaj të LLC kundrejt bizneseve të ngjashme në zonën tuaj. Ne përfshijmë një kontroll emri me shërbimet tona të formimit dhe mund të rezervojmë emra për ju.

Zgjidh një agjent të regjistruar (RA)

An RA physically receives your LLC's legal notices during normal business hours. Most states require this, including Arkansas—but the good news is, we can do it for you.

Paraqisni një Certifikatë Formimi

This document contains basic details about your LLC, including its name and address. When we file this for you, it's typically sent to the Arkansas Secretary of State.

Përgatitja e një marrëveshje operimi

Kjo përshkruan rregullat e LLC-së tuaj për gjithçka, nga vendimmarrja deri te shpërndarja e fitimeve. Megjithëse nuk kërkohet në shtetin tuaj, modelet tona e bëjnë të lehtë përgatitjen e një të tillë dhe përcaktimin e të drejtave tuaja.

Merrni një numër ID të punëdhënësit (EIN)

An EIN is like a Social Security number for your LLC, and is needed for banking, taxes, and hiring. Arkansas LLCs may also have additional post-formation tax and regulatory requirements.

Përcaktoni licencat e nevojshme

Do t'ju duhet gjithashtu të aplikoni për çdo leje ose licencë specifike që mund të kërkohet për pajtueshmërinë, megjithëse është e mençur të prisni derisa të miratohen dokumentet e formimit të LLC tuaj.

Si mund të ndihmojë doola

Nëse keni nevojë për ndihmë për ngritjen dhe menaxhimin e biznesit tuaj në SHBA, doola ju ka mbuluar. Paketa jonë gjithëpërfshirëse është një zgjidhje biznesi në një kuti që trajton formimin e biznesit, regjistrimet vjetore të shtetit, regjistrimet e taksave federale dhe shërbimet e agjentëve të regjistruar.

nga duke formuar një SH.PK korporatë për të paraqitur artikujt e themelimit dhe për të marrë një EIN, ne do t'ju ndihmojmë të lundroni në kompleksitetin e drejtimit të një biznesi në SHBA për t'u siguruar që ai të mbetet në gjendje të mirë me shtetin.

Rezervoni një konsultë falas me një CPA ose menaxher të dedikuar llogarie për të mësuar se si mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të ketë sukses!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

lëshoj
suksesi juaj tani

Krahasoni paketat shigjeta e djathtë

Motorino

Filloni biznesin tuaj 🏁

Regjistrimet e formimit dhe EIN, shërbimi RA, Marrëveshja e operimit dhe kujtimet e rregullta të pajtueshmërisë.

Tarifa shtetërore nuk përfshihet.

$297 / yr

Pajtueshmëria totale

Qëndroni 100% në përputhje 🚀

Formimi me Përpunimi i përshpejtuar, Regjistrimet vjetore shtetërore, depozitimet tatimore të IRS, një menaxher i dedikuar i llogarisë dhe një konsultim falas për CPA.

Tarifa shtetërore nuk përfshihet.

Çdo shtet ngarkon një tarifë formimi një herë. Tarifa juaj shtetërore do të ndryshojë në varësi të shtetit ku formoheni. Nuk jeni të sigurt se cilin shtet të zgjidhni? Merrni kuizin tonë →

Fillimi me doola është i lehtë

Hapi 1

Krijoni kompaninë tuaj 🏁

Ajo që ne kemi nevojë nga ju është e juaja:

 • Emri ideal i kompanisë
 • Adresa personale (mund të jetë kudo në botë)
 • Adresa e postës elektronike (e-mail)

Formoni kompaninë tuaj në:

1 javë (mesatarisht)

Hapi 2

Merrni gjithçka që ju nevojitet 🤝

Çfarë merrni nga ne:

 • Kompani e krijuar me çdo shtet
 • Numri i identifikimit të punëdhënësit (EIN)
 • Marrëveshja Operative dhe Nenet e Organizatës
 • Shërbimi i agjentit të regjistruar

Merrni EIN-in tuaj në:

1 – 2 ditë pune me SSN

8 javë (mesatarisht) pa SSN

Hapi 3

Krijoni llogarinë tuaj bankare në SHBA 🏦

Pasi të keni marrë EIN-in tuaj (kërkohet për një llogari bankare), jeni gati të aplikoni për një llogari bankare në SHBA përmes portalit tonë të personalizuar të partnerëve. Për këtë hap kërkohet një pasaportë. ,

Merrni llogarinë tuaj bankare në:

3 - 5 ditë pune

Hapi 4

Rriteni biznesin tuaj 🚀

Jeni gati të zhyteni në punën tuaj me sigurinë se biznesi juaj është në përputhje. Eksploroni shërbime shtesë, duke përfshirë taksat doola, të disponueshme për blerje direkt nga Paneli juaj. Për pajtueshmërinë që nga dita e parë, merrni parasysh të filloni me Pajtueshmërinë totale.

doola


Shihni se çfarë thonë njerëzit për doola në

Ikona X

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

YC S20 @doolaHQ është dyqani i vetëm për banorët e SHBA dhe jo-SH.B.A.-së për të nisur një US LLC, DAO LLC dhe C Corp — dhe sot ata po ndajnë API-në e formimit të kompanisë së tyre me botën, për t'u mundësuar bizneseve të mëdha dhe të vogla të krijojnë një kompani nga linja e komandës.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Mund të krijoni në mënyrë programore një kompani ose DAO duke përdorur API-në e tyre në mënyrë programore të krijoni një biznes, të merrni një EIN, të merrni një llogari bankare në SHBA, të përpunoni pagesa, të depozitoni taksat dhe më shumë Perfekt për çdo fillim "biznes në një kuti"

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Jose Rosado

Twitter i verifikuar

Faleminderit @StartPackHQ që më ndihmoi me këtë proces. Shikoni ato 👇 https://rosa.do/startpack

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Mary Ann Azevedo

.@doolaHQ, e cila e përshkruan veten si një "Biznes në një kuti" për SMB-të, ka mbledhur 3 milion dollarë në një raund fillestar financimi. doola ofron formimin e kompanisë, një EIN, një adresë dhe llogari bankare në SHBA, akses në pagesat në SHBA dhe një konsultim tatimor, ndër të tjera.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Lajmi i mirë: Nuk është e nevojshme të jeni rezident në SHBA për të filluar një kompani në Amerikë Nëse dëshironi të filloni një startup teknologjik, inkorporoni një C-Corp Nëse dëshironi të punoni si i pavarur ose të konsultoheni me biznesin tuaj, inkorporoni një LLC Kjo duhet të jetë i drejtpërdrejtë - përdorni @doolaHQ dhe jeni mirë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë nuk kam filluar një biznes për 8 vjet. Më duhej të rizbuloja mjetet kritike të misionit për fillimin dhe drejtimin e një sipërmarrjeje të re. Këtu është grumbulli: Regjistrimi LLC: @doolaHQ, Regjistrimi i markës tregtare: @JoshGerben, Regjistrimi i domenit: @GoDaddy, Faqja e internetit: @Shopify, Banka: @mercury, Pagesat: @stripe, Skedarët: @googledrive, Email i brendshëm: @gmail, Email i jashtëm : @Mailchimp, Tregu Go-to: @Kickstarter, Menaxhimi i Detyrave: @asana

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sindikatë

Twitter i verifikuar

8/ Ne jemi bashkuar gjithashtu me @doolaHQ për t'u mundësuar DAO-ve në Syndicate të marrin persona juridikë dhe EIN, të hapin llogari bankare fiat, të dorëzojnë dosjet e pajtueshmërisë dhe të lëshojnë formularët e taksave K-1 lehtësisht dhe në mënyrë të përballueshme. Ky është vetëm fillimi i aftësive të reja që do të sjellim në DAO, së bashku.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Elizabeth Yin

Urime për kompaninë e portofolit @HustleFundVC Doola (dikur StartPack) në raundin e tyre të ri! Faleminderit që na lini të investojmë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Will Papper

Ne përdorim @doolahq në @SyndicateDAO

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

YC S20 @doolaHQ është dyqani i vetëm për banorët e SHBA dhe jo-SH.B.A.-së për të nisur një US LLC, DAO LLC dhe C Corp — dhe sot ata po ndajnë API-në e formimit të kompanisë së tyre me botën, për t'u mundësuar bizneseve të mëdha dhe të vogla të krijojnë një kompani nga linja e komandës.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Mund të krijoni në mënyrë programore një kompani ose DAO duke përdorur API-në e tyre në mënyrë programore të krijoni një biznes, të merrni një EIN, të merrni një llogari bankare në SHBA, të përpunoni pagesa, të depozitoni taksat dhe më shumë Perfekt për çdo fillim "biznes në një kuti"

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Jose Rosado

Twitter i verifikuar

Faleminderit @StartPackHQ që më ndihmoi me këtë proces. Shikoni ato 👇https://rosa.do/startpack

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Mary Ann Azevedo

.@doolaHQ, e cila e përshkruan veten si një "Biznes në një kuti" për SMB-të, ka mbledhur 3 milion dollarë në një raund fillestar financimi. doola ofron formimin e kompanisë, një EIN, një adresë dhe llogari bankare në SHBA, akses në pagesat në SHBA dhe një konsultim tatimor, ndër të tjera.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Lajmi i mirë: Nuk është e nevojshme të jesh rezident në SHBA për të hapur një kompani në Amerikë. Nëse dëshironi të filloni një startup teknologjik, inkorporoni një C-Corp Nëse dëshironi të punoni si i pavarur ose të konsultoheni me biznesin tuaj, inkorporoni një LLC Kjo duhet të jetë e drejtpërdrejtë - përdorni @doolaHQ dhe ju jeni mirë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë nuk kam filluar një biznes për 8 vjet. Më duhej të rizbuloja mjetet kritike të misionit për fillimin dhe drejtimin e një sipërmarrjeje të re. Këtu është grumbulli: Regjistrimi LLC: @doolaHQ, Regjistrimi i markës tregtare: @JoshGerben, Regjistrimi i domenit: @GoDaddy, Faqja e internetit: @Shopify, Banka: @mercury, Pagesat: @stripe, Skedarët: @googledrive, Email i brendshëm: @gmail, Email i jashtëm : @Mailchimp, Tregu Go-to: @Kickstarter, Menaxhimi i Detyrave: @asana

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sindikatë

Twitter i verifikuar

8/ Ne jemi bashkuar gjithashtu me @doolaHQ për t'u mundësuar DAO-ve në Syndicate të marrin persona juridikë dhe EIN, të hapin llogari bankare fiat, të dorëzojnë dosjet e pajtueshmërisë dhe të lëshojnë formularët e taksave K-1 lehtësisht dhe në mënyrë të përballueshme. Ky është vetëm fillimi i aftësive të reja që do të sjellim në DAO, së bashku.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Elizabeth Yin

Urime për kompaninë e portofolit @HustleFundVC Doola (dikur StartPack) në raundin e tyre të ri! Faleminderit që na le të investojmë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Will Papper

Ne përdorim @doolahq në @SyndicateDAO

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Fondi Hustle

Twitter i verifikuar

Urime ekipi @doolaHQ! Do të dërgoni shumë mirë dhe do të vazhdoni ta bëni formimin e kompanisë një punë të shpejtë. Vlerëso të jesh në këtë udhëtim me ty!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

dharmesh

Twitter i verifikuar

Më pëlqen puna që po bën @DoolaHQ. Përputhet me filozofinë time të trajtimit të çështjes "talenti shpërndahet në mënyrë të barabartë, mundësia nuk është". Më shumë startup kudo = mirë për të gjithë.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Aditya Mohanty

U mahnita duke parë se sa e lehtë e bën @doolaHQ fillimin e një entiteti në SHBA, plotësisht online. Nëse po planifikoni të ndërtoni nga India për botën, patjetër kini kujdes për këtë ekip 🔥

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

@doolaHQ i YC S20 është dyqani me një ndalesë për banorët e SHBA dhe jo-SHBA për të nisur një US LLC dhe C Corp — dhe sot ata po lançojnë mbështetjen e plotë për DAO LLC, duke ndërlidhur web3 dhe web2:

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sahil Bloom

Twitter i verifikuar

💥Njoftim Investimi💥 I ngazëllyer për të investuar në @doolaHQ! Një platformë biznesi në një kuti që u mundëson themeluesve nga kudo në botë të fillojnë biznesin e tyre të ëndrrave në SHBA. Krenar që investoj së bashku me @NexusVP @ycombinator @dharmesh @ankurnagpal @anothercohen dhe më shumë!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë i dua bizneset që shkojnë gjatë rritjes së sipërmarrjes. @tryramp për shpenzimet fillestare, @doola për formimin e biznesit, @carta për menaxhimin e kapitalit dhe @Rippling për HR & IT

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Eric Bahn

Twitter i verifikuar

Unë rekomandoj ta shënoni këtë nëse filloni të merrni seriozisht në lidhje me investimin e engjëjve. Strukturat e SH.PK-së kanë disa përfitime të mëdha, faleminderit @arjunmahadevan për shpjegimin e mrekullueshëm këtu!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Rohun

Twitter i verifikuar

ju duhet të jeni në gjendje të "filloni një biznes" pa pasur nevojë të shqetësoheni për LLC, llogaritë bankare, taksat dhe kontabilitetin. miku im, @arjunmahadevan po e ndërton këtë me @doolaHQ, ja pse është një biz i shkëlqyeshëm dhe ju duhet t'i përdorni ato për LLC-në e radhës që krijoni.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Fondi Hustle

Twitter i verifikuar

Urime ekipi @doolaHQ! Do të dërgoni shumë mirë dhe do të vazhdoni ta bëni formimin e kompanisë një punë të shpejtë. Vlerëso të jesh në këtë udhëtim me ty!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

dharmesh

Twitter i verifikuar

Më pëlqen puna që po bën @DoolaHQ. Përputhet me filozofinë time të trajtimit të çështjes "talenti shpërndahet në mënyrë të barabartë, mundësia nuk është". Më shumë startup kudo = mirë për të gjithë.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Aditya Mohanty

U mahnita duke parë se sa e lehtë e bën @doolaHQ fillimin e një entiteti në SHBA, plotësisht online. Nëse po planifikoni të ndërtoni nga India për botën, patjetër kini kujdes për këtë ekip 🔥

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

@doolaHQ i YC S20 është dyqani me një ndalesë për banorët e SHBA dhe jo-SHBA për të nisur një US LLC dhe C Corp — dhe sot ata po lançojnë mbështetjen e plotë për DAO LLC, duke ndërlidhur web3 dhe web2:

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sahil Bloom

Twitter i verifikuar

💥Njoftim Investimi💥 I ngazëllyer për të investuar në @doolaHQ! Një platformë biznesi në një kuti që u mundëson themeluesve nga kudo në botë të fillojnë biznesin e tyre të ëndrrave në SHBA. Krenar që investoj së bashku me @NexusVP @ycombinator @dharmesh @ankurnagpal @anothercohen dhe më shumë!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë i dua bizneset që shkojnë gjatë rritjes së sipërmarrjes. @tryramp për shpenzimet fillestare, @doola për formimin e biznesit, @carta për menaxhimin e kapitalit dhe @Rippling për HR & IT

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Eric Bahn

Twitter i verifikuar

Unë rekomandoj ta shënoni këtë nëse filloni të merrni seriozisht në lidhje me investimin e engjëjve. Strukturat e SH.PK-së kanë disa përfitime të mëdha, faleminderit @arjunmahadevan për shpjegimin e mrekullueshëm këtu!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Rohun

Twitter i verifikuar

ju duhet të jeni në gjendje të "filloni një biznes" pa pasur nevojë të shqetësoheni për LLC, llogaritë bankare, taksat dhe kontabilitetin. miku im, @arjunmahadevan po e ndërton këtë me @doolaHQ, ja pse është një biz i shkëlqyeshëm dhe ju duhet t'i përdorni ato për LLC-në e radhës që krijoni.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

YC S20 @doolaHQ është dyqani i vetëm për banorët e SHBA dhe jo-SH.B.A.-së për të nisur një US LLC, DAO LLC dhe C Corp — dhe sot ata po ndajnë API-në e formimit të kompanisë së tyre me botën, për t'u mundësuar bizneseve të mëdha dhe të vogla të krijojnë një kompani nga linja e komandës.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Fondi Hustle

Twitter i verifikuar

Urime ekipi @doolaHQ! Do të dërgoni shumë mirë dhe do të vazhdoni ta bëni formimin e kompanisë një punë të shpejtë. Vlerëso të jesh në këtë udhëtim me ty!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Mund të krijoni në mënyrë programore një kompani ose DAO duke përdorur API-në e tyre në mënyrë programore të krijoni një biznes, të merrni një EIN, të merrni një llogari bankare në SHBA, të përpunoni pagesa, të depozitoni taksat dhe më shumë Perfekt për çdo fillim "biznes në një kuti"

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

dharmesh

Twitter i verifikuar

Më pëlqen puna që po bën @DoolaHQ. Përputhet me filozofinë time të trajtimit të çështjes "talenti shpërndahet në mënyrë të barabartë, mundësia nuk është". Më shumë startup kudo = mirë për të gjithë.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Jose Rosado

Twitter i verifikuar

Faleminderit @StartPackHQ që më ndihmoi me këtë proces. Shikoni ato 👇 https://rosa.do/startpack

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Aditya Mohanty

U mahnita duke parë se sa e lehtë e bën @doolaHQ fillimin e një entiteti në SHBA, plotësisht online. Nëse po planifikoni të ndërtoni nga India për botën, patjetër kini kujdes për këtë ekip 🔥

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Mary Ann Azevedo

.@doolaHQ, e cila e përshkruan veten si një "Biznes në një kuti" për SMB-të, ka mbledhur 3 milion dollarë në një raund fillestar financimi. doola ofron formimin e kompanisë, një EIN, një adresë dhe llogari bankare në SHBA, akses në pagesat në SHBA dhe një konsultim tatimor, ndër të tjera.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Y Combinator

Twitter i verifikuar

@doolaHQ i YC S20 është dyqani me një ndalesë për banorët e SHBA dhe jo-SHBA për të nisur një US LLC dhe C Corp — dhe sot ata po lançojnë mbështetjen e plotë për DAO LLC, duke ndërlidhur web3 dhe web2:

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Ankur Nagpal

Twitter i verifikuar

Lajmi i mirë: Nuk është e nevojshme të jeni rezident në SHBA për të filluar një kompani në Amerikë Nëse dëshironi të filloni një startup teknologjik, inkorporoni një C-Corp Nëse dëshironi të punoni si i pavarur ose të konsultoheni me biznesin tuaj, inkorporoni një LLC Kjo duhet të jetë i drejtpërdrejtë - përdorni @doolaHQ dhe jeni mirë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sahil Bloom

Twitter i verifikuar

💥Njoftim Investimi💥 I ngazëllyer për të investuar në @doolaHQ! Një platformë biznesi në një kuti që u mundëson themeluesve nga kudo në botë të fillojnë biznesin e tyre të ëndrrave në SHBA. Krenar që investoj së bashku me @NexusVP @ycombinator @dharmesh @ankurnagpal @anothercohen dhe më shumë!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë nuk kam filluar një biznes për 8 vjet. Më duhej të rizbuloja mjetet kritike të misionit për fillimin dhe drejtimin e një sipërmarrjeje të re. Këtu është grumbulli: Regjistrimi LLC: @doolaHQ, Regjistrimi i markës tregtare: @JoshGerben, Regjistrimi i domenit: @GoDaddy, Faqja e internetit: @Shopify, Banka: @mercury, Pagesat: @stripe, Skedarët: @googledrive, Email i brendshëm: @gmail, Email i jashtëm : @Mailchimp, Tregu Go-to: @Kickstarter, Menaxhimi i Detyrave: @asana

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Alex Lieberman

Twitter i verifikuar

Unë i dua bizneset që shkojnë gjatë rritjes së sipërmarrjes. @tryramp për shpenzimet fillestare, @doola për formimin e biznesit, @carta për menaxhimin e kapitalit dhe @Rippling për HR & IT

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Sindikatë

Twitter i verifikuar

8/ Ne jemi bashkuar gjithashtu me @doolaHQ për t'u mundësuar DAO-ve në Syndicate të marrin persona juridikë dhe EIN, të hapin llogari bankare fiat, të dorëzojnë dosjet e pajtueshmërisë dhe të lëshojnë formularë tatimorë K-1 lehtësisht dhe me kosto të përballueshme. Ky është vetëm fillimi i aftësive të reja ne do të sjellim në DAO, së bashku.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Eric Bahn

Twitter i verifikuar

Unë rekomandoj ta shënoni këtë nëse filloni të merrni seriozisht në lidhje me investimin e engjëjve. Strukturat e SH.PK-së kanë disa përfitime të mëdha, faleminderit @arjunmahadevan për shpjegimin e mrekullueshëm këtu!

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Elizabeth Yin

Urime për kompaninë e portofolit @HustleFundVC Doola (dikur StartPack) në raundin e tyre të ri! Faleminderit që na lini të investojmë

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Rohun

Twitter i verifikuar

ju duhet të jeni në gjendje të "filloni një biznes" pa pasur nevojë të shqetësoheni për LLC, llogaritë bankare, taksat dhe kontabilitetin. miku im, @arjunmahadevan po e ndërton këtë me @doolaHQ, ja pse është një biz i shkëlqyeshëm dhe ju duhet t'i përdorni ato për LLC-në e radhës që krijoni.

Fotografia e profilit të përdoruesit në Twitter

Will Papper

Ne përdorim @doolahq në @SyndicateDAO

Mësoni se si të filloni një LLC
në çdo shtet

Zgjidhni shtetin tuaj

logo
logo
logo
logo

imazh faq

A duhet të jem shtetas amerikan për të punuar me doola?

Jo, ju nuk e bëni! Ne punojmë me sipërmarrës nga e gjithë bota për të inkorporuar bizneset e tyre. Megjithatë, mos e pranoni fjalën tonë; shikoni tonën Faqja TrustPilot për të dëgjuar atë që njerëzit në mbarë botën kanë për të thënë për doola.

Çfarë informacioni ju nevojitet nga unë për të filluar?

Nuk na duhen dokumente për të filluar. Na duhen vetëm disa informacione nga ju:

 • Emri i kompanisë tuaj
 • Adresa juaj personale
 • Numri i telefonit dhe emaili (Për qëllime kontakti)

Më vonë gjatë procesit, do t'ju duhet një pasaportë për të krijuar llogarinë tuaj bankare.

Çfarë është një EIN?

Një numër identifikimi i punëdhënësit është numri i identifikimit tatimor për organizatën tuaj dhe një kërkesë e shumë bankave ose institucioneve (siç është IRS) për të kryer biznes në SHBA. Pasi të keni marrë EIN-in tuaj, mund të aplikoni për llogaritë bankare të biznesit dhe portat e pagesave. Mësoni më shumë rreth proces të plotë.

Çfarë është një ITIN?

Një Numër Individual Identifikimi Tatimor (ITIN) mund të përdoret si një alternativë për një Numri i Sigurimeve Shoqërore (SSN) në disa raste dhe nuk është një kërkesë në shumicën e rasteve. Sidoqoftë, do t'ju kërkohet të keni një të tillë nëse dëshironi të aplikoni për një llogari PayPal ose disa llogari bankare. Ne ju tregojmë se si duket ky proces në faqen tonë udhëzojë!

Çfarë është një LLC (shoqëri me përgjegjësi të kufizuar)?

Një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar është një strukturë formale biznesi (e krijuar sipas ligjit të shtetit) ku biznesi është ligjërisht i ndryshëm nga pronari(ët). Ajo mund të ketë një pronar të vetëm në rastin e një SH.PK me një anëtar ose pronarë të shumëfishtë në rastin e një SH.PK me shumë anëtarë.

Një LLC kombinon përfitimet e një korporate (mbrojtje kundër përgjegjësisë personale) dhe një partneriteti (taksimi përçues). Duke qenë se biznesi ka një ekzistencë të veçantë ligjore, anëtarët nuk janë personalisht përgjegjës për borxhet dhe detyrimet e Kompanisë.

Ligjet e shtetit përcaktojnë se si duhet të inkorporohen SH.PK. Disa shtete kërkojnë dokumente specifike, të tilla si nenet e organizimit, marrëveshjet e anëtarësimit, etj., që të dorëzohen tek autoritetet.

Mësoni më shumë rreth SH.PK-ve dhe si funksionojnë ato Ebook FALAS. 

Ende keni një pyetje?

Programoni një konsultë falas me një ekspert nga doola, sot.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.