Formacion

Filloni, menaxhoni dhe rritni LLC tuaj - të gjitha në një vend.

Mijëra themelues globalë përdorin doola për të inkorporuar me saktësi, siguri dhe lehtësi një LLC me bazë në SHBA nga kudo në botë. Ne kujdesemi për gjërat e ndërlikuara, në mënyrë që të përqendroheni në atë që bëni më mirë.

Mbështetur nga më të mirët

Mbështetur nga më të mirët

Formacion

Filloni të krijoni një LLC

Na jepni disa detaje për veten tuaj dhe ne do të marrim emrin tuaj të LLC të miratuar nga shteti, do të marrim numrin tuaj EIN nga IRS dhe më shumë.

Çfarë merrni nga ne

 • Një LLC e formuar me çdo shtet (ne mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni)
 • Një EIN dhe Marrëveshje Operative
 • Shërbimi i agjentit të regjistruar falas për 1 vit
 • Një adresë postare/kuti postare virtuale me bazë në SHBA

Gjithçka që kemi nevojë nga ju

 • Emri juaj ideal i kompanisë
 • Një adresë personale (mund të jetë kudo në botë)
 • Email-i juaj (që të mund të qëndrojmë në kontakt)

Çmimi i thjeshtuar për të gjitha nevojat tuaja

Merrni çmime fillestare dhe të qarta për fillimin dhe drejtimin e biznesit tuaj.


Plani fillestar
LegalZoom Atlas me shirita ZenBiznes Baza e Parë Veri Perëndim IncFile Nëpunës Corpnet
Formimi i Biznesit në SHBA $297
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$410
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$399 $225
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$819
+Tarifat shtetërore
$99
+Tarifat shtetërore
EIN dhe Marrëveshja Operative $159 $198 $199 $168
Shërbimi i agjentit të regjistruar për 1 vit $299 $199 $99 $149
Adresa postare, kuti postare virtuale $348 $350 $348 $348
Rezultati i Trustpilotit 4.7 4.6 3.1 4.7 4.7 3.4 4.7 3.7 4.9
Kostoja juaj totale $297
+Tarifat shtetërore
$806
+Tarifat shtetërore
$410
+Tarifat shtetërore
$397
+Tarifat shtetërore
$848
+Tarifat shtetërore
$573
+Tarifat shtetërore
$547
+Tarifat shtetërore
$819
+Tarifat shtetërore
$416
+Tarifat shtetërore
Çdo shtet ngarkon një tarifë formimi një herë. Tarifa juaj shtetërore do të ndryshojë në varësi të shtetit në të cilin formoheni.
Nuk jeni i sigurt se cilin shtet të zgjidhni? Merrni kuizin tonë →

Fuqizimi i themeluesve si ju në mbarë botën

doola përdoret nga mijëra themelues për të filluar, menaxhuar dhe rritur biznesin e tyre

Filloni biznesin tuaj nga Indi si Mazeer

imazh dëshmitar

Po kërkoja një partner i cili ishte i përgjegjshëm, numër një dhe i cili kishte aftësinë, fleksibilitetin për të përshtatur ndryshimet e shpejta që çdo biznesi do t'i duhen… Këta njerëz [doola] e dinë se për çfarë po flasin. Lexo më shumë

Mazeer Mawjood

Themeluesi i AuroraRCM

Filloni biznesin tuaj nga Spanjë si Duart

imazh dëshmitar

Unë do të rekomandoja doola sepse është një përvojë pa telashe. Ju nuk keni nevojë të shpenzoni orë të tëra për të hulumtuar se si të hapni një kompani, çfarë dokumentesh duhet të plotësoni, etj. Është një vend me një ndalesë për të filluar biznesin tuaj. Lexo më shumë

Manja Munda

Bashkëthemelues i Grow & Scale

Filloni biznesin tuaj nga SHBA si Calvin

imazh dëshmitar

Por më pas sapo mora vesh për doola, më pas e riregjistrova atje LLC-në time dhe sinqerisht, kishte një ndryshim natë-ditë në krahasim me ta bërë vetë, në një proces dukshëm më të mirë sesa përdorimi i një shërbimi si [konkurrentët e tjerë]… Lexo më shumë

Calvin Hamilton

CEO në rezy.io
imazh faq

A duhet të jem shtetas amerikan për të punuar me doola?

Jo, ju nuk e bëni! Ne punojmë me sipërmarrës nga e gjithë bota për të inkorporuar bizneset e tyre. Megjithatë, mos e pranoni fjalën tonë; shikoni tonën Faqja TrustPilot për të dëgjuar atë që njerëzit në mbarë botën kanë për të thënë për doola.

Çfarë informacioni ju nevojitet nga unë për të filluar?

Nuk na duhen dokumente për të filluar. Na duhen vetëm disa informacione nga ju:

 • Emri i kompanisë tuaj
 • Adresa juaj personale
 • Numri i telefonit dhe emaili (Për qëllime kontakti)

Më vonë gjatë procesit, do t'ju duhet një pasaportë për të krijuar llogarinë tuaj bankare.

Çfarë është një EIN?

Një numër identifikimi i punëdhënësit është numri i identifikimit tatimor për organizatën tuaj dhe një kërkesë e shumë bankave ose institucioneve (siç është IRS) për të kryer biznes në SHBA. Pasi të keni marrë EIN-in tuaj, mund të aplikoni për llogaritë bankare të biznesit dhe portat e pagesave. Mësoni më shumë rreth proces të plotë.

Çfarë është një ITIN?

Një Numër Individual Identifikimi Tatimor (ITIN) mund të përdoret si një alternativë për një Numri i Sigurimeve Shoqërore (SSN) në disa raste dhe nuk është një kërkesë në shumicën e rasteve. Sidoqoftë, do t'ju kërkohet të keni një të tillë nëse dëshironi të aplikoni për një llogari PayPal ose disa llogari bankare. Ne ju tregojmë se si duket ky proces në faqen tonë udhëzojë!

Çfarë është një LLC (shoqëri me përgjegjësi të kufizuar)?

Një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar është një strukturë formale biznesi (e krijuar sipas ligjit të shtetit) ku biznesi është ligjërisht i ndryshëm nga pronari(ët). Ajo mund të ketë një pronar të vetëm në rastin e një SH.PK me një anëtar ose pronarë të shumëfishtë në rastin e një SH.PK me shumë anëtarë.

Një LLC kombinon përfitimet e një korporate (mbrojtje kundër përgjegjësisë personale) dhe një partneriteti (taksimi përçues). Duke qenë se biznesi ka një ekzistencë të veçantë ligjore, anëtarët nuk janë personalisht përgjegjës për borxhet dhe detyrimet e Kompanisë.

Ligjet e shtetit përcaktojnë se si duhet të inkorporohen SH.PK. Disa shtete kërkojnë dokumente specifike, të tilla si nenet e organizimit, marrëveshjet e anëtarësimit, etj., që të dorëzohen tek autoritetet.

Mësoni më shumë rreth SH.PK-ve dhe si funksionojnë ato Ebook FALAS. 

Ende keni një pyetje?

Programoni një konsultë falas me një ekspert nga doola, sot.

Më shumë se thjesht formim

Mbështetni nevojat e biznesit tuaj pas formimit

Tatimet

 • Dorëzimi i Raportit Vjetor të Shtetit
 • Dorëzimi i taksave nga IRS e biznesit pa stres
 • 1:1 Konsultimi i CPA
 • 24/7 mbështetje e drejtpërdrejtë për klientët

Sigurim

 • Tarifat e agjencisë të hequra plotësisht (0$)
 • Plotësoni të gjitha kërkesat e sigurimit të tregut të tregtisë elektronike
 • Dëmtimi i pronës ose zëvendësimi i inventarit
 • Lëndimet e klientit ose sigurimi i përgjegjësisë ndaj produktit

Librat

 • Kontabilist i përkushtuar
 • Kategorizimi mujor i transaksioneve të biznesit
 • Barazimi i llogarive bankare të biznesit dhe kartave të kreditit
 • Raport financiar mujor
 • Rishikimi ekspert i raporteve financiare
 • Mbështetja e klientit

Blogjet e LLC

4 përfitime tatimore të LLC për të cilat duhet të dini patjetër
Depërtim
4 përfitime tatimore të LLC për të cilat duhet të dini patjetër
Jeni në gardh për formimin e një LLC ose C-Corp? Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë katër përfitimet e njohura tatimore të LLC që i bëjnë SH.PK-të një entitet biznesi popullor.
Arjun Mahadevan
Arjun Mahadevan
Tetor 11 2022
·
8 min lexoi

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.