Filloni me besim biznesin tuaj në SHBA nga Kanadaja

Duke filluar nga 297 dollarë, merrni një biznes në SHBA nga India, mbajeni atë të pajtueshëm dhe ligjor nga viti në vit dhe merrni akses në pagesa.

Fillon nga 297 dollarë + Tarifat shtetërore

Mbështetur nga më të mirët

Mbështetur nga më të mirët

Formacion

Filloni të formoni një LLC në më pak se 10 minuta

Na jepni disa detaje për veten tuaj dhe ne do të marrim emrin tuaj të LLC të miratuar nga shteti, do të marrim numrin tuaj EIN nga IRS, do t'ju ndihmojmë të hapni një llogari biznesi në SHBA dhe më shumë.

Çfarë merrni nga ne

 • Një LLC e formuar me çdo shtet (ne mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni)
 • Një EIN dhe Marrëveshje Operative
 • Shërbimi i agjentit të regjistruar falas për 1 vit
 • Një adresë postare/kuti postare virtuale me bazë në SHBA
 • Ndihmoni në konfigurimin e llogarisë suaj bankare të biznesit në SHBA

Gjithçka që kemi nevojë nga ju

 • Emri juaj ideal i kompanisë
 • Një adresë personale (mund të jetë kudo në botë)
 • Email-i juaj (që të mund të qëndrojmë në kontakt)

E aksesueshme për themeluesit e të gjitha llojeve

Çmimi pa dhimbje koke

Çmimi i thjeshtuar për të gjitha nevojat tuaja

Merrni çmime fillestare dhe të qarta për fillimin dhe drejtimin e biznesit tuaj.


Plani fillestar
LegalZoom Atlas me shirita ZenBiznes Baza e Parë Veri Perëndim IncFile Nëpunës Corpnet
Formimi i Biznesit në SHBA $297
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$410
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$399 $225
+Tarifat shtetërore
$0
+Tarifat shtetërore
$819
+Tarifat shtetërore
$99
+Tarifat shtetërore
EIN dhe Marrëveshja Operative $159 $198 $199 $168
Shërbimi i agjentit të regjistruar për 1 vit $299 $199 $99 $149
Adresa postare, kuti postare virtuale $348 $350 $348 $348
Rezultati i Trustpilotit 4.7 4.6 3.1 4.7 4.7 3.4 4.7 3.7 4.9
Kostoja juaj totale $297
+Tarifat shtetërore
$806
+Tarifat shtetërore
$410
+Tarifat shtetërore
$397
+Tarifat shtetërore
$848
+Tarifat shtetërore
$573
+Tarifat shtetërore
$547
+Tarifat shtetërore
$819
+Tarifat shtetërore
$416
+Tarifat shtetërore
Çdo shtet ngarkon një tarifë formimi një herë. Tarifa juaj shtetërore do të ndryshojë në varësi të shtetit në të cilin formoheni.
Nuk jeni i sigurt se cilin shtet të zgjidhni? Merrni kuizin tonë →

Filloni biznesin tuaj nga Indi si Mazeer

imazh dëshmitar

Po kërkoja një partner i cili ishte i përgjegjshëm, numër një dhe i cili kishte aftësinë, fleksibilitetin për të përshtatur ndryshimet e shpejta që çdo biznesi do t'i duhen… Këta njerëz [doola] e dinë se për çfarë po flasin. Lexo më shumë

Mazeer Mawjood

Themeluesi i AuroraRCM

Filloni biznesin tuaj nga Spanjë si Duart

imazh dëshmitar

Unë do të rekomandoja doola sepse është një përvojë pa telashe. Ju nuk keni nevojë të shpenzoni orë të tëra për të hulumtuar se si të hapni një kompani, çfarë dokumentesh duhet të plotësoni, etj. Është një vend me një ndalesë për të filluar biznesin tuaj. Lexo më shumë

Manja Munda

Bashkëthemelues i Grow & Scale

Filloni biznesin tuaj nga SHBA si Calvin

imazh dëshmitar

Por më pas sapo mora vesh për doola, më pas e riregjistrova atje LLC-në time dhe sinqerisht, kishte një ndryshim natë-ditë në krahasim me ta bërë vetë, në një proces dukshëm më të mirë sesa përdorimi i një shërbimi si [konkurrentët e tjerë]… Lexo më shumë

Calvin Hamilton

CEO në rezy.io
imazh faq

A duhet të jem shtetas amerikan për të punuar me doola?

Jo, ju nuk e bëni! Ne punojmë me sipërmarrës nga e gjithë bota për të inkorporuar bizneset e tyre. Megjithatë, mos e pranoni fjalën tonë; shikoni tonën Faqja TrustPilot për të dëgjuar atë që njerëzit në mbarë botën kanë për të thënë për doola.

Çfarë informacioni ju nevojitet nga unë për të filluar?

Nuk na duhen dokumente për të filluar. Na duhen vetëm disa informacione nga ju:

 • Emri i kompanisë tuaj
 • Adresa juaj personale
 • Numri i telefonit dhe emaili (Për qëllime kontakti)

Më vonë gjatë procesit, do t'ju duhet një pasaportë për të krijuar llogarinë tuaj bankare.

Çfarë është një EIN?

Një numër identifikimi i punëdhënësit është numri i identifikimit tatimor për organizatën tuaj dhe një kërkesë e shumë bankave ose institucioneve (siç është IRS) për të kryer biznes në SHBA. Pasi të keni marrë EIN-in tuaj, mund të aplikoni për llogaritë bankare të biznesit dhe portat e pagesave. Mësoni më shumë rreth proces të plotë.

Çfarë është një ITIN?

Një Numër Individual Identifikimi Tatimor (ITIN) mund të përdoret si një alternativë për një Numri i Sigurimeve Shoqërore (SSN) në disa raste dhe nuk është një kërkesë në shumicën e rasteve. Sidoqoftë, do t'ju kërkohet të keni një të tillë nëse dëshironi të aplikoni për një llogari PayPal ose disa llogari bankare. Ne ju tregojmë se si duket ky proces në faqen tonë udhëzojë!

Çfarë është një LLC (shoqëri me përgjegjësi të kufizuar)?

Një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar është një strukturë formale biznesi (e krijuar sipas ligjit të shtetit) ku biznesi është ligjërisht i ndryshëm nga pronari(ët). Ajo mund të ketë një pronar të vetëm në rastin e një SH.PK me një anëtar ose pronarë të shumëfishtë në rastin e një SH.PK me shumë anëtarë.

Një LLC kombinon përfitimet e një korporate (mbrojtje kundër përgjegjësisë personale) dhe një partneriteti (taksimi përçues). Duke qenë se biznesi ka një ekzistencë të veçantë ligjore, anëtarët nuk janë personalisht përgjegjës për borxhet dhe detyrimet e Kompanisë.

Ligjet e shtetit përcaktojnë se si duhet të inkorporohen SH.PK. Disa shtete kërkojnë dokumente specifike, të tilla si nenet e organizimit, marrëveshjet e anëtarësimit, etj., që të dorëzohen tek autoritetet.

Mësoni më shumë rreth SH.PK-ve dhe si funksionojnë ato Ebook FALAS. 

Ende keni një pyetje?

Programoni një konsultë falas me një ekspert nga doola, sot.

Blogjet e LLC

Si të krijoni një llogari të PayPal në SHBA - Udhëzues Ndërkombëtar i Themeluesit
How To
Si të krijoni një llogari të PayPal në SHBA - Udhëzues Ndërkombëtar i Themeluesit
Po përpiqeni të konfiguroni një llogari amerikane Paypal si një themelues ndërkombëtar? Zbuloni se cilat janë opsionet tuaja dhe gjeni zgjedhjen tuaj të duhur duke na vizituar tani.
Arjun Mahadevan
Arjun Mahadevan
Korrik 5 2022
·
4 min lexoi
Si të krijoni një llogari amerikane Stripe – Udhëzues Ndërkombëtar i Themeluesit
How To
Si të krijoni një llogari amerikane Stripe – Udhëzues Ndërkombëtar i Themeluesit
Po përpiqeni të konfiguroni një llogari të SHBA Stripe si një themelues ndërkombëtar? Zbuloni se cilat janë opsionet tuaja dhe gjeni zgjedhjen tuaj të duhur duke na vizituar tani.
Kenan Sagouspe
Kenan Sagouspe
21 shtator 2022
·
2 min lexoi
LLC vs C Corporation: Udhëzuesi i fundit për biznesin tuaj
Plan
LLC vs C Corporation: Udhëzuesi i fundit për biznesin tuaj
A duhet të konfiguroni një LLC ose C Corp? Ne ecim përmes kompromiseve dhe e bëjmë të qartë se cila është më e mira për situatën tuaj.
Arjun Mahadevan
Arjun Mahadevan
12 shtator 2022
·
12 min lexoi

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.