Përmbajtje

Cilat janë avantazhet dhe gjërat që duhet të dini kur formoni një Wyoming LLC? Ne e diskutojmë atë këtu.

Pse të formoni një Wyoming LLC? – Përgjigja juaj e themeluesit ndërkombëtar

A po mendoni të keni një LLC? Po të zgjidhni një vend që ofron përfitime të shumta? Po, nëse po mendoni për inkorporimin e LLC, atëherë Wyoming është një zgjedhje tepër popullore për banorët jo-SHBA! (Shënim: Shikoni " tonëShteti më i mirëArtikulli pse duhet të krijoni një LLC në shtetin ku banoni nëse jetoni në SHBA).

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë pse Wyoming është një shtet popullor për inkorporim. Kështu që vazhdoni të lexoni për të mësuar gjithçka rreth asaj që e bën Wyoming fitues!

Përfitimet e Inkorporimit në Wyoming


A nuk do të ishte mirë të inkorporonit biznesin tuaj në një nga shtetet më miqësore ndaj biznesit të Amerikës? Ne kemi renditur disa nga përfitimet e të bërit biznes në Wyoming.

Nuk ka taksa shtetërore

Wyoming nuk ka ngarkuar kurrë një taksë mbi të ardhurat shtetërore për LLC-të. Kjo është jashtëzakonisht tërheqëse për shumë pronarë, pasi tatimi mbi të ardhurat mund të jetë i jashtëzakonshëm dhe të pengojë rritjen e biznesit të vogël dhe të mesëm.

Privatësia dhe Mbrojtja e Aseteve

Wyoming është një nga shtetet e pakta ku emrat e anëtarëve ose menaxherët e tyre janë të shënuar me shtetin. Për shkak të kësaj, ju mund të ruani pothuajse anonimitetin e plotë. Përveç kësaj, nuk ka asnjë regjistrim publik me informacionin tuaj. Ka gjithashtu shumë pak që shteti kërkon të dijë për ju për të formuar një LLC.

Mbrojtja e aseteve është një veçori kryesore e një LLC dhe është ajo që përfaqëson Korporata me Përgjegjësi të Kufizuar (LLC)! Pronarët nuk janë kurrë përgjegjës për ndonjë borxh dhe detyrim që mund të ketë LLC e tyre, dhe Wyoming ndihmon në mbrojtjen e pronarëve nga paditë. Nëse skenari më i keq realizohet, biznesi juaj mund të jetë në borxh, por ju personalisht nuk do të jeni!

Jeta e Përhershme e LLC

LLC juaj do të zgjasë përgjithmonë! Me disa shtete të tjera, dhe forma të tjera biznesi si Pronarët e Vetëm, biznesi përfundon me vdekjen e pronarëve. Për sa kohë paguhen tarifat, biznesi juaj do të qëndrojë i hapur përgjithmonë në Wyoming!

Fleksibiliteti i pronarit

Wyoming nuk ka kufi për pronarët e një LLC! Nëse një grup miqsh ose partnerësh vendos të hapë një LLC, nuk ka kufi se sa mund të bashkohen. Një përfitim tjetër është se është jashtëzakonisht e lehtë për pronarët që të transferojnë pronësinë e tyre te të tjerët, duke i dhënë Wyoming fleksibilitet të madh

Kostot e ulta

Wyoming LLC-të njihen për çmimin e tyre më të ulët! Me shtetet e tjera, përdorimi i Doola për t'u përfshirë mund të kushtojë pothuajse 1000 dollarë! Për shkak të tarifave të përballueshme të Wyoming, përfshihen tarifat e fillimit

Nuk ka kërkesa për shtetësi


Nuk ka asnjë kërkesë për shtetësi për të zotëruar dhe operuar një Wyoming LLC! Çdokush nga kudo në botë mund ta bëjë këtë!

Faktet e përfshirjes në lidhje me Wyoming


Këtu janë disa nga faktet në lidhje me inkorporimin në Wyoming, duke e bërë këtë shtet të dallohet në konkurrencë.

— Shteti nuk mund të ketë aksione të biznesit.
— Shteti nuk ka një certifikatë anëtarësimi në SH.PK dhe marrëveshje për të operuar.
- Asgjë nuk mund ta mposht mjedisin mbështetës dhe miqësor ndaj biznesit të Wyoming.
— Ju nuk e kërkoni listën si duhet në asnjë shtet tjetër.
— Nuk duhet të paguani asnjë taksë ekskluziviteti.
— Nuk ju kërkohet të përmbushni shërbimin e të nominuarit.
— Prania juaj nuk kërkohet për të hapur një biznes në Wyoming. Ju mund të bëni kërkesë për inkorporim biznesi ndërsa jeni jashtë shtetit Wyoming.
— Ju keni lirinë e plotë për të hapur një llogari bankare për Wyoming kudo në Amerikë.
— Për të zotëruar një kompani në Wyoming, nuk ju nevojitet shtetësia amerikane.
— Procedura e depozitimit në Wyoming është e shpejtë dhe duhen vetëm 5-7 ditë pune për të marrë një licencë.
— Që kompania juaj të qëndrojë në gjendje të mirë, ju duhet të paguani 52 dollarë në vit.
— Megjithatë, ju duhet t'i paguani agjentit tarifën e tij së bashku me tarifën vjetore.
— Ju mund të krijoni një LLC në Wyoming privatisht.

Filloni Wyoming LLC-në tuaj sot, me Doola


Na lejoni të trajtojmë detajet, në mënyrë që të mund të bëni atë që bëni më mirë: fitoni para dhe rritni biznesin tuaj!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.