Mësoni se si mund të merrni një adresë postare në SHBA duke përdorur një kontratë qiraje për një adresë fizike. Zbuloni se si mund ta bëni këtë duke na vizituar tani.

Merrni një adresë postare në SHBA me një qira fizike - Udhëzuesi Ndërkombëtar i Themeluesve

A mund të marr një adresë postare në SHBA dhe të marr me qira me Doola?

Ne ju ofrojmë një adresë të përbashkët biznesi virtual në SHBA në të gjitha planet tona. Ne mund t'ju ndihmojmë të blini një adresë fizike/faturë të shërbimeve (për një kosto shtesë) përmes partnerëve tanë në Posta Virtuale.

A mund të shoh një mostër qiraje?

Më poshtë është një shembull se si duket kjo qira.

Shënim: kjo kontratë qiraje është redaktuar plotësisht dhe ne kemi hequr të gjitha informacionet e identifikueshme personale pasi ne e marrim privatësinë e klientit jashtëzakonisht seriozisht në Doola.

Përfundim

Nëse dëshironi të merrni një adresë postare në SHBA me qira, mos kërkoni më tej!

Doola është këtu për të ndihmuar

Ne ju ofrojmë një adresë të përbashkët biznesi virtual në SHBA në të gjitha planet tona. Ne mund t'ju ndihmojmë të blini një adresë fizike/faturë të shërbimeve (për një kosto shtesë) përmes partnerëve tanë në Posta Virtuale.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.