15 Mjetet më të mira që ndryshojnë lojën për startup-et

Fillimi i një biznesi është punë e vështirë. Ka kaq shumë gjëra për të bërë dhe mund të jetë e lehtë të ndiheni të mbingarkuar. Kjo është arsyeja pse është vërtet e rëndësishme të investoni në mjete që mund t'ju ndihmojnë të thjeshtoni proceset tuaja dhe të bëni më shumë punë. 

Ky udhëzues ofron paketën përfundimtare të mjeteve për startup-et. Nga rritja e produktivitetit deri te menaxhimi efikas i operacioneve tuaja, këto mjete janë zgjedhur me kujdes bazuar në veçoritë, cilësinë dhe reputacionin e tyre. Lexoni për të ditur më shumë rreth disa prej mjeteve më të mira të fillimit.

Pse të investoni në mjete për fillimin tuaj?

bota e startup-eve, çdo lëvizje që bëni ka rëndësi. Kjo është arsyeja pse investimi në mjetet e duhura është i ngjashëm me forcimin e themelit tuaj për sukses. Nuk ka të bëjë vetëm me pajisje të reja me shkëlqim; ka të bëjë me fuqizimin e biznesit tuaj për të lulëzuar përballë sfidave. Ja pse abonimi në mjete të ndryshme, edhe në fazat e hershme, është një lëvizje strategjike që nuk mund ta përballoni ta anashkaloni:

1. Rritni efikasitetin

Në zemër të çdo mjeti është premtimi i efikasitetit. Këto mjete janë si një anëtar ekipi i trajnuar mirë që nuk fle dhe nuk lodhet kurrë. Ata do të trajtojnë detyra të përsëritura, duke ju liruar ju dhe ekipi juaj të përqendroheni në aspektet krijuese dhe strategjike të biznesit tuaj. Kur je një startup, koha është një burim i çmuar dhe këto mjete janë zotëruesit e menaxhimit të kohës.

2. Drejtoni operacionet

Si një startup, ju jeni duke rrotulluar shumë pllaka në të njëjtën kohë. Mjetet mund t'ju ndihmojnë t'i mbani ato pllaka të rrotullohen pa lemzë. Nga softueri i menaxhimit të projektit te gjurmimi i financave, ata do të sigurojnë që operacionet tuaja të funksionojnë pa probleme, duke minimizuar gabimet e kushtueshme dhe duke maksimizuar produktivitetin.

3. Imazhi profesional

Përshtypjet e para kanë rëndësi dhe mjetet mund të jenë ndryshimi midis pamjes si një startup i ri dhe një profesionisti me përvojë. Me mjetet e duhura, ju mund të trajtoni menjëherë kërkesat e klientëve, të mbani një prani të organizuar në internet dhe të ofroni shërbime të nivelit të lartë, edhe kur ekipi juaj është i vogël.

4. Vendimet e drejtuara nga të dhënat

Informacioni është fuqi, dhe mjetet ofrojnë një thesar të dhënash. Do të fitoni njohuri për audiencën tuaj, do të gjurmoni performancën dhe do të kuptoni se çfarë funksionon (dhe çfarë jo). Në një startup, vendimet e drejtuara nga të dhënat janë një mjet shpëtimi për rritjen e qëndrueshme.

5. Shkallëzueshmëria

Startup-et e suksesshme nuk qëndrojnë të vogla përgjithmonë. Kur të zgjeroheni përfundimisht, këto mjete mund të rriten me ju. Një proces i qetë për një ekip prej pesë personash mund të përshtatet lehtësisht për t'i shërbyer një ekipi prej 50 vetash. Ju po mbroni biznesin tuaj për të ardhmen duke investuar në mjete që rriten me ju.

15 mjete të fuqishme që duhen marrë parasysh për startup-et

Këto mjete që ndryshojnë lojën janë zgjedhur me kujdes bazuar në veçoritë, cilësinë dhe reputacionin e tyre të fortë në industri. Si startup, çdo vendim ka rëndësi, prandaj ne kemi kuruar një listë gjithëpërfshirëse që mbulon një gamë të gjerë nevojash.

1. doola

Më e mira për: Formimi/përputhshmëria e biznesit

Karakteristika:

 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Mimi i përballueshëm
 • Mbështetje për të gjitha shtetet dhe territoret e SHBA
 • Ndihmoni me EIN dhe agjentin e regjistruar
 • Dorëzimi i raportit vjetor
 • Mbështetja e klientit 24 / 7
 • Shërbimi i agjentit të regjistruar falas i përfshirë në planin fillestar
 • Integrime pa probleme të veglave

çmimi:

 • Plani fillestar: 197 dollarë + tarifat shtetërore
 • Plani premium: 897 dollarë + tarifat shtetërore
 • Plani i Pajtueshmërisë totale: 1,999 dollarë në vit ose 300 dollarë në muaj

2. Karta

Më e mira për: Tabela me kapak

Karakteristika:

 • Ndjekja e tabelës së kapakut në kohë reale
 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Integrimi me mjete të tjera
 • Mjetet e komunikimit të investitorëve

çmimi: Fillon nga 199 dollarë në muaj

3. VirtualPostMail

Më e mira për: Marrja e një adrese fizike dhe menaxhimi i postës postare në internet

Karakteristika:

 • Një platformë e sigurt për menaxhimin e postës tuaj postare në internet
 • Merrni një adresë fizike për hapjen e llogarive bankare
 • Skanimi i postës dhe dërgimi elektronik i dokumenteve
 • Kontrolloni shërbimin e depozitave direkt nga kutia juaj postare
 • Opsioni për të përcjellë postën në çdo adresë globale

çmimi:

 • Plani fillestar: 20 dollarë në muaj
 • Plani Plus: 35 dollarë në muaj
 • Plani i biznesit: 60 dollarë në muaj
 • Plani Premium: 90 dollarë në muaj

4. asana

Më e mira për: Menaxhimi i detyrave

Karakteristika:

 • Bordet Kanban
 • Listat e Gantt
 • afatet kohore
 • fusha me porosi
 • Integrimet me mjete të tjera

çmimi:

 • Falas për deri në 15 përdorues
 • Plani premium: 10.99 dollarë /përdorues/muaj
 • Plani i biznesit: 24.99 dollarë /përdorues/muaj

5. Google Drive

Më e mira për: Ruajtja e skedarit

Karakteristika:

 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Bashkëpunim në kohë reale
 • Aplikacione celulare
 • Integrimi me produkte të tjera të Google

çmimi:

 • Falas për deri në 15 GB hapësirë ​​ruajtëse
 • 1.99 dollarë në muaj për 100 GB hapësirë ​​ruajtëse
 • 9.99 dollarë në muaj për 200 GB hapësirë ​​ruajtëse

6. Nocioni

Më e mira për: Hapësira e punës

Karakteristika:

 • Faqe të pakufizuara
 • Modelet e personalizuara
 • Integrimet me mjete të tjera
 • UI e bukur

çmimi:

 • Falas deri në 1,000 blloqe
 • Plani personal: 4 dollarë në muaj
 • Plani i ekipit: 8 dollarë /përdorues/muaj

7. Shopify

Më së miri për të: E-commerce

Karakteristika:

 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Opsione të fuqishme personalizimi
 • Një gamë e gjerë temash dhe aplikacionesh
 • Transporti global dhe pagesat

çmimi:

 • Plani themelor i Shopify: 29 dollarë / muaj
 • Plani i Shopify: 79 dollarë / muaj
 • Plani i avancuar i Shopify: 299 $ / muaj

8. Canva

Më e mira për: Projektimi

Karakteristika:

 • Një gamë e gjerë shabllonesh
 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Një bibliotekë e madhe grafike dhe imazhesh
 • Integrimi me mjete të tjera

çmimi:

 • Falas për veçoritë themelore
 • Plani Canva Pro: 12.99 dollarë / muaj
 • Plani i ndërmarrjes Canva: Kontaktoni Canva për çmimin

9. Lista e Engjëllit

Më e mira për: Fundraising

Karakteristika:

 • Qasja tek investitorët engjëll
 • Shërbimi i përputhjes së investitorëve
 • Njoftimet për rrjedhën e marrëveshjeve
 • Mjetet e menaxhimit të portofolit

çmimi:

 • Falas për veçoritë themelore
 • Plani AngelList Pro: 299 dollarë në muaj

10. Kalendar

Më e mira për: Caktimin

Karakteristika:

 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Integrimi me mjete të tjera
 • Zbulimi automatik i zonës kohore
 • Ndjekja e disponueshmërisë

çmimi:

 • Falas për veçoritë themelore
 • Plani pro: 8 dollarë në muaj
 • Plani premium: 12 dollarë në muaj

11. Alfred App

Më e mira për: Aplikacioni Spotlight/produktiviteti

Karakteristika:

 • Funksionalitet i fuqishëm i kërkimit
 • Shkurtoret e personalizuara
 • Integrimi me mjete të tjera
 • Rezultatet e vizualizuara të kërkimit

çmimi:

 • Falas për veçoritë themelore
 • Powerpack: 39.99 dollarë në muaj

12. OpenPhone

Më e mira për: Telefonat modern të biznesit

Karakteristika:

 • Thirrje VoIP
 • mesazheve tekst
 • Regjistrimi i thirrjeve
 • Integrimi me mjete të tjera

çmimi:

 • Plani fillestar: 10 dollarë / muaj
 • Plani pro: 20 dollarë në muaj
 • Plani i biznesit: 30 dollarë në muaj

13. Merkur

Më e mira për: Bankar

Karakteristika:

 • Pa tarifa mujore
 • Nuk ka kërkesa minimale të bilancit
 • Rimbursimi i tarifës së ATM -së
 • Rimbursimi i tarifës së transaksionit të huaj
 • Qasje e hershme në çeqet e pagave

çmimi: Falas

14. I ajrosur

Më e mira për: Aplikacionet e gjeneratës tjetër

Karakteristika:

 • Baza e të dhënave e personalizueshme
 • Integrimet me mjete të tjera
 • Automatizim
 • UI e bukur

çmimi:

 • Falas për deri në 1,200 regjistrime
 • Plani pro: 10 dollarë në muaj
 • Plani i biznesit: 20 dollarë në muaj
 • Plani i ndërmarrjes: Kontaktoni Airtable për çmimin

15. Intercom

Më e mira për: Shërbimi ndaj klientit

Karakteristika:

 • Jetojnë chat
 • Mesazhe brenda aplikacionit
 • Mbështetje Email
 • Komentet e klientit

çmimi:

 • Falas për deri në 100 agjentë
 • Plani fillestar: 39 dollarë / muaj
 • Plani i rritjes: 99 $ / muaj
 • Plani pro: 299 dollarë në muaj

16. Deel

Më e mira për: punësimin

Karakteristika:

 • Pagesat ndërkombëtare
 • Nënshkrimet elektronike
 • Menaxhimi i kontratave
 • Ndjekja e kohës

çmimi:

 • Falas për deri në 10 përdorues
 • Plani fillestar: 10 dollarë / muaj
 • Plani i rritjes: 25 $ / muaj
 • Plani pro: 50 dollarë në muaj

Pajisuni me mjete për sukses

Mos harroni se mjetet që zgjidhni mund të bëjnë një ndryshim të rëndësishëm. Këto burime të paçmueshme mund t'ju ndihmojnë të kapërceni sfidat, të thjeshtoni operacionet dhe të ndërtoni një imazh profesional. Nuk janë mjetet specifike ato që kanë më shumë rëndësi, por përkushtimi për të ndërmarrë veprime dhe për të ecur përpara. Pra, nëse jeni në fazat e hershme apo në rritje, mbani në mend se investimi në mjetet e duhura, së bashku me pasionin dhe vendosmërinë tuaj, do t'ju shtyjë drejt suksesit.

dollarë është një opsion i shkëlqyeshëm për startup-et që kanë nevojë për ndihmë me kontabilitetin e tyre dhe nevoja të tjera, si p.sh Formimi i LLC shërbimet e agjentëve të regjistruar. Doola është e lehtë për t'u përdorur dhe e përballueshme dhe mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe para. Ai gjithashtu ofron një sërë veçorish që janë krijuar posaçërisht për startup-et, të tilla si gjurmimi i automatizuar i shpenzimeve dhe faturimi.

Bota e startup-eve është e mbushur me mundësi, dhe me mjetet e duhura pranë jush, do të jeni gati t'i kapni ato dhe t'i jepni formë fatit tuaj sipërmarrës. Filloni dhe lëreni vizionin tuaj të shkëlqejë.

FAQs

FAQ

Si mund të sigurojnë startup-et sigurinë e të dhënave?

Fillesat mund të sigurojnë sigurinë e të dhënave duke zbatuar kriptim të fortë, përditësime të rregullta të softuerit, trajnime të punonjësve në sigurinë kibernetike dhe duke përdorur vërtetimin me shumë faktorë.

A duhet që startup-et të investojnë në softuerin CRM?

Po, investimi në softuerin CRM (Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin) është i dobishëm pasi ndihmon startup-et të thjeshtojnë ndërveprimet me klientët, të ndjekin drejtimet dhe të përmirësojnë shitjet dhe kënaqësinë e klientit.

A ka ndonjë mjet për startup-et për të mbledhur dhe analizuar reagimet e klientëve?

Po, mjetet si SurveyMonkey, Typeform dhe Zendesk lejojnë startup-et të mbledhin dhe analizojnë reagimet e klientëve, duke ndihmuar në marrjen e vendimeve të informuara dhe përsosjen e ofertave të tyre.

Si mund të menaxhojnë në mënyrë efektive startup-et prezencën e tyre në mediat sociale?

Fillesat mund të menaxhojnë prezencën e tyre në mediat sociale në mënyrë efektive duke krijuar një orar të qëndrueshëm të postimeve, duke përdorur mjete të menaxhimit të mediave sociale si Buffer ose Hootsuite, duke u angazhuar me audiencën dhe duke ndjekur matjet e performancës.

Si mund të menaxhojnë startup-et ekipet në distancë në mënyrë efikase?

Fillesat mund të menaxhojnë ekipet në distancë në mënyrë efikase duke përdorur mjete bashkëpunimi si Slack, Trello ose Asana për menaxhimin e projektit, duke kryer takime të rregullta virtuale, duke vendosur pritshmëri të qarta dhe duke nxitur një kulturë besimi dhe komunikimi të hapur.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.