Njihuni me sipërmarrësin doola Deon Bryan

Deon Bryan, një veteran i përkushtuar i Ushtrisë Britanike dhe themelues i Viteranz, e vlerëson shëndetin përmes objektivit të një shërbimi dhjetëvjeçar dhe të qenit bashkëshort dhe baba i tre fëmijëve.

Hulumtimi i tij çoi në një artikull novator të Bibliotekës Kombëtare të Mjekësisë që ilustron lidhjen midis niveleve të serumit të vitaminës D, suplementeve dhe efektit të saj në vetëdëmtimin dhe rreziqet e vetëvrasjes, veçanërisht te veteranët me ngjyrë, ku rreziku reduktohet deri në 64%.

Duke parë përballueshmërinë e vitaminës D dhe përfitimet e mundshme, ai themeloi Viteranz, një markë suplementi premium që plotëson nevojat unike të veteranëve me ngjyrë.

Përtej produkteve, Viteranz është një mision për shëndet dhe mirëqenie më të mirë për të gjithë veteranët me ngjyrë. Çdo blerje angazhon 30% të fitimeve për bamirësitë e veteranëve të zinj. Duke u bashkuar me komunitetin Viteranz, ju po investoni në shëndetin tuaj dhe po bëni një ndryshim të vërtetë.

A mund të ndani pak për veten tuaj dhe pse vendosët të filloni një biznes?

Fillova në Amazon rreth 10 vjet më parë, dhe së fundmi, kam lançuar një markë të re shtesë të quajtur Viteranz, duke synuar nevojat specifike të veteranëve me ngjyrë. Kjo nismë doli nga përvoja ime si veterane dhe sfidat me të cilat u përballa pas largimit nga ushtria. Pavarësisht se ka eksploruar biznese të ndryshme, Amazon është dëshmuar të jetë platforma më e suksesshme për mua.

Si e keni identifikuar problemin dhe produktin për biznesin tuaj?

Ishte disi e rastësishme. Megjithë këshillat konvencionale për t'u ulur, gjeta një artikull nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë në lidhje me korrelacionin midis plotësimit të vitaminës D dhe zvogëlimit të rreziqeve të përpjekjeve për vetëvrasje te veteranët. Kjo më bëri të fokusohesha në krijimin e një produkti që mund të adresonte këtë nevojë specifike për veteranët e zinj.

Kur konfiguroni dyqanin tuaj në Amazon, si e keni lundruar procesin, veçanërisht nëse nuk e kishit bërë më parë?

Fillimisht, unë iu nënshtrova trajnimit përmes Amazon Amazing Selling Machine rreth një dekadë më parë. Për këtë sipërmarrje të kohëve të fundit, ndesha tek doola dhe e gjeta procesin shumë më të thjeshtë se sa ishte një dekadë më parë. Lehtësia e konfigurimit, e kombinuar me burimet e disponueshme përmes doola, më ndihmoi t'i bëj gjërat me efikasitet.

Cila është sfida më e madhe me të cilën po përballeni në drejtim të rritjes dhe shkallëzimit të biznesit?

Sfida kryesore tani është nxjerrja e fjalës. Si një grup i vetëm me një mbështetje nga një VA dhe familja, gjetja e kohës mes përgjegjësive të tjera për të krijuar dhe zbatuar një program përmbajtjeje është dëshmuar të jetë një sfidë e rëndësishme.

Nëse mund t'i jepni këshilla vetes suaj të kaluar ose dikujt që fillon në Amazon, cila do të ishte ajo?

Ngjiteni me të. Sfidat do të vijnë në rrugën tuaj, pavarësisht nëse është mbështetja e lundrimit apo çështje të paparashikuara. Amazon, me bazën e saj masive të përdoruesve dhe faktorin e besimit, është një platformë e shkëlqyer për të nisur një markë. Këmbëngulja është thelbësore, veçanërisht gjatë kohërave sfiduese.

Cila është mënyra më e mirë që njerëzit t'ju kontaktojnë dhe të mësojnë më shumë për biznesin tuaj?

Mënyra më e mirë për të kontaktuar me mua është përmes faqes sime të internetit, Viteranz, ose me email në deon@viteranz.com. Unë jam gjithashtu aktiv në mediat sociale pasi marka vazhdon të rritet.

Filloni me doola

Dëshironi të filloni biznesin tuaj me doola? Merrni një konsultë falas me një nga ekspertët tanë dhe ata do t'ju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.