Filloni një LLC dhe kërkoni disa ide për emrin e LLC? Ju keni ardhur në vendin e duhur. Ne kemi kuruar mbi 200 emra të ndryshëm LLC për të ndihmuar në frymëzimin tuaj.

Çfarë ka një emër marke? Ne pyesim veten se shpesh kur ndihmojmë bizneset të ngrihen. Ne shohim njerëz që vijnë me ide të mrekullueshme biznesi çdo ditë, por më pas, kur është koha për një emër të ri biznesi, këto krijues të mrekullueshëm mbeten të trullosur.

Marc Randolph, sipërmarrës dhe bashkë-krijues i Netflix, tha këtë për emërtimin e një biznesi në librin e tij Kjo nuk do të funksionojë kurrë:

"Zgjedhja e një emri është tepër e vështirë. Për një gjë, keni nevojë për diçka tërheqëse, diçka që rrokulliset nga gjuha dhe është e lehtë për t'u mbajtur mend. Fjalët me një ose dy rrokje janë më të mirat - dhe në mënyrë ideale, theksi duhet të vihet në rrokjen e parë. Mendoni për emrat më të njohur të faqeve të internetit: Goo-gle. Face-book. Këta emra hapen me zhurmë. Shumë rrokje, shumë shkronja dhe ju rrezikoni që njerëzit të shkruajnë gabim faqen tuaj të internetit. Shumë pak shkronja, dhe ju rrezikoni që ata të harrojnë emrin".

Randolph gjithashtu vuri në dukje se, "Ne kishim vendosur që emri më i mirë për kompaninë tonë të kombinonte dy fjalë: një për filmat, një për internetin.” Prandaj, lindi Netflix. Tepër e thjeshtë dhe e lehtë për t'u mbajtur mend, ajo rrokulliset nga gjuha dhe është çimentuar në ndërgjegjen publike.

Krijimi i një emri të kompanisë nuk duhet të jetë i vështirë. Mund të gjeni frymëzim nga një sërë burimesh. Kjo listë nuk është aspak gjithëpërfshirëse për çdo emër të mundshëm (kjo do të ishte e pamundur).

Në vend të kësaj, ju jep ide për të krijuar një emër që njerëzit do ta duan dhe do ta mbajnë mend.

Le të fillojmë duke emërtuar LLC-në tuaj (Kompani me përgjegjësi të kufizuar)!

Përpara se të përdorni një gjenerues të emrave të biznesit

Përpara se të ndajmë rreth 200 emrat që kemi gjetur dhe kemi gjetur për ju, ka disa gjëra që pronarët e bizneseve duhet të kenë parasysh kur kërkojnë ide unike për emrat e biznesit për një LLC.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur përdorni një gjenerues të emrave të biznesit.

Mos përdorni fjalë të kufizuara

Nuk mund t'ju themi se sa herë kemi parë dikë që mendon se ka dalë me një listë të mrekullueshme të ideve të emrave të LLC vetëm që ata të paraqesin një listë me fjalë të pafundme.

Këtu është gjëja, ajo që ju u thoni miqve tuaj mund të jetë gjëja më qesharake ndonjëherë, por nuk ka gjasa të jetë e mirë me të gjithë. Për më tepër, ju do të keni gjithashtu ligje të turpshme dhe shumica e vendeve nuk do t'ju lejojnë as të përdorni terma shpifës ose nxitës në emrin tuaj.

Në vend që të përpiqeni të jeni "të nervozuar" ose "cool", lërini shprehjet në shtëpi.

Bëjeni atë të paharrueshëm

Keni nevojë që njerëzit të mbajnë mend emrin tuaj. Kjo është e gjithë pika e zgjedhjes së një!

Kërkoni të shkoni me një emër që njerëzit do ta mbajnë mend ose sepse është tërheqës, që pasqyron atë që bëni ose është shumë unik. Një rregull i mirë i kësaj këshille është të përfshini një fjalë të zakonshme në emrin tuaj, si dhe atë që bëni (p.sh., Dandelion Consulting, Rose Petal Café).

Bëjeni kuptimplotë

Ju duhet ta doni emrin tuaj po aq sa klientët tuaj, kështu që zgjidhni një emër që do të thotë shumë edhe për ju.

Nëse keni një kafshë shtëpiake të preferuar në rritje dhe që ndiqte fluturat, shikoni të inkorporoni fluturën në emrin tuaj ose në emrin e kafshës.

Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t'ju mbajtur të lidhur me biznesin tuaj dhe krijon një histori të shkëlqyeshme kur kërkoni të krijoni historinë e markës tuaj.

Sigurohuni që të jetë e dallueshme

Nuk ka asgjë më të keqe se të kontrolloni biznesin tuaj të ri vetëm kur zbuloni se ka dhjetë startup të tjerë me emra të ngjashëm.

Sigurohuni që të kërkoni emrin tuaj para ju dorëzoni dokumentet tuaja.

Ne nuk mund t'ju tregojmë se sa SH.PK kemi parë në të njëjtën industri me të njëjtin emër, i cili gjithmonë përfundon me kompanitë që erdhën pasi duhej të riemëroheshin ose mbylleshin.

Merrni domenin tuaj

Kur të keni zgjedhur emrin e biznesit tuaj, sigurohuni që të merrni emrin e domenit tuaj dhe dorezat e mediave sociale. Shumë njerëz drejtojnë robotë që blejnë emra domenesh të disponueshëm menjëherë pas paraqitjes së një LLC.

Ata pastaj i shënojnë këto mijëra dollarë, kështu që LLC e re duhet të shpenzojë shumë për t'i marrë ato. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, kapni domenin tuaj dhe llogaritë e mediave sociale pak përpara se të bëni kërkesë për LLC-në tuaj.

Kjo do të ndihmojë gjithashtu me SEO (optimizimin e motorit të kërkimit), pasi njerëzit do të jenë në gjendje të kërkojnë emrin e kompanisë tuaj në Google dhe të shohin faqen tuaj të internetit si rezultatin e parë.

Nëse jeni gati të filloni LLC-në tuaj, merrni një konsultë falas dhe filloni në më pak se 5 minuta!

Lidhuni me industrinë tuaj

Ndonjëherë është joshëse të përpiqesh të mendosh shumë jashtë kutisë për idetë e emrit të kompanisë kur vërtet duhet të shikosh vetëm në shtëpi.

Mendoni fjalë që lidhen me industrinë tuaj. Për shembull, kompanitë e sigurisë mund të dëshirojnë të gjenerojnë emra që i bëjnë njerëzit të ndihen të mbrojtur, si p.sh.

Edhe libraritë mund të ndjekin të njëjtin plan, me emra si:

Pavarësisht se çfarë është industria juaj, ka mundësi të mundshme emërtimi që lidhen me kompaninë tuaj.

Duke zgjedhur një fjalë që përdoret në industrinë tuaj, ju do të jeni në gjendje të vendoseni automatikisht si ekspert në këtë fushë dhe t'i jepni formë identitetit të markës suaj.

Bëjini vetes një objektiv

Edhe pse ne jemi të gjithë për të vendosur objektiva për kompaninë tuaj, ju duhet gjithashtu të merrni parasysh se cilat synime kanë edhe klientët tuaj.

Revistat janë veçanërisht të shkëlqyera në këtë, me emra kreativë biznesi si:

1 Glamour

2. Kozmopolit

3. Shtëpi dhe kopshte më të mira

4. Playboy

5. Vogue

Ndoshta, të gjitha këto revista po shesin atë që klientët e tyre duan në jetën e tyre.

Përsëri, duke e shoqëruar veten me një qëllim, ju mund ta vendosni veten si të aftë për të dhënë këshilla që mund t'i ndihmojnë klientët tuaj të arrijnë vendin e tyre ideal në jetë.

Shkoni klishe

Ne e kuptojmë se biznesi juaj është po aq unik sa ju, por kjo nuk do të thotë që nuk mund të mbështeteni në klishe për një emër të mirë biznesi!

Duke përdorur idioma dhe fraza të zakonshme, ju do të rezononi menjëherë me audiencën tuaj të synuar thjesht për shkak të njohjes automatike të emrit.

Disa nga ato të shkëlqyera që kemi parë ndër vite përfshijnë:

1. Kur derrat fluturojnë

2. Dritë si pendë

3. Bizhuteri Bent Out of Shape

4. Kupa e Joe

5. A La Mode

6. Një gjuajtje e gjatë

7. Lart në ajër

Çështja kryesore me të cilën do të hasni kur përdorni këtë strategji është se këto priren të përdoren mjaft shpesh. Nëse mund të hyni herët, mund ta vendosni veten si biznes.

Bëni atë një kombinim

Duke u kthyer te Netflix, mendoni se cili është biznesi juaj. A po ofroni një shërbim që kombinon dy formate (net + filma = Netflix)? Apo jeni gati të kombinoni disa fjalë për të krijuar emrin tuaj ideal?

Disa shembuj të emrave të kombinuar (përtej Netflix) përfshijnë:

1. Groupon

2. Teknolog

3. Inteligjenca

4. Spinfluence

5. Influitive

Bëje rimë

Kombinimi i emrit tuaj u tregon njerëzve saktësisht se çfarë bëni. Megjithatë, sigurohuni që të rrotullohet bukur.

Shumë shpesh ne shohim emra që thjesht nuk rrokullisen nga gjuha kur ndjekin këtë strategji. Për t'u siguruar që funksionon, sigurohuni që ta lexoni edhe njerëz të tjerë. Mund të gjeni një shqiptim të papritur atje.

Ne të gjithë jemi rritur duke mësuar të rimojmë (kush nuk ka thënë "Ti je poet dhe nuk e di" të paktën një herë në jetën e tyre?!), kështu që pse të mos merrni të njëjtën energji në biznesin tuaj dhe të bëni emri ritmik?

Disa emra të njohur të biznesit me rimë përfshijnë:

1. 7Njëmbëdhjetë

2. Lobi i Hobit

3. Kasolle Knickknack

4. Crunch 'N Munch

Rimimi është një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë veten të paharrueshëm. Sidoqoftë, përpiquni të siguroheni që të përputhet me ofertat tuaja. Shumë shpesh ne shohim njerëz që përpiqen të gjejnë emra që ata mendojnë se janë krijues ose të lezetshëm vetëm për të gjetur se nuk do të funksionojnë.

Shkoni atje

Kjo është një nga strategjitë tona të preferuara, sepse ju lejon të krijoni një frazë ose të jepni udhëzime me dy fjalë për produktet ose biznesin tuaj.

Thjesht futni një "'n" ose "'r" në mes të emrit tuaj për të krijuar një emër që rrjedh si p.sh.

1. Lodrat 'R Us

2. Bebet 'R Ne

3. Zgjidhni 'N Save

4. Shake 'N Piqem

Kjo formulë e thjeshtë do t'ju lejojë të krijoni një emër që u tregon klientëve tuaj saktësisht se çfarë ofron biznesi juaj.

Përdorni një kafshë dhe ngjyrë

Ne po përpiqemi të shmangim dhënien e emrave që janë tendenca, por ky ka vite që ekziston, kështu që mendojmë se ia vlen ta ndajmë.

Përdorimi i një ngjyre dhe një lloj kafshe është i shkëlqyeshëm për një sërë industrish; megjithatë, ne gjejmë se është më e zakonshme në industrinë e restoranteve.

Disa opsione të njohura që kemi parë përfshijnë:

1. Bufi i murrmë

2. Bricjapi portokalli

3. Panda e Kuqe

4. Macja e Gjelbër

5. Kafene Yellow Dog

6. Kali i purpurt

7. Dele e zezë

8. Grilë e lopës blu

9. Pink Pig BBQ

10. Taverna Blu Pig

Kafshët dhe ngjyrat janë një mënyrë e shkëlqyer për ta shtyrë biznesin tuaj në nivelin tjetër dhe për të dhënë një emër të thjeshtë.

Megjithatë, gjëja kryesore që do të themi me këtë teknikë është përdorimi i një emri të thjeshtë ngjyrash. Nuk ka gjasa që t'i bëni njerëzit të kujtojnë diçka si "Lopa bruz" aq sa ju "Lopa blu".

Ngjyra + prodhim

Duke u larguar nga tendenca jonë e fundit, vlen të përmendet se ngjyrat dhe prodhimet janë gjithashtu një mënyrë popullore për të marrë një emër të lehtë biznesi. Ndryshe nga ngjyrat dhe kafshët, ngjyrat dhe prodhimet nuk kufizohen rreptësisht as në industrinë ushqimore.

Disa emra të njohur që kemi parë janë:

1. Mango e purpurt

2. Misër blu

3. Domate e kuqe

4. Molla jeshile

5. Molla e kuqe

6. Acorn blu

7. Domate jeshile

Përsëri, shikoni të kombinoni ngjyrat e zakonshme me këto produkte për të marrë rezultatet më të mira pasi njerëzit kanë më shumë gjasa të mbajnë mend emrin nëse është një ngjyrë që ata e shohin zakonisht.

Mos i injoroni onomatopetë

A ka kompania juaj një tingull që mund të lidhet me të? Atëherë emri onomatopeia mund të funksionojë për ju! Onomatopetë janë fjalë që përfaqësojnë tinguj.

Disa shembuj të njohur të kësaj përfshijnë:

1. Pop-tart

2. Roomba

3. Ziploc

4. Whoosh Auto Care

5. Beep Beep Auto School

6. click

Duke përdorur një tingull si emrin tuaj (ose një pjesë të tij), ju mund të krijoni një emër të paharrueshëm biznesi që njerëzit e mbajnë mend për vitet në vijim.

Mendoni jashtë kutisë

Kjo është argëtuese, por është gjithashtu një rrezik i madh. Ndonjëherë emri i përsosur i biznesit me sa duket nuk lidhet fare me biznesin tuaj.

Këto mund të jenë fjalë që lidhen më shpesh me industri të tjera ose gjëra të tjera që në dukje nuk kanë lidhje.

Opsionet e njohura që kemi parë këtu janë:

1. Sound (konsulencë biznesi)

2. Mango e purpurt (kujdes për lëkurën)

3. Zebra (krahasimi i sigurimit të makinës)

4. Ujku i Arktikut (siguria kibernetike)

5. Karrota pa zinxhir (marketing)

Sidoqoftë, me të vërtetë duhet të keni një plan të shkëlqyer marketingu në vend që kjo strategji biznesi të funksionojë. Njerëzit nuk do të kenë përfitimin e njohjes së saktë të asaj që ju bëni thjesht duke parë emrin tuaj.

Nëse nuk mund të përballoni një kompani marketingu në këtë kohë, ose nëse nuk keni një plan të mirë marketingu, mund të dëshironi të shmangni këtë strategji.

Bazojeni atë nga këngët ose filmat tuaj të preferuar

Kjo është një strategji emërtimi që mund të jetë vërtet argëtuese; megjithatë, si të tjerët në listën tonë, ju duhet të siguroheni që a) të ketë kuptim dhe b) që klientët tuaj potencialë të dinë se çfarë merret biznesi juaj.

Disa emra të njohur lojë fjalësh që kemi parë janë:

1. Indiana Bones dhe Temple of Groom

2. Codfather

3. 99 Probleme

4. Nofullat

5. Kënaqësia

6. Breelancers

7. Kujdesi për lëndinë Weed Man

Gjëja kryesore që duhet mbajtur mend këtu është se mund të rrezikoni të futeni në telashe nëse jeni shumë afër këngës ose filmit.

Për të parandaluar ndonjë problem, sigurohuni që të flisni me një avokat për të drejtat e autorit i cili mund t'ju ndihmojë të lundroni në botën ligjore të të drejtave të autorit.

Ndani vlerat tuaja

Kjo strategji është shumë e thjeshtë. Emërtoni biznesin tuaj sipas asaj që shpresoni t'u ofroni klientëve tuaj. Kjo strategji do t'ju lejojë të krijoni një biznes që njerëzit do ta njohin menjëherë si ofrues të vlerës.

Disa emra të shkëlqyer që kemi parë duke përdorur këtë strategji përfshijnë:

1. Kujdesi Ace

2. Jetesa e lartë me pesë yje

3. EZ Eyecare

4. Shërbimet e fundit tatimore

5. B2B Salesify

6. PrimaCARE

7. Spitali i Kafshëve Mirësia

8. Pacienti i Parë Kiropraktike dhe Terapi Fizikale

9. Kafe e freskët

10. Investim Dinamo

11. Investimet e Prosperitetit

12. Një Çështje Familjare

13. Familja e ekspertëve

14. Konsulentë me qira

15. Vendi i ushqimit

16. Stand Taco

16. Qyteti Shije

17. Pasuri e paluajtshme historike

18. Kombi që mëson

19. Shtëpia dhe vatra

Të gjithë këta emra janë të lehtë për t'u mbajtur mend dhe të lehtë për klientët tuaj për t'u lidhur me vlerat e kompanisë suaj. Për të kuptuar termat që mund të dëshironi të përdorni, merrni parasysh deklaratën e misionit të kompanisë suaj.

A ka terma specifikë që përdorni rregullisht? Hidhini brenda!

Përdorni fjalët "njerëz".

Një nga mënyrat më të mira për t'i bërë njerëzit të lidhen me biznesin tuaj të vogël është duke përfshirë fjalë për njerëz të veçantë në to.

Kjo krijon një prekje humaniste në biznesin tuaj dhe ju lejon të krijoni një platformë më të rastësishme, argëtuese sesa mund të shihni me emra të tjerë.

Bizneset me atë strategji përfshijnë:

1. Pesë djem

2. Dasma e Davidit

3. Restoranti i motrës

4. Kolegji Hunks që transporton mbeturina

5. Djemtë në lëvizje

6. Vajza e kafesë

7. Djemtë e verës

8. Fellas pemë

9. Njerëzit që ndërtojnë

Këta emra tërheqës biznesi janë një mënyrë e shkëlqyer për t'u lidhur, si dhe për të treguar saktësisht se çfarë po ofroni.

Gjëja kryesore për t'u mbajtur mend me këtë strategji është se ajo mund të duket pak e përgjithshme, kështu që përpiquni t'i bëni përshkruesit tuaj unik që të dallohen vërtet.

Përdorni një oksimoron

Nuk ka asgjë më të këndshme për njerëzit sesa të shohin të kundërtat tërhiqen.

Kush nuk ka pasur një qeshje të mirë kur zbulon se një chihuahua mban një emër të fuqishëm si "Thor" ose "Gigantor"?

Disa përdorime të mrekullueshme të oksimoroneve që kemi parë përfshijnë:

1. Rebelim i vogël

2. Gjigantë të vegjël

3. Banesa urbane

4. Ushqimi i ngadaltë

5. Luftëtari i Harmonisë

Gjëja kryesore që do të thonim kur përdorni këtë strategji është të sigurohemi që emri juaj të përputhet me atë që po bëni. Këta emra janë padyshim të paharrueshëm, por ju dëshironi diçka që përputhet me industrinë, në mënyrë që të mos bini thjesht në një meme interneti.

Lista e mbi 200 ideve të emrave të biznesit

Më poshtë është një listë me emra që do të funksionojnë për disa industri. Disa përshtaten në kategoritë e mësipërme, ndërsa të tjerët janë më të përgjithshëm.

 1. BrightBoost
 2. Zgjidhje me gaz
 3. BoldBloom
 4. Progres i dëshmuar
 5. ThriveWorks
 6. Vision Ventures
 7. InnovateIQ
 8. Powerplay
 9. Smartstart
 10. Strategjitë yjore
 11. Inovacionet e Ndikimit
 12. Catalyst Co.
 13. Zgjidhjet e ndërrimit
 14. Propel Partners
 15. LeapLogic
 16. Sipërmarrjet e shpejtësisë
 17. Sipërmarrjet e nivelit tjetër
 18. Sipërmarrje vizionare
 19. Kërkimi kuantik
 20. FreshForward
 21. Zgjidhjet ClearCut
 22. BrightBridge
 23. Aspire Consulting
 24. Strategjitë yjore
 25. Excelerate Business Co.
 26. InnovateIQ
 27. Shkëndijat Solutions
 28. Partnerët Precision
 29. Evolve Enterprises
 30. Biznesi i NewWave
 31. Zmadhoni sipërmarrjet
 32. Ironclad Consulting
 33. Zgjidhje me rritje të lartë
 34. Capstone Consulting
 35. Aleatët e shkathët
 36. Movers & Shakers
 37. Inovacionet e Ndikimit
 38. Bold Business Co.
 39. Elite Edge Consulting
 40. Kolektivi Katalizator
 41. Përpiquni Konsulencë
 42. Partnerët Pivot
 43. Mendoni për një biznes të madh
 44. Navigoni sipërmarrjet
 45. Konsulencë për Oqeanin Blu
 46. Avantazhi Alfa
 47. Zgjidhjet e Synergy
 48. Ngritja e nivelit të biznesit
 49. Apex Enterprises
 50. Forward Focus Consulting
 51. Biznesi i kërcimit kuantik
 52. Revamp Business Co.
 53. Krijimet katalizatore
 54. Përparimi Kryesor
 55. Consulting lojë Changer
 56. Ndriçoni biznesin
 57. Zgjidhjet lart
 58. Brighter Business Co.
 59. Përshpejtoni sipërmarrjet
 60. Strategjitë yjore
 61. Ndërmarrjet e Ngjitjes
 62. Sipërmarrje vizionare
 63. Konsultimi në fazën tjetër
 64. Kërkimi kuantik
 65. Spark Growth Co.
 66. Konsulencë e Baticës së Lartë
 67. Ura të guximshme
 68. Sipërmarrësit elitë
 69. Zgjidhjet e Synergy
 70. Nexus Business Co.
 71. Drejtimet dinamike
 72. Konceptet kreative
 73. Aleatët altruistë
 74. Ndërmarrje Epic
 75. Inovacionet e Ndikimit
 76. Lidhjet e katalizatorit
 77. Keystone Consulting
 78. Strategjitë e ndërrimit
 79. Krijuesit e momentit
 80. Partnerët e Progresit
 81. Illuminate Business Co.
 82. Sipërmarrjet e shpejtësisë
 83. Fillime të ndritura
 84. Inspire Solutions
 85. Konsulencë Alpha & Omega
 86. Quantum Leap Business Co.
 87. Zhvendosja strategjike
 88. Propel Partners
 89. NextGen Ventures
 90. Phoenix Consulting
 91. Zgjidhjet sinergjike
 92. Loja Changer Business
 93. Quantum Quest Co.
 94. Konsulenca e kërcimit përpara
 95. Përforcues të guximshëm
 96. Evolve Enterprises
 97. Inovatorët e ndikimit
 98. Sipërmarrjet Rrugore të Lartë
 99. Krijimet katalizatore
 100. Kapitulli tjetër
 101. The Bigger Picture Co.
 102. New Horizons Consulting
 103. Brighter Tomorrow Ventures
 104. InnovateIQ Co.
 105. Konsulencë drejtuese për Edge
 106. Biznes përparimtar
 107. Konsulencë e kërcimit kuantik
 108. Drejtimet dinamike
 109. Pivot Progress
 110. Zgjidhjet e Synergy
 111. Partnerët kryesorë
 112. Vision Ventures
 113. Ngritja e Ndërmarrjeve
 114. Zgjidhjet e nivelit tjetër
 115. Catalyst Co.
 116. Strategjitë e Shkëndijave
 117. Quantum Quest Co.
 118. Sipërmarrjet e shpejtësisë
 119. Frymëzoni Inovacionet
 120. Biznesi me rritje të lartë Co.
 121. Elite Edge Consulting
 122. Kolektivi Katalizator
 123. Disku dinamik
 124. Pivot Progress Co.
 125. Biznesi i Oqeanit Blu
 126. NextGen Ventures
 127. Ignite Inovations
 128. Avantazhi Alfa
 129. Propel Progres
 130. Konsulencë për katalizatorë
 131. spërkatje
 132. 9 jardë
 133. Shkoni
 134. Të dhëna të drejtuara
 135. Strategjitë Edge
 136. Përpjekja
 137. Aleanca Fusion
 138. Swingtide
 139. Çmimi
 140. Innominds
 141. Syri i 3-të
 142. Kalaja e Mbrojtjes
 143. Spiun i syve
 144. Ace Media
 145. Asetet aktive
 146. Ekzotike
 147. Gjenezë
 148. Lumturi
 149. Zgjidhjet përpara
 150. Gjethja e karafilit
 151. Petal Rose
 152. Kërkimi i jetës
 153. Zgjidh Slick
 154. Media e mbrojtur
 155. Mbështjell
 156. Kërkoje atë
 157. Qen kafe
 158. Vetitë e Adobe
 159. Bottom Line
 160. Pronë e Gjetur
 161. Kunj gardh
 162. Seekers
 163. Kamionë Chickpea Chow
 164. Pica me porosi
 165. Rrota picash
 166. Shije me katër rrota
 167. Kasolle e tortës
 168. Ëmbëlsirat e gjyshes
 169. Klubi i darkës
 170. Pesë Oqeane
 171. Karri i gjelbër
 172. Baristë në lulëzim
 173. Rrethi i kafesë
 174. Të gjitha Sistemet
 175. Pantallona Flossy
 176. Merr nxehtë
 177. I zymtë
 178. Hidra
 179. diamant
 180. Në lëvizje
 181. Vezullim, vezullim
 182. Hej Diddle Diddle
 183. Erëz e Jetës
 184. Shikimi i yjeve
 185. Den e Luanëve
 186. Shimmer
 187. Shkëlqim
 188. Shndrit
 189. Stardust
 190. Analiza e Parë
 191. Calico & Sons
 192. Mbyll-Thur
 193. Shtëpie
 194. Dingo me bar
 195. Tumbleweed e artë
 196. Pambuku i qetë
 197. Erërat rrëqethëse
 198. Ujku i Gjelbër
 199. Pisha paqësore
 200. Brand Beacon
 201. Katalizator krijues
 202. Dritat
 203. Gëzimi Hënor
 204. Hëna gri
 205. mjau
 206. Munchies
 207. Truvizore
 208. Lidhja Teknike
 209. hourglass
 210. Oh, im [Produkti juaj kryesor]
 211. Sole franceze
 212. Shkarravinë
 213. Petali i pasionit
 214. Urban Vogue
 215. Sheqerplum
 216. i freskët
 217. Freckles
 218. Shenja e lindjes
 219. Dreka e lumtur
 220. Koha e familjes

Gjetja e një emri biznesi të markueshëm është një aventurë argëtuese dhe emocionuese!

Disponueshmëria e emrit mund të ndryshojë në bazë të asaj se sa fjalë për fjalë ose abstrakte dëshironi të jeni me të, kështu që duhet të merrni kohë për të zgjedhur një emër që përputhet me vlerat e kompanisë suaj, si dhe të jetë i paharrueshëm.

Ne duam t'ju ndihmojmë në çdo hap të procesit të LLC.

Shikoni artikujt tanë të shkëlqyer në:

Filloni me doola

Nuk jam i sigurt se si të vazhdohet me formimin e një kompanie amerikane si një kompani ndërkombëtare or Pronar biznesi me bazë në SHBA? Ne ju kemi! Nëse keni ndonjë pyetje të vazhdueshme ose keni nevojë për më shumë udhëzime, mos ngurroni të shtrini dorën.

Check out tonë faqe FAQ dhe lista e plotë e jonë Zgjidhjet e biznesit për të parë se cila është e duhura për ju!

Ja për një udhëtim të qetë biznesi!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.