Si të dërgoni kartolina me postë direkte

A po kërkoni të rritni përpjekjet tuaja të marketingut dhe të arrini audiencën tuaj të synuar në mënyrë efektive?

Kartolinat e postës direkte janë një mjet i fuqishëm që mund t'ju ndihmojë të arrini pikërisht këtë. Me tarifat e tyre të larta të hapura dhe qasjen e synuar, kartolinat mund të tërheqin vëmendjen e klientëve tuaj dhe t'i shtyjnë ata të ndërmarrin veprime.

Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë përfitimet e përdorimit të kartolinave të postës direkte, mënyrën e dërgimit të tyre dhe praktikat më të mira për krijimin e kartolinave që dallohen dhe konvertohen.

Përfitimet e kartolinave me postë direkte

Përfitimet e kartolinave me postë direkte

Kartolinat e postës direkte ofrojnë një sërë përfitimesh që i bëjnë ato një mjet të fuqishëm për përpjekjet tuaja të marketingut. Le të shqyrtojmë saktësisht se si mund t'ju ndihmojnë të arrini klientë të rinj dhe të rritni shitjet.

Mjet marketingu me kosto efektive

Kartolinat e postës direkte janë një mënyrë me kosto efektive për të arritur audiencën tuaj të synuar pa shpenzime të tepërta për reklamat.

Duke u fokusuar në një zonë specifike gjeografike ose demografike, ju mund të minimizoni humbjet dhe të maksimizoni buxhetin tuaj.

Kartolinat janë më pak të shtrenjta për t'u printuar dhe postuar sesa format e tjera të postës direkte, të tilla si broshurat ose katalogët. Kjo ju lejon të shpërndani më shumë nga buxheti juaj i marketingut për të arritur një audiencë më të madhe ose për të rritur frekuencën e postimeve tuaja.

Shkalla e lartë e përgjigjes në krahasim me format e tjera të reklamimit

Kartolinat me postë direkte shpesh gjenerojnë norma më të larta përgjigjeje në krahasim me format e tjera të reklamimit, të tilla si marketingu me email ose reklamat në internet. Krahasuar me emailin, posta direkte ka një shkallë më të lartë përgjigjeje prej rreth 4.4%

Natyra e prekshme e kartolinave bën që ato të vihen re, të lexohen dhe të mbahen mend nga marrësit, duke rritur shanset që ata të ndërmarrin veprime.

Aftësia për të synuar demografinë specifike

Kartolinat e postës direkte ju lejojnë të synoni demografinë specifike bazuar në faktorë të tillë si mosha, të ardhurat, vendndodhja dhe interesat.

Duke u futur në një segment të caktuar të audiencës tuaj dhe duke krijuar mesazhe të personalizuara, ka më shumë gjasa që mesazhet tuaja të rezonojnë me marrësit duke lejuar një ndikim më të madh. 

Lehtë për të gjurmuar dhe matur suksesin e një fushate me postë direkte

Kartolinat e postës direkte ofrojnë një mënyrë të drejtpërdrejtë për të gjurmuar dhe matur suksesin e fushatës suaj të marketingut. Duke përfshirë kodet unike të gjurmimit, kodet QR ose faqet e dedikuara të uljes në kartolinat tuaja, mund të monitoroni lehtësisht normat e përgjigjeve dhe konvertimet.

Kjo ju lejon të vlerësoni efektivitetin e fushatës suaj dhe gjithashtu të identifikoni fushat për përmirësim.

Cila është mënyra më e mirë për të dërguar kartolina me postë direkte?

Dërgimi i kartolinave me postë direkte zakonisht mund të bëhet në njërën nga dy mënyrat – mund ta trajtoni të gjithë procesin me dorë ose të punoni me një shërbim profesional të postës direkte.

Qasja manuale përfshin dizajnimin e kartolinave tuaja, printimin e tyre vetë ose përmes një printeri lokal, bashkimin e një liste postare, adresimin e secilës pjesë dhe dërgimin e tyre në zyrën postare për postim. Kjo qasje mund t'ju japë më shumë kontroll, por gjithashtu kërkon shumë kohë për vëllime të mëdha postimesh.

Opsioni tjetër është përdorimi i një shërbimi të postës direkte në internet si Anija e printimit të lidhjes. Ndërkohë që paraprakisht janë më të shtrenjta, shërbimet e postës profesionale kursejnë kohë dhe punë të konsiderueshme, ndërsa ofrojnë shërbime si optimizimi dhe gjurmimi i listës. 

Print Bind Ship, për shembull, mundëson një kod gjurmimi në faqen tuaj të internetit për të mbledhur të dhënat ose vizitorët (aka perspektivat) dhe gjeneron automatikisht një listë postare direkte.

Nga atje, ata do të printojnë automatikisht kartolinën tuaj, do ta dërgojnë atë dhe do të masin normat e përgjigjes. 

Për bizneset që dërgojnë postime të shpeshta me kartolina me volum të lartë, përdorimi i një partneri me përvojë të postës direkte ia vlen investimi. Sidomos kur doni të siguroheni që kartolinat tuaja të printohen me cilësinë më të lartë të mundshme. 

Si të dërgoni kartolina me postë direkte

Cila është mënyra më e mirë për të dërguar kartolina me postë direkte

Dërgimi i kartolinave me postë direkte është një mënyrë efektive për të arritur audiencën tuaj të synuar dhe për të promovuar biznesin tuaj.

Ne po e ndajmë procesin në 5 hapa të thjeshtë për t'u ndjekur.

1. Dizajnoni kartolinat tuaja

Ju mund të dizajnoni kartolinat tuaja vetë ose të punoni me a artist profesionist ose dizajner grafik. Disa biznese zgjedhin një dizajn krejtësisht të ri për kartolinat tuaja, ndërsa të tjerat do të përfshijnë disa tema/grafika nga materialet ekzistuese të marketingut në mënyrë që të mbajnë kartolinat e postës direkte në markë. 

Në fund të fundit, qëllimi duhet të jetë krijimi i një plan urbanistik tërheqës vizual që tërheq vëmendjen dhe komunikon mesazhin tuaj në mënyrë efektive. 

2. Merrni një listë postare

Për të siguruar që kartolinat tuaja të postës direkte të arrijnë audiencën e duhur, do t'ju duhet një listë postare e synuar. Ju ose mund të përpiloni listën tuaj duke përdorur të dhënat e klientit dhe të dhënat publike ose të blini një listë para-ekzistuese nga një ofrues me reputacion.

Disa shërbime për kartolina me postë direkte kanë gjithashtu opsione për përpilimin e një liste postare. Ata mund ta bëjnë këtë duke ndjekur vizitorët e faqes suaj të internetit dhe pyetje të tjera.

Kur zgjidhni një listë postimesh, merrni parasysh faktorë të tillë si demografia, interesat dhe sjellja e blerjes për të ngushtuar tregun tuaj të synuar. 

3. Shtypni kartolinat

Nëse po i printoni vetë kartolinat e postës direkte, sigurohuni që të zgjidhni një stok letre me cilësi të lartë që pasqyron markën dhe mesazhin tuaj. Zgjidhni një kartolinë më të rëndë, të tillë si 14 pt ose 16 pt, për të siguruar që kartolinat tuaja të ndjehen të konsiderueshme dhe të qëndrueshme.

Ju gjithashtu duhet të konsideroni shtimin e një përfundimi me shkëlqim ose mat për të mbrojtur kartolinat tuaja dhe për të përmirësuar pamjen e tyre. Për një pamje sa më profesionale, shpesh këshillohet të punoni me një kompani printimi profesionale që mund të menaxhojë porosinë tuaj në masë. 

4. Renditni dhe përgatitni kartolina për postim

Nëse do t'i dërgoni vetë kartolinat tuaja të postës direkte, sigurohuni që t'i renditni ato sipas kodit postar për të siguruar shpërndarje efikase dhe kosto më të ulëta postare. Gruponi kartolinat tuaja në grupe bazuar në destinacionin e tyre dhe bashkojini ato së bashku duke përdorur shirita gome ose rripa postimi.

Sigurohuni që adresa e çdo marrësi të jetë e printuar qartë dhe të përfshijë adresën tuaj të kthimit në pjesën e përparme të kartolinës. 

Mbani në mend se nëse zgjidhni të punoni me një shërbim për kartolina me postë direkte, ato do të trajtojnë të gjitha hapat në procesin e printimit, renditjes dhe postimit për të marrë materialet tuaja të marketingut në duart e klientëve. 

5. Ndiqni rezultatet e fushatës suaj 

Ndjekja e rezultateve të fushatës suaj të kartolinave të postës direkte është thelbësore për matjen e efektivitetit të saj. Është gjithashtu thelbësore për marrjen e vendimeve të bazuara në të dhëna se si të rregulloni fushatën tuaj për ndikim optimal. 

Përdor kode unike gjurmimi, kode QR ose faqe të dedikuara uljeje për të monitoruar normat e përgjigjeve dhe konvertimet. Shpesh, një shërbim i marketingut të postës direkte do të kujdeset gjithashtu për gjurmimin dhe shkallën e përgjigjes për të matur ROI-në tuaj. 

këto Mjetet e marketingut të AI gjithashtu mund të ndihmojë me këtë.

5 praktikat më të mira për dërgimin e kartolinave me postë direkte

5 praktikat më të mira për dërgimin e kartolinave me postë direkte

Për të maksimizuar efektivitetin e fushatës suaj të kartolinave të postës direkte, është thelbësore të ndiqni praktikat më të mira që sigurojnë që kartolinat tuaja të arrijnë audiencën e duhur dhe të gjenerojnë përgjigjen e dëshiruar. 

1. Dizajni për ndikim

Krijoni një dizajn të guximshëm, tërheqës me një ofertë të qartë thirrje për veprim dhe bindëse.

Përdorni imazhe me cilësi të lartë dhe mbajeni tekstin konciz dhe të skicueshëm. Theksoni përfitimet kryesore dhe bëni kartolinën tërheqëse vizualisht duke ndjekur praktikat më të mira të dizajnit si përdorimi i ngjyrave të kundërta, hapësirave të bardha dhe shkronjave të lexueshme.

Dhe mos harroni të siguroheni që dizajni të përputhet me markën tuaj të përgjithshme të biznesit!

2. Personalizojeni kur është e mundur

Shtimi i personalizimit si emri i marrësit mund të rrisë normat e hapjes dhe përgjigjes duke e bërë kartolinën të ndihet më e rëndësishme. Taktika të tjera të personalizimit përfshijnë përdorimin e printimit të të dhënave të ndryshueshme për të personalizuar ofertën ose imazhet bazuar në interesat ose demografinë e marrësit.

Përpiquni të krijoni një grup me disa dizajne të kartolinave dhe t'i caktoni ato në kategori të ndryshme demografike të klientëve. 

3. Përfshi një Thirrje të Fortë për Veprim

Një thirrje e fortë dhe e qartë për veprim është thelbësore për të nxitur përgjigjen nga kartolinat tuaja të postës direkte. Përdorni një gjuhë vepruese që i tregon marrësit saktësisht se çfarë dëshironi të bëjë, si p.sh. "Telefononi sot!", "Vizitoni faqen tonë të internetit" ose "Silleni këtë kartë me 20% ulje". 

Bëjeni CTA-në të spikatur në dizajnin tuaj dhe kombinoni atë me një ofertë tërheqëse ose afat për të krijuar një ndjenjë urgjence.

Është gjithashtu një ide e mirë të testoni fraza të ndryshme CTA për të ndihmuar në optimizimin e normave të përgjigjes.

4. Koha e duhur për fushatën tuaj

Merrni parasysh dërgimin e kartolinave për t'u lidhur me stinët, festat ose ngjarjet lokale.

Përputhja me promovimet dhe shitjet në kohë për biznesin ose industrinë tuaj mund të jetë shumë ndikuese. Për shembull, një peizazhist mund të dërgojë me postë oferta në fillim të pranverës kur pronarët e shtëpive po planifikojnë projekte në oborr.

5. Përdorni letër dhe printim me cilësi të lartë për një pamje profesionale

Aftësia juaj për të tërhequr vëmendjen dhe për të promovuar markën tuaj në fund të fundit zbret në pamjen dhe ndjesinë e kartolinave tuaja. Sigurohuni që të përdorni stoqe të trasha të kartave premium si letër 14 pt ose 16 pt për qëndrueshmëri dhe teknika printimi me cilësi të lartë si mbulimi i bojës me gjak të plotë dhe veshja UV. 

Kjo u jep kartolinave tuaja një pamje të lëmuar dhe me vlerë të lartë që bie në sy në kutinë postare. Letra të lira, të holla dhe cilësia e dobët e printimit mund të ndikojnë negativisht në normat tuaja të përgjigjes.

Për rezultatet më të mira, rekomandohet të punoni me një kompani profesionale printimi. Ato mund t'ju ndihmojnë të siguroheni që grafika/imazhet e kartolinave tuaja të përshtaten siç duhet dhe që çdo material marketingu të jetë i printuar në cilësinë më të lartë. 

Kombinimi i Fushatës për Kartolinën tuaj të Postës Direkte

Kartolinat e postës direkte ofrojnë një mënyrë me kosto efektive dhe të synuar për të arritur audiencën tuaj dhe për të promovuar biznesin tuaj.

Duke dizajnuar kartolina tërheqëse, duke marrë lista postare të synuara dhe duke ndjekur praktikat më të mira për postimin dhe gjurmimin, ju mund të maksimizoni ndikimin e fushatave tuaja të postës direkte.

Si këshilla e fundit – sigurohuni që vazhdimisht të testoni dhe rafinoni dizajnet dhe mesazhet e kartolinave tuaja për të përmirësuar normat e përgjigjeve dhe për të sjellë rezultate më të mira për biznesin tuaj.

Ndërkohë, sigurohuni që të eksploroni gjithçka ofron doola për të rritur biznesin tuaj dhe për të maksimizuar efikasitetin tuaj. Eksploroni kontabilitetin, formimin e LLC, ndihmën tatimore, dhe shumë më tepër!

FAQs

FAQ

Sa kushtojnë kartolinat me postë direkte?

Kostoja e kartolinave me postë direkte mund të ndryshojë shumë në varësi të faktorëve si sasia e printimit, stoku i letrës, metodat e adresimit dhe tarifat e postës, por zakonisht mund të prisni të paguani diku nga 0.30 deri në 1.50 dollarë për kartolinë kur merrni parasysh të gjithë komponentët si printimi, lista e postimeve. qiraja dhe tarifat e postës USPS.

Për tarifat më të mira, sigurohuni që të merrni dhe krahasoni kuotat e shumta. 

Cilat janë kërkesat standarde të madhësisë së kartolinës me postë direkte?

Madhësia më e zakonshme dhe me kosto efektive e kartolinës është 6 inç me 4.25 inç për t'u kualifikuar për tarifat e postës së marketingut të USPS.

Sidoqoftë, madhësitë nga 4.25 inç në 6 inç të larta dhe 5 inç deri në 9 inç të gjata mund të dërgohen gjithashtu si kartolina për sa kohë që ato takohen USPS kërkesat minimale dhe maksimale, trashësia dhe devijimi.

Si mund të filloj me një fushatë me kartolina me postë direkte?

Së pari, përcaktoni buxhetin tuaj, qëllimet, audiencën e synuar dhe kriteret e listës së postimeve. Dizenjoni një kartolinë tërheqëse me një ofertë të qartë dhe thirrje për veprim.

Pastaj zgjidhni nëse do të përdorni një shërbim të postës direkte ose do të printoni, adresoni dhe dërgoni vetë kartolinat. Gjurmo përdorimin e kodit promocional ose metrika të tjera për të matur përgjigjen. Analizoni rezultatet dhe përmirësoni postimet e ardhshme.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.