Si të formoni kompaninë tuaj me doola

Formimi i një LLC ofron shumë përfitime, por kërkon edhe shumë punë. Ju duhet të grumbulloni shumë dokumente, të siguroheni që të gjitha të depozitohen në mënyrë korrekte dhe të qëndroni në krye të LLC-së pasi të formohet.

Është shumë për të bërë vetë, por nuk duhet të lundroni vetëm në procesin e formimit të LLC.

doola ofron shërbime të formimit të LLC dhe burime të tjera që mund të ndihmojnë pronarët e bizneseve. Ky udhëzues do të mbulojë se si funksionon formimi i LLC dhe pse shumë pronarë biznesesh i drejtohen doola për udhëzime.

Çfarë është doola?

Pronarët e bizneseve nga e gjithë bota kanë nevojë për ndihmë për të formuar bizneset e tyre dhe për të arritur më shumë klientë. Shumë nga këta pronarë biznesesh i drejtohen doola për ndihmë për fillimin, menaxhimin dhe rritjen e bizneseve të tyre. doola trajton nuancat e menaxhimit të biznesit, kështu që ju keni më shumë kohë për të rritur biznesin tuaj.

Doola aktualisht u shërben mbi 10,000 themeluesve në 175 vende në gjashtë kontinente.

Pse duhet të formoni kompaninë tuaj amerikane me doola?

Formimi i një kompanie amerikane me doola mund t'ju ofrojë shumë përfitime. Këto janë disa nga përfitimet që mund të prisni. 

1. Formoni LLC-në tuaj kudo në botë

Ju nuk duhet të banoni në SHBA për të krijuar një korporatë. Shërbimet e doola lejojnë pronarët e bizneseve ndërkombëtare të formojnë LLC në SHBA. Ju nuk keni nevojë për një numër të sigurimeve shoqërore për të formuar një LLC përmes doola. Mund të ndihmojë banorët jo-SHBA të formojnë LLC në Wyoming dhe Delaware.

I gjithë procesi mund të zgjasë deri në katër javë për banorët jo-SHBA.

2. Krijo EIN dhe Marrëveshje Operative

doola do t'ju ndihmojë të merrni një EIN dhe të krijoni një marrëveshje funksionimi për LLC-në tuaj. Të dyja këto kërkohen dhe mund t'ju duhet pak kohë për t'i marrë vetë. doola kujdeset për detajet e ndërlikuara në mënyrë që të mund të përqendroheni në forcimin e financave të kompanisë suaj. 

3. Shërbimi i agjentit të regjistruar falas për 1 vit

Çdo LLC ka nevojë për një agjent të regjistruar ose një shërbim agjenti të regjistruar. Ju mund të bëheni agjenti juaj i regjistruar. Megjithatë, përgjegjësitë e të qenit agjent i regjistruar mund t'ju largojnë nga biznesi juaj dhe të stagnojnë rritjen e kompanisë suaj.

doola ofron një shërbim agjenti të regjistruar falas për vitin e parë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për detajet e vogla. Më pas mund të vendosni nëse dëshironi të jeni agjenti juaj i regjistruar ose të vazhdoni të paguani për një shërbim që do t'ju kursejë kohë.

4. Një adresë postare/kuti postare virtuale me bazë në SHBA

Biznesi juaj duhet të ketë një adresë postare legjitime në të njëjtin shtet ku krijoni një LLC. Jo të gjithë kanë fleksibilitetin për të krijuar një adresë postare legjitime në SHBA, por doola mund të ndihmojë.

Ju do të keni një adresë postare ose një kuti postare virtuale për LLC-në tuaj që është me bazë në SHBA. Kjo është një nga kërkesat për formimin e një LLC, dhe doola ju ka mbuluar.

4 hapa të thjeshtë për të formuar kompaninë tuaj në SHBA me doola

doola ofron një proces të thjeshtë me 4 hapa për formimin e LLC. Nëse vendosni të punoni me doola për të nisur dhe menaxhuar LLC-në tuaj, mund ta prisni këtë proces.

1. Paraqisni informacione të rëndësishme

Profesionistët në doola nuk do të humbin kohë për të paraqitur kompaninë tuaj. Në momentin që dorëzoni pagesën tuaj dhe dërgoni informacionin tuaj, doola fillon të punojë duke formuar kompaninë tuaj! 

Ju vetëm duhet të jepni disa informacione bazë për të filluar në vend që të keni nevojë për një mori dokumentesh përpara se të vazhdoni. Ju do të duhet vetëm të plotësoni një formular me të dhënat e mëposhtme:

  • Emri juaj ideal i kompanisë
  • Një adresë personale (mund të jetë kudo në botë)
  • Email-i juaj (që të mund të qëndrojmë në kontakt)

Timeline:  1 javë (mesatarisht)
Dependencies: Shpejtësia e përpunimit varet nga gjendja

Nëse sapo po filloni dhe nuk jeni të sigurt se si ta emërtoni biznesin tuaj, doola gjithashtu mund të ndihmojë me këtë. Ju mund të shikoni këtë udhëzues doola në zgjedhja e një emri të mirë biznesi që tërheq klientët.

2. Merrni numrin tuaj të identifikimit të punëdhënësit në SHBA (EIN)

doola vazhdon të paraqesë një aplikim EIN për biznesin tuaj pasi të jetë formuar. Nuk do t'ju duhet një numër i sigurimeve shoqërore për këtë hap dhe doola do të aplikojë në emrin tuaj. Nëse keni një numër të sigurimeve shoqërore, duhet ta jepni atë në doola për të shpejtuar procesin.

Timeline (me SSN): 1 - 2 ditë pune
Timeline (pa SSN): 4-6 javë (mesatarisht)
Dependencies: Shpejtësitë e përpunimit të IRS (Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme).

An EIN ndihmon IRS të identifikojë biznesin tuaj për qëllime tatimore. Është versioni i biznesit i një numri të sigurimeve shoqërore. Do t'ju duhet një EIN për të mbuluar pagat dhe taksat e biznesit. Huadhënësit e bizneseve të vogla do të kërkojnë EIN-in tuaj gjatë procesit të aplikimit, përveç nëse dëshironi të përdorni një kredi personale për biznesin tuaj. doola mund t'ju ndihmojë merrni një EIN të huaj nëse jetoni jashtë Shteteve të Bashkuara.

3. Aplikoni për një llogari bankare në SHBA

Ju duhet të keni një EIN për të krijuar një llogari bankare biznesi në Shtetet e Bashkuara. Pasi të keni këtë numër, doola mund t'ju përcjellë në procesin e aplikimit dhe marrjes së një Llogari bankare e biznesit në SHBA. Gjatë këtij hapi do t'ju duhet të siguroni pasaportën tuaj.

Timeline: 3 - 5 ditë pune
Dependencies: Procesi i krijimit të bankës

Një llogari bankare në SHBA e bën më të lehtë menaxhimin e financave të biznesit tuaj dhe mund të ndihmojë me marrjen kreditë e biznesit. Llogaritë bankare të biznesit e bëjnë më të lehtë regjistrimin e taksave pasi mund të ndani financat e biznesit tuaj nga financat tuaja personale.

4. Lidhni llogarinë tuaj bankare me procesorin tuaj të pagesave

Lidhja e llogarisë tuaj bankare me procesorin tuaj të pagesave siguron që të ardhurat që merrni të bëhen shpejt të arritshme. Pasi të keni punuar shumë në biznesin tuaj, një nga gjërat e fundit që dëshironi të bëni është të zbuloni se fondet nuk po vinin në llogarinë tuaj bankare të biznesit në SHBA.

Timeline: 3 - 5 ditë pune
Dependencies: Procesi i procesorit të pagesës

Ju mund krijoni një llogari Stripe ose filloni me një procesor tjetër pagese për të marrë fonde. Përpunuesit e pagesave gjithashtu u japin klientëve tuaj mënyra të shumta për të bërë pagesa. Dhënia e klientëve qasje në metodat e tyre të preferuara të pagesës do të krijojë më pak fërkime midis takimit me një klient dhe gjenerimit të një shitjeje.

Sa kushton shërbimi i formimit të biznesit doola?

doola ofron disa shërbime të formimit të biznesit që mund t'ju ndihmojnë të filloni, rriteni dhe menaxhoni LLC-në tuaj. Këto janë paketat që ofron doola:

Paketa e Formimit

La Paketa e Formimit është e shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve që po fillojnë dhe duan të formojnë LLC. Kjo paketë ndihmon në çdo hap të formimit dhe mirëmbajtjes së LLC tuaj dhe përfshin shërbime të agjentëve të regjistruar.

Çmimi: $ 297

Paketa e Pajtueshmërisë Tatimore

La Paketa e Pajtueshmërisë Tatimore është për bizneset me të ardhura të larta që nuk duan të shqetësohen për ndonjë pjesë të fillimit ose mbajtjes së një LLC. Kjo paketë përfshin përfitimet e paketave të tjera. Klientët marrin gjithashtu dosje tatimore të IRS dhe përpunim të përshpejtuar. Ju mund të merrni një konsultim tremujor për CPA me këtë paketë. 

Çmimi: 1999 dollarë në vit ose 300 dollarë në muaj

Merrni mbështetjen më të mirë për LLC-në tuaj me doola

Drejtimi i një biznesi është i vështirë, por të kesh ekipin e duhur pas vetes mund ta bëjë shumë më të lehtë. doola mund t'ju ndihmojë të krijoni një LLC dhe të ofroni mjetet që ju nevojiten për të menaxhuar dhe rritur kompaninë tuaj. Mund të filloni me shërbimet e formimit të doola's LLC dhe zbuloni se cila paketë është e duhura për ju.

FAQs

FAQ

A duhet të jem shtetas amerikan për të krijuar një kompani amerikane me doola?

Jo, nuk keni nevojë të jeni shtetas amerikan për të krijuar një kompani amerikane me doola.

A mund të krijoj një biznes në çdo shtet të SHBA me doola?

Po, ju mund të krijoni një biznes në çdo shtet të SHBA me doola.

Doola do të ofrojë mbështetje të vazhdueshme pas formimit të kompanisë?

Po, doola do të ofrojë mbështetje të vazhdueshme pasi të formohet kompania. Niveli i mbështetjes varet nga paketa juaj.

A është e mundur të ndryshoj strukturën ose emrin e kompanisë sime pas përdorimit të doola?

Po, është e mundur të ndryshoni strukturën ose emrin e kompanisë suaj pasi të keni përdorur doola.

A mbahet konfidencial informacioni im personal kur përdor doola?

Po, të dhënat tuaja personale mbahen konfidenciale kur përdorni doola.

A mund të ndihmojë doola me kërkesa shtesë ligjore dhe operacionale përtej procesit të formimit?

doola ofron shërbime që ndihmojnë pronarët e bizneseve përtej procesit të formimit.

Doola është vetëm për kompanitë e reja, apo doola mund të ndihmojë edhe bizneset ekzistuese?

doola mund të ndihmojë si kompanitë e vjetra ashtu edhe ato të reja të bëhen SHPK.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.