Përmbajtje

Mësoni se si të paraqisni Raportin tuaj Vjetor të Wyoming me këtë udhëzues të thjeshtë.

Si të paraqisni raportin tuaj vjetor të Wyoming - Udhëzuesi Ndërkombëtar i Themeluesve

Pagesa e tarifave tuaja vjetore është një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme e zotërimit të çdo korporate. Pa paguar tarifat tuaja në kohë, jo vetëm që do të keni tarifa dhe interesa edhe më të mëdha, por shteti mund të mbyllë kompaninë tuaj!

Për fat, në Wyoming pagesa e tarifave vjetore është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u bërë, kështu që kompania juaj do të jetë gjithmonë në përputhje dhe e lirë për të operuar

Kur duhet të bëhet raporti vjetor i Wyoming?

Tarifat paguhen në ditën e 1 të muajit të përvjetorit tuaj. Nëse data juaj fillestare e paraqitjes është 19 shtatori, tarifat tuaja do të paguhen më 1 shtator

Sa janë tarifat?

Tarifat përbëhen nga një taksë ekskluziviteti prej 50 dollarësh OR 0002 dollarë për dollar të aseteve të vendosura në Wyoming (Nëse keni 1 milion dollarë aktive në Wyoming, do të duhet të paguani 200 dollarë), cila do të jetë më shumë. Ekziston një tarifë komoditeti për të gjitha pagesat e bëra në internet dhe çdo pagesë mbi 501 dollarë nuk mund të bëhet në internet

Si të paguaj?

Ju mund të paguani online (Visa ose MasterCard) ose me postë tradicionale (çeku ose urdhër parash).

Po sikur të harroj të paguaj?

Wyoming është një nga shtetet e pakta që nuk ngarkon tarifa të vonuara, por pagesa me vonesë bëhet automatikisht në rrezik për shpërbërjen administrative (kompania shpërndahet nga shteti)

Nëse nuk paguani brenda 60 ditëve, kompania juaj do të shpërbëhet automatikisht dhe do t'ju ndalohet të zotëroni një biznes në Wyoming

Si mund të ndihmojë Doola

Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni gjithmonë në krye të tarifave tuaja, për t'u siguruar që biznesi juaj do të jetë i lirë të funksionojë pa kufizime. Me dollarë, ne sigurohemi që të qëndrojmë në krye të dokumenteve të tarifave tuaja në çdo kohë, duke ju dhënë njoftim të mjaftueshëm për t'u siguruar që gjithçka mund të paguhet në kohë. Ne ndihmojmë që nga fillimi i LLC deri në fund për t'u siguruar që të qëndroni të hapur.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.