Po përpiqeni të konfiguroni një llogari amerikane Paypal si një themelues ndërkombëtar? Zbuloni se cilat janë opsionet tuaja dhe gjeni zgjedhjen tuaj të duhur duke na vizituar tani.

Për të krijuar një llogari personale PayPal, duhet të siguroni:

 • Emri juaj

 • Adresa

 • Numri i telefonit

 • E-mail

 • Një numër i sigurimeve shoqërore

Për të krijuar një llogari Business PayPal, duhet të siguroni:

 • Një numër telefoni i kompanisë

 • Adresa e një kompanie

Çfarë dokumentacioni më duhet për të hapur një llogari PayPal?

Dokumentet e llogarisë PayPal

PayPal pranon një gamë të gjerë dokumentacioni për të krijuar një llogari.

Më poshtë janë disa nga dokumentet që pranon PayPal:

 1. Dëshmia e pranueshme e dokumenteve SSN/ITIN përfshijnë:
 • Karta e Numrit të Sigurimeve Shoqërore

 • Letër nga IRS që cakton SSN ose ITIN

 • Formulari 1099 (Data brenda 12 muajve të fundit)

 • W2 e lëshuar nga punëdhënësi (Data brenda 12 muajve të fundit)

 • Paystub me SSN të plotë (datë brenda 12 muajve të fundit)

 • Pala e tretë ka përgatitur dokumente tatimore (Data brenda 3 muajve të fundit dhe e nënshkruar nga përgatitësi i palës së tretë)

 1. Dokumentet e pranueshme të dëshmisë së identitetit janë:
 • Patent shoferi

 • Pasaportë ose kartë pasaporte

 • ID e çështjes së shtetit ose qeverisë

 1. Dokumentet e pranueshme të dëshmisë së adresës janë:
 • Fatura e shërbimeve (datë brenda 12 muajve të fundit)

 • Fatura e telefonit celular ose fiks (datë brenda 12 muajve të fundit)

 • Regjistrimi i mjetit motorik (Data brenda 12 muajve të fundit)

 • 401k/Deklaratë e ndërmjetësimit (datë brenda 12 muajve të fundit)

 • Kopje e Aktit të Grantit të Shtëpisë ose Marrëveshjes së Qirasë për Shtëpinë

 • Deklaratë bankare ose kartë krediti (Data brenda 12 muajve të fundit)

 • Karta e identitetit ose patentë shoferi me adresën fizike të shënuar (duhet të jetë aktuale)

Jeni i sigurt se këto janë kërkesat?

Po! Këtu janë transkriptet nga biseda jonë me PayPal për të konfirmuar drejtpërdrejt kërkesat!:

doola: Pyetjet e mia specifike janë:

1. A keni nevojë për një SSN të SHBA për të hapur një llogari PayPal?

2. Nëse nuk keni një SSN të SHBA, a mund të përdorni një numër ITIN?

3. Cilat janë dokumentet e sakta të nevojshme për të hapur një llogari biznesi PayPal?

4. A kërkohet ndonjë dokument tjetër përveç një EIN + Certifikata e Formimit / Nenet e Inkorporimit?

5. A kërkohet një adresë në SHBA?

6. A kërkohet një numër telefoni në SHBA?

7. A duhet të jetoni në SHBA për të përdorur një llogari PayPal? Apo mund ta përdorni llogarinë nga një vend tjetër?

PayPal: Mirë se vini në PayPal! Emri im është Annie. Unë do t'ju ndihmoj sot.

Përshëndetje Doola, faleminderit që përdorni PayPal Messaging.

Për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja,

1. Në krijimin e një llogarie në PayPal, do të na duhet të shtoni SSN-në ​​tuaj. Si pjesë e Aktit Patriot të SHBA-ve, na kërkohet të mbledhim informacione specifike për të konfirmuar identitetin tuaj përpara se të plotësoni aplikimin tuaj për produktin specifik të PayPal; shtoni fonde, PP Këtu, PPDC, Pro/VT. Por nëse qëllimi juaj kryesor është të merrni dhe të tërhiqni para, prapë mund ta bëni këtë pa verifikuar llogarinë tuaj.

2. Meqenëse keni një llogari biznesi. Po, thjesht mund të përdorni tuajin Numri ITIN në vend të SSN.

3. Nuk kërkohen dokumente për të hapur një llogari biznesi PayPal. Në të njëjtën kohë, për të konfirmuar dhe verifikuar llogarinë tuaj të biznesit, do t'ju duhet të paraqisni Dëshminë e Ekzistencës së Biznesit, Dëshminë e Identitetit dhe Dëshminë e Adresës.

4. Juaj EIN + Certifikata e Formimit / Nenet e Inkorporimit të kërkuara mund të përdoren si Dëshmi e Biznesit për të verifikuar llogarinë tuaj.

5. Po. Ju duhet të keni një adresë në SHBA dhe jo një adresë të kutisë postare.

6. Po. Ju duhet gjithashtu një numër telefoni në SHBA pasi llogaria juaj është në SHBA.

7. Një llogari PayPal mund të aksesohet nga mbajtësi i llogarisë dhe të përdoret nga çdo vend ku ofrohen shërbimet e PayPal. Megjithatë, nëse po përpiqeni të bëni një pagesë ose të ndryshoni informacionin e llogarisë nga kompjuterë të aksesueshëm publikisht, si ato që gjenden në kafenetë e internetit, bibliotekat ose hotelet, sistemi ynë mund të bllokojë përpjekjet tuaja. Si rezultat, ne mund të kufizojmë disa veçori të llogarisë suaj derisa të mund t'ju kontaktojmë dhe të konfirmojmë se po kontrolloni llogarinë tuaj.

A është PayPal i sigurt?

Po! PayPal renditet ndër kompanitë më të sigurta të shërbimeve financiare në botë! Dërguesit e parave nuk kanë qasje në llogarinë tuaj bankare ose në informacionin personal. e PayPal-it Mbrojtja e blerjeve në PayPal ju mbulon nëse keni ndonjë problem.

A mund të hyj në llogarinë time PayPal kudo në botë?

qasje në paypal doola

Ju mund të përdorni PayPal nga lart Vendet 200 dhe shërbime nga një vend që përfshihet në listën e vendeve të lejuara të PayPal!

Gjithashtu për bisedën e mësipërme:

“7. Një llogari PayPal mund të aksesohet nga mbajtësi i llogarisë dhe të përdoret nga çdo vend ku ofrohen shërbimet e PayPal. Megjithatë, nëse po përpiqeni të bëni një pagesë ose të ndryshoni informacionin e llogarisë nga kompjuterë të aksesueshëm publikisht, si ato që gjenden në kafenetë e internetit, bibliotekat ose hotelet, sistemi ynë mund të bllokojë përpjekjet tuaja. Si rezultat, ne mund të kufizojmë disa veçori të llogarisë suaj derisa të mund t'ju kontaktojmë dhe të konfirmojmë se po kontrolloni llogarinë tuaj."

Të Përfitimet:

Për të dyja këto lloje të llogarive, krijimi i tyre është jashtëzakonisht i thjeshtë. Gjithçka që duhet është të shkosh në paypal.com, dhe klikoni regjistrohu! Formularët kanë një vend për të gjithë këtë informacion dhe sapo ta plotësoni, jeni gati për të shkuar!

Disa nga përfitimet kryesore të të pasurit një llogari PayPal përfshijnë:

 • Siguri

 • Lehtësia e përdorimit

 • Shpejtësia e transaksioneve

Të metat:

Për njerëzit që nuk janë nga Shtetet e Bashkuara, a Personal Llogaria PayPal është jashtë diskutimit sepse ata mandatojnë aa Numri i Sigurimeve Shoqërore.

Edhe me shërbimet e doola, e cila mund t'ju marrë një LLC, numrin e telefonit të kompanisë, adresën e kompanisë (nuk mund të jetë një kuti postare), DHE një EIN për llogarinë tuaj të biznesit PayPal; duke mos qenë shtetas i SHBA-së ju përjashtoheni automatikisht nga shumë përfitime të një llogarie biznesi sepse ato janë të disponueshme vetëm në Amerikë!

Megjithatë një Biznes Llogaria personale PayPal është e mundur me një ITIN!

Këtu është postimi ynë në blog se si të aplikoni për një ITIN (Dhe doola mund të ndihmojë me këtë)!

Në përfundim:

PayPal është një mënyrë e shkëlqyer dhe e sigurt për të bërë transaksione biznesi në internet. Por vetëm për njerëzit që kanë Numrat e Sigurimeve Shoqërore të SHBA për llogaritë personale dhe njerëzit që kanë numra SSN ose ITIN për llogaritë e biznesit.

Filloni me doola

Nëse keni ndonjë pyetje të vazhdueshme ose keni nevojë për më shumë udhëzime, mos ngurroni të shtrini dorën – Ne jemi të përkushtuar t'ju ndihmojmë në çdo hap që të mund të fokusoheni në ndërtimin e biznesit tuaj.

Check out tonë faqe FAQ dhe lista e plotë e jonë Zgjidhjet e biznesit për të parë se cila është e duhura për ju!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.