Përmbajtje

Zbuloni se si përdorimi i një agjenti të regjistruar mund të jetë një veprim i fortë për të mbrojtur privatësinë tuaj (dhe pse ka rëndësi).

Si të ruani privatësinë tuaj me shërbimin e agjentit të regjistruar

Privatësia është një shqetësim i madh. Kur krijoni një kompani, si mund të jeni i sigurt që informacioni juaj nuk do të jetë i dukshëm për të gjithë?

Agjentët e regjistruar mund të ndihmojnë jashtëzakonisht me këtë. Shumë shërbime të agjentëve të regjistruar vijnë me përfitime si mbrojtja e emrave të anëtarëve të LLC nga publiku dhe përdorimi i adresës së tyre si adresë biznesi.

Merrni për shembull Wyoming, një shtet i njohur për privatësinë e tij në lidhje me LLC. Shërbimi i Agjentit të Regjistruar në Wyoming nuk i vendos emrat e anëtarëve të LLC-së tuaj në regjistrin publik, ata përdorin adresën e tyre në të gjitha dokumentet e formimit, dosjet dhe dokumentet e tjera, dhe i ruan të gjitha informacionet tuaja personale jashtë regjistrimit.

Privatësia është diçka që të gjithë duhet ta ruajnë, ndaj ju rekomandojmë të përdorni një agjent të regjistruar!

Në qoftë se ju përdorni doola, ju mund t'i merrni të gjitha ato përfitime të privatësisë, dërgimin e postës PLUS dhe aplikacionin EIN dhe formimin e llogarisë bankare, të gjitha për një tarifë vjetore.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.