Kjo është shenja juaj për të nisur kompaninë tuaj të ëndrrave amerikane.

Krijoni një kompani me shokun tuaj dhe secili përfitoni 25% ulje

Kjo nuk është një stërvitje. Ju keni pritur për një shenjë për të nisur kompaninë tuaj të ëndrrave amerikane. Kjo është shenja juaj. Sot është dita… që ju dhe një mik ta bëni këtë ëndërr realitet. Për një kohë të kufizuar nëse krijoni një kompani me mikun tuaj, ne do t'i japim secilit prej jush 25% ulje në porosinë tuaj.

Ja se si të shpengoni:

  1. Bëj një blerje në doola me mikun tënd. Çdo blerje duhet të jetë brenda 1 ore nga njëri-tjetri që kjo të jetë e vlefshme!
  2. Email doola's Themeluesi dhe CEO Arjun në arjun@doola.com (CC ose shtoni mikun tuaj në email) me informacionin e mëposhtëm:
  3. Linja e temës: Krijimi i një kompanie me mikun tim
  4. CC: emaili i mikut tuaj
  5. Mesazh me email: na tregoni konfirmimin e blerjes suaj!
  6. Arjun do t'i përgjigjet personalisht emailit tuaj dhe do të ndihmojë në aplikimin e zbritjes!

Çfarë po pret? Le ta bëjmë atë

Përmbajtje

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.