Krijimi i një LLC për biznesin tuaj të shkrimit të kopjimit: Një udhëzues gjithëpërfshirës

Në vitet e fundit, ekonomia e koncerteve është transformuar me shpejtësi, duke i lejuar njerëzit të largohen nga punësimi me kohë të plotë ose të fitojnë të ardhura të dyta. Për më tepër, popullariteti në rritje i fleksibilitetit në mesin e fuqisë punëtore të sotme, veçanërisht pas pandemisë, ka përforcuar qëndrueshmërinë e tij. Kjo është arsyeja pse shumë profesionistë që punojnë po lënë pas 9-5 punët e tyre në favor të profesionit të pavarur.

Në fakt, shumica e bizneseve tani preferojnë një fuqi punëtore në distancë, veçanërisht në departamentin e marketingut, për të ulur kostot dhe për të zvogëluar. Ata po bëhen gjithnjë e më të varur nga përkthyes të pavarur për të mbështetur iniciativat e tyre të marketingut, të tilla si shkrimi i kopjimit. 

Shkrimi i kopjimit është bërë një pjesë thelbësore e çdo biznesi, sepse departamentet e tjera kanë nevojë për një autor për të krijuar një mesazh bindës për produktin, fushatën dhe materialet e marketingut. Kjo është arsyeja pse çdo biznes - pavarësisht nga madhësia apo lloji - ka nevojë për një shkrimtar kopjimi.

Megjithatë, shumë prej tyre nuk kanë buxhet për të punësuar një agjenci ose një punonjës me kohë të plotë, kjo është arsyeja pse ata do të kenë nevojë absolutisht për një shkrimtar të pavarur, i cili është i specializuar në ndërtimin e lidhjeve autentike të konsumatorëve dhe rritjen e shitjeve.

Pra, nëse po planifikoni të filloni biznesin tuaj të pavarur të shkrimit të kopjeve, nuk ka kohë si tani.

Për t'ju ndihmuar të filloni, ne kemi krijuar këtë udhëzues që mbulon gjithçka që ju duhet të dini për krijimin e një biznesi të shkrimit të kopjimit në një kohë të shkurtër.

Kuptimi i LLC-ve: Bazat për Copywriters

Kuptimi i bazave të SH.PK-ve për shkrimtarët e kopjimit

Ka një kërkesë të madhe për shkrimtarë të pavarur, por përpara se të filloni të arrini klientë, duhet ta bëni zyrtar biznesin tuaj të shkrimit të pavarur. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni më shumë punë dhe të siguroheni që klientët të kërkojnë shërbimet tuaja.

Pra, duhet të ndërmerrni veprime që do ta çojnë biznesin tuaj përpara, dhe hapi tjetër është zgjerimi i biznesit tuaj duke e themeluar atë si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (SHPK).

Megjithatë, shumë pronarë biznesesh kanë një dilemë: Është ngritja e një LLC vërtet e nevojshme? 

Pyetje të tjera të zakonshme janë nëse është lëvizja e duhur për një shkrimtar kopjimi ose nëse duhet të zgjedh një lloj tjetër strukture biznesi që do të ishte më e dobishme.

Ndërsa nuk ka asnjë përgjigje të vetme që i përshtatet të gjithëve këtu, një LLC - ose kompani me përgjegjësi të kufizuar - mund të ofrojë përfitime të caktuara për shkrimtarët e kopjimit që nuk janë të disponueshme në opsione të tjera. Pra, le të gërmojmë në detajet e inkorporimit të LLC për shkrimtarët e pavarur, në mënyrë që të vendosni nëse është lëvizja e duhur për ju.

Çfarë është një LLC?

Një LLC, ose Kompani me përgjegjësi të kufizuar, kombinon elemente si të korporatave ashtu edhe të partneriteteve/pronarëve të vetëm. Është një zgjedhje popullore për shumë biznese të vogla pasi pronarët ose anëtarët nuk janë personalisht përgjegjës për ndonjë detyrim ose borxh që ka biznesi. Kjo është arsyeja pse formimi i një LLC është më i përshtatshmi për profesionin e pavarur në përgjithësi, ku përgjegjësia është një çështje.

Ai do t'ju mbrojë ju dhe asetet tuaja, si shtëpia, makina, etj., në rast të ndonjë mosmarrëveshjeje ligjore ose probleme të tjera financiare. Ky konfigurim unik ofron më të mirën e të dy botëve, duke kombinuar modelin e taksave të përçuara që gjendet në partneritetet dhe sipërmarrjet individuale me mbrojtjen e aseteve të aseteve individuale nga korporata C. 

Ndryshe nga një korporatë, LCC nuk është një entitet i veçantë, kështu që të gjitha fitimet dhe humbjet kalojnë drejtpërdrejt te anëtarët, të cilët më pas i raportojnë në deklaratat e tyre tatimore. Ky tatim kalimtar thjeshton regjistrimet tatimore dhe potencialisht redukton barrën e përgjithshme tatimore për anëtarët.

Megjithatë, anëtarët nuk janë përgjegjës për pagesën e borxheve nëse biznesi dështon. Në vend të kësaj, kreditorët mund të ndjekin vetëm aktivet e biznesit ose një shumë fikse të vendosur, zakonisht e barabartë me investimin e anëtarit në organizatë.

Në pamje të pasme, një LLC ofron një kornizë të fortë për sipërmarrësit dhe pronarët e bizneseve të vogla. Ai ofron një strukturë të adaptueshme që mund të ndihmojë në mbrojtjen e aseteve tuaja, të sigurojë avantazhe tatimore dhe të krijojë një imazh profesional të biznesit tuaj në treg. Kjo është arsyeja pse formimi i një LLC është një ide e mirë nëse planifikoni të rritni biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve përtej punës së pavarur.

Avantazhet e formimit të një LLC për Copywriters

Mendimi për të ngritur biznesin tuaj është vërtet emocionues. Megjithatë, zgjedhja e strukturës së përshtatshme të biznesit është gjithashtu vendimi më i rëndësishëm pasi do të ketë pasoja të gjera në udhëtimin tuaj sipërmarrës. Pra, përpara se të merrni këtë vendim, do të duhet të merrni parasysh faktorë të ndryshëm si përgjegjësia personale, rregulloret, trajtimi tatimor, etj.

Kjo është arsyeja pse krijimi i një shoqërie me përgjegjësi të kufizuar (LLC) është mënyra më e thjeshtë, më efikase dhe më e shpejtë për të krijuar biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve. Përveç fleksibilitetit tatimor dhe përgjegjësisë së kufizuar, një LLC lejon pronarët e bizneseve për herë të parë të ndërtojnë kompaninë e tyre të dëshiruar me vështirësi minimale. 

Për të kuptuar se çfarë e bën LLC opsionin më të përshtatshëm, le të mësojmë më shumë rreth avantazheve të saj dhe faktorëve të tjerë themelorë për t'ju ndihmuar të vendosni nëse është e duhura për ju dhe biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve.

Mbani përgjegjësi të kufizuar

Çdo biznes përfshin një nivel të caktuar rreziku, madje edhe biznesi i shkrimit të kopjimit. Një nga përfitimet kryesore të formimit të një LLC është mbrojtja e përgjegjësisë personale. Në strukturat e tjera të biznesit, të tilla si sipërmarrjet individuale dhe partneritetet, nuk ka mbrojtje për financat personale në rast të një padie ose mashtrimi.

Një LLC mund t'ju mbajë të sigurt duke mbrojtur asetet tuaja personale nga çdo borxh biznesi ose detyrim ligjor i shkaktuar nga SH.PK. Kjo mbrojtje mund t'ju ofrojë paqe mendore dhe një ndjenjë sigurie, veçanërisht në një industri ku mosmarrëveshjet e klientëve janë mjaft standarde.

Përfitimet nga taksat

Një nga avantazhet më domethënëse të një SH.PK është të qenit një ent tatimor "përçues". Në tatimin e përçuar, SH.PK nuk paguan taksa mbi të ardhurat e saj pasi fitimet, humbjet dhe zërat e tjerë tatimorë rrjedhin tek anëtarët. Pra, ju mund të raportoni fitimet dhe humbjet tuaja në deklaratat e tatimit mbi të ardhurat, duke eliminuar kështu taksimin e dyfishtë, duke thjeshtuar procesin tatimor dhe duke ulur taksat e përgjithshme.

Për më tepër, pjesa e zërave tatimorë e vendosur nëpërmjet marrëveshjes së funksionimit nuk ka nevojë të përputhet me interesat e pronësisë. Pra, nuk keni pse të shpërndani fitime, humbje dhe artikuj të tjerë tatimorë në të njëjtat përmasa.

Ndërtoni besueshmërinë e biznesit

Shumë klientë, si korporatat e themeluara ose bizneset me të cilat shpesh merreni, i shohin LLC-të si më të besueshme, profesionale dhe më të besueshme. Ata preferojnë të punojnë me shitës ose kontraktorë që veprojnë si persona juridikë të ndarë nga pronarët e tyre.

Përveç të qenit një ent legjitim, profesional në sytë e klientëve të mundshëm, ju gjithashtu mund ta veçoni biznesin tuaj nga konkurrentët që veprojnë si sipërmarrje të vetme ose partneritete.

Kjo do të rrënjos besimin tek klientët tuaj se ju jeni një ent biznesi serioz dhe i vendosur dhe do të çojë në më shumë mundësi për punë dhe klientë potencialisht me pagesë më të lartë.

Menaxhimi fleksibël

Ndryshe nga një sipërmarrje ose partneritet i vetëm, SH.PK-të ofrojnë më shumë fleksibilitet në menaxhim dhe strukturë. Kjo do të lejojë vazhdimësinë dhe përjetësinë për biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve në rast të largimit të një pronari ose anëtari.

Biznesi juaj mund të vazhdojë të funksionojë pa probleme edhe nëse njëri prej anëtarëve largohet, pasi ata mund të transferojnë pronësinë e tyre ose të shtojnë anëtarë të rinj pa ndërprerë funksionet kryesore. Ju mund të vendosni se si funksionon struktura e menaxhimit të LLC tuaj dhe ta përshtatni atë për t'iu përshtatur nevojave dhe preferencave të biznesit tuaj.

Udhëzues hap pas hapi për të formuar një LLC për biznesin tuaj të shkrimit të kopjimit

Udhëzues hap pas hapi për të formuar një LLC për biznesin tuaj të shkrimit të kopjimit

Formimi i një LLC kërkon dokumente minimale, më pak kompleksitet dhe kosto më të ulëta. Ai gjithashtu ofron lehtësi operacionale dhe më pak çështje të pajtueshmërisë, duke reduktuar telashet e panevojshme dhe duke ju ndihmuar të kurseni shumë kohë dhe përpjekje. Ju nuk do të keni nevojë për një bord drejtorësh, mbledhje vjetore ose mbajtje të rreptë të të dhënave. 

Ju do të duhet të paraqisni "Artikujt e Organizatës,” duke ofruar informacion bazë si emri i biznesit, adresa dhe anëtarët me një tarifë minimale për regjistrim. Për t'ju filluar, ne do t'ju ecim në procesin hap pas hapi të krijimit të një LLC për biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve, nga zgjedhja e një emri deri te depozitimi i dokumenteve të nevojshme. Le të zhytemi dhe të shkojmë një hap më afër për ta kthyer ëndrrën tuaj për të pasur një biznes të suksesshëm të shkrimit të kopjeve në realitet!

Zgjedhja e një emri biznesi

Rendi i parë i biznesit po vjen me një emër unik për një përshtypje të parë të shkëlqyer për klientët tuaj të mundshëm. Mund të ndikojë gjithashtu në markën, besueshmërinë dhe përpjekjet tuaja të marketingut, prandaj sigurohuni që të shmangni çdo gjë që mund të mashtrojë klientët. Zgjedhja e një emri biznesi për LLC-në tuaj kërkon shqyrtim dhe hulumtim të kujdesshëm. 

Ai duhet të pasqyrojë me saktësi markën dhe shërbimet tuaja duke qenë gjithashtu i paharrueshëm dhe në përputhje me ligjin.

Për shembull, nëse jeni të specializuar në shërbimet e shkrimit të kopjimit, merrni parasysh përfshirjen e fjalëve si "kopje" ose "kreative" në emrin e biznesit tuaj. Ndërsa është joshëse të zgjedhësh një emër të modës ose tërheqës, shmang çdo gjë shumë specifike që mund të kufizojë mundësitë e rritjes në të ardhmen ose të vjetërohet shpejt. 

Pasi të keni dalë me disa emra të mundshëm për LLC-në tuaj, kontrolloni disponueshmërinë e tyre përpara se të merrni një vendim përfundimtar. Kjo përfshin kontrollin nëse emri i domenit është i disponueshëm për një faqe interneti pasi shumica e konsumatorëve tuaj po kërkojnë në internet për shërbime.

Prandaj, është e rëndësishme të merrni parasysh optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO) kur zgjidhni një biznes, si për shembull shtimi i fjalë kyçe përkatëse në faqen tuaj të internetit për të përmirësuar dukshmërinë e biznesit tuaj në rezultatet e kërkimit.

Paraqitja e Artikujve të Organizatës

Plotësimi i Neneve të Organizatës e krijon zyrtarisht kompaninë tuaj si një entitet të veçantë nga ju dhe përcakton strukturën bazë të biznesit tuaj. Zakonisht përfshin informacione thelbësore si emri dhe adresa e biznesit tuaj, qëllimi i tij dhe emrat dhe adresat e të gjithë anëtarëve ose pronarëve.

Ju gjithashtu duhet të specifikoni nëse ju ose anëtarët e tjerë do të menaxhoni LLC ose do të emëroni një menaxher të caktuar. Pasi të keni përgatitur të gjithë informacionin e nevojshëm, mund të filloni përgatitjen e formularit të Neneve të Organizatës të ofruar nga zyra e Sekretarit të Shtetit të shtetit tuaj. 

Ky formular zakonisht kërkon informacion bazë të biznesit dhe mund të përfshijë pyetje shtesë në varësi të rregulloreve lokale. Pas plotësimit të formularit, ju mund ta dorëzoni atë me postë ose online me tarifën përkatëse të bashkangjitur. Nëse jeni një themelues ndërkombëtar, mundeni akoma formojnë një LLC në çdo shtet të SHBA sipas preferencës tuaj.

Pas miratimit, ju do të merrni konfirmimin dhe një kopje të vërtetuar të Neneve të Organizatës tuaj. Do të shërbejë si provë e ekzistencës së LLC-së tuaj dhe duhet të mbahet në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen.

Do t'ju duhet gjithashtu për të marrë një EIN (Numër Identifikimi i Punëdhënësit) për të hapur llogaritë bankare të biznesit në SHBA, që është diçka doola mund të ndihmojë me.

Emërimi i një agjenti të regjistruar

Më pas, do t'ju duhet të caktoni një agjent të regjistruar për LLC-në tuaj, i cili do të veprojë si pika kryesore e kontaktit midis LLC-së tuaj dhe qeverisë së shtetit. Ata do të marrin dokumente ligjore dhe korrespondencë zyrtare në emër të biznesit tuaj, të tilla si raporte vjetore dhe njoftime tatimore. Në shumicën e shteteve të SHBA-së, të kesh një agjent të regjistruar është i detyrueshëm për të gjitha SH.PK-të për të siguruar që të ketë gjithmonë dikë në dispozicion gjatë orarit të rregullt të punës. Ndihmon në parandalimin e vonesave ose afateve të humbura që mund të rezultojnë në ndëshkime apo edhe shpërbërje të LLC-së tuaj.

Kur caktoni një agjent të regjistruar, ju mund të emëroni veten ose të punësoni një shërbim të agjentit të regjistruar profesional nëse jeni jo banor i shtetit ku keni formuar LLC. Një agjent i regjistruar me përvojë mund të trajtojë dokumentet ligjore në mënyrë efikase dhe të sigurojë dorëzimin në kohë. Siguron që të gjitha dokumentet ligjore dhe tatimore të merren dhe trajtohen menjëherë, duke ju lejuar të përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj pa u shqetësuar për humbjen e ndonjë afati të rëndësishëm. 

Implikimet dhe përfitimet tatimore

LLC-të janë të njohura në mesin e përkthyesve të pavarur dhe pronarëve të bizneseve të vogla pasi ato ofrojnë implikime dhe përfitime tatimore fleksibël.

Një nga implikimet më të rëndësishme tatimore të të pasurit një LLC është se IRS (Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme) do ta konsiderojë biznesin tuaj një "entitet të shpërfillur" që nuk ka zgjedhur të tatohet si ent i veçantë për qëllime tatimore federale.

Nëse jeni pronar i vetëm, nuk do të paguani taksa në nivel korporate; në vend të kësaj, ju do t'i kaloni të gjitha fitimet në deklaratën tuaj tatimore individuale për të shmangur taksat e dyfishta. Nëse biznesi juaj ka shumë anëtarë, secili pronar do të paguajë tatimin mbi të ardhurat për pjesën e tij të fitimeve. Për më tepër, formimi i një LLC mund t'ju bëjë të kualifikuar stimuj specifikë tatimorë në nivel shtetëror dhe përfitimet.

Përfitimet tatimore për autorët e kopjeve me një LLC

  • Qeveria takson SH.PK-të me një anëtarë si sipërmarrje individuale dhe SH.PK-të me shumë anëtarë si partneritet. Megjithatë, të dy llojet e LLC-së mund të zgjedhin statusin e S Corporation me IRS duke paraqitur Formularin 2553. Kjo zgjedhje ju lejon të merrni një farë rroge nga biznesi juaj duke marrë gjithashtu shpërndarje nga fitimet pa paguar taksa të vetëpunësimit për ato shpërndarje.
  • Të operosh si LLC ju lejon të zbritni disa shpenzime nga të ardhurat tuaja të tatueshme. Këto zbritje përfshijnë furnizimet e zyrës, faturat e internetit dhe telefonit, shpenzimet e marketingut, kurset e zhvillimit profesional dhe më shumë. Çdo kosto që lidhet me mirëmbajtjen e faqes tuaj të portofolit në internet, të tilla si softuerët ose programet e biznesit, kostot e pritjes, kostot e emrit të domenit, etj., janë gjithashtu të zbritshme. Ju mund të zgjidhni një zbritje ose zhvlerësim për artikujt e shtrenjtë si kompjuterët ose mobiljet për zyrën tuaj në shtëpi.
  • Meqenëse ju jeni një pronar i vetëm ose një LLC me vetëm një punonjës, ju mund të përputheni me kontributet tuaja 401(K). Pra, si një profesionist i pavarur, ju mund të kontribuoni deri në 22,500 dollarë për vitin tatimor 2023 për kursimet e daljes në pension nën IRA ose zbritjet 401 (K).

Marrëveshja e funksionimit: Strukturimi i Kopjimit tuaj LLC

An marrëveshje operimi është thelbësore sepse shërben si një plan për funksionimin e brendshëm të copywriting LLC tuaj. Ai përshkruan strukturën e biznesit për proceset e vendimmarrjes, interesat e pronësisë dhe qeverisjen e kompanisë. Ky dokument përcakton kuadrin e procesit të vendimmarrjes, shpërndarjes së fitimit dhe taksimit të biznesit tuaj.

Dokumenti përfshin kontributet fillestare nga kontributet e kapitalit të pronarit ose anëtarëve, dispozitat e shpërndarjes, shpërndarjen e taksave dhe transferimin e interesave të pronësisë në provizionet e blerje-shitjes. 

Duke vendosur këto udhëzime paraprakisht në një marrëveshje operative, ju përgatitni një udhërrëfyes për menaxhimin e fluksit të parasë, riinvestimin e fitimeve dhe planifikimin për shëndetin e ardhshëm financiar të biznesit. Ju mund të konsultoheni me një avokat ose të zgjidhni shërbimet doola për të krijuar një LLC për të siguruar që të gjitha dispozitat e nevojshme janë përfshirë dhe përshtatur për nevojat tuaja specifike si një LLC për shkrimin e kopjimit.

Ruajtja e LLC tuaj: Kërkesat vjetore dhe praktikat më të mira

Ruajtja e kërkesave dhe praktikave më të mira vjetore të LLC

Pasi të keni formuar LLC-në tuaj, duhet të qëndroni të përditësuar mbi ligjet ose rregulloret shtetërore, duke përfshirë tarifat vjetore, normat e taksave ose kërkesat e depozitimit. Ndërsa kërkesat vjetore ndryshojnë sipas shtetit, çdo LLC duhet të paraqesë një raport vjetor dhe të paguajë një taksë vjetore ekskluziviteti. Taksa vjetore e ekskluzivitetit është një tarifë e paguar nga SH.PK për të bërë biznes në një shtet të caktuar, e cila varet nga gjendja, të ardhurat totale ose numri i anëtarëve brenda kompanisë.

Mbajtja e LLC tuaj në përputhje

Raporti Vjetor është një dokument që përditëson gjendjen për çdo ndryshim të bërë në biznesin tuaj gjatë gjithë vitit në pronësi, menaxhim ose adresë. Disa shtete mund të kërkojnë gjithashtu që LLC të raportojnë informacionin e tyre financiar në këtë raport. Ju mund ta paraqisni atë në internet ose me postë në datën e përvjetorit të regjistrimit të LLC. Dështimi për të paraqitur këtë raport mund të rezultojë në ndëshkime apo edhe shpërbërje të kompanisë suaj.

Taksa vjetore e ekskluzivitetit është një tarifë e paguar nga SH.PK për të bërë biznes në një shtet të caktuar. Shuma e tatimit ndryshon në varësi të shtetit dhe ndonjëherë edhe faktorëve të tillë si të ardhurat ose numri i anëtarëve brenda kompanisë.

Përveç këtyre kërkesave të detyrueshme vjetore, ju duhet të mbani shënime të sakta të të gjitha transaksioneve financiare që lidhen me biznesin tuaj, të tilla si faturat, faturat, deklaratat bankare, etj. Kjo do t'ju ndihmojë me përgatitjen e taksave dhe do t'ju ofrojë dëshmi të operacioneve të ligjshme të biznesit në rast të mosmarrëveshjeve juridike.

Praktikat më të mira për menaxhimin e LLC tuaj

Ndërsa një strukturë biznesi SH.PK ka disa përfitime, ajo gjithashtu vjen me përgjegjësi të rëndësishme. Këtu janë disa praktika më të mira që do t'ju ndihmojnë të qëndroni të organizuar dhe të pajtueshëm, duke ju vendosur gjithashtu për sukses në planin afatgjatë.

1. Hapni një llogari bankare të biznesit në SHBA: Hapni një llogari bankare të veçantë për të shtuar legjitimitet në kompaninë tuaj dhe për të gjurmuar me lehtësi të ardhurat, shpenzimet dhe fitimet.

2. Mbani shënime të sakta: Mbani shënime të sakta të të gjitha transaksioneve financiare që lidhen me LLC-në tuaj. Organizoni të gjitha dokumentet përkatëse si kontratat, faturat dhe faturat për blerjet e bëra në emër të kompanisë, si dhe të ardhurat dhe shpenzimet.

3. Konsideroni të punësoni një kontabilist: Një kontabilist që punon me bizneset e vogla mund të ndihmojë me strategjitë e planifikimit tatimor për t'u siguruar që po përfitoni nga çdo zbritje ose kredi në dispozicion.

4 . Qëndroni të përditësuar për taksat: Kuptoni detyrimet tuaja tatimore në varësi të shtetit ku keni regjistruar LLC-në tuaj për t'u siguruar që i përmbushni të gjitha kërkesat.

5. Krijoni një sistem kontabiliteti: Vendosni softuerin e kontabilitetit ose një sistem të thjeshtë tabelash për të mbajtur gjurmët e financave, shpenzimeve dhe buxhetit të LLC-së tuaj.

Të mirat dhe të këqijat e një LLC për Copywriters

Të mirat dhe të këqijat e një LLC për Copywriters

Një LLC ka shumë përfitime, të tilla si përgjegjësi e kufizuar, fleksibilitet në tatimet, mbrojtja e aseteve dhe lehtësia e formimit dhe mirëmbajtjes. Ndërsa ka shumë përfitime në formimin e një LLC, ka disa anë negative që duhet të mbani parasysh:

Kostoja e formimit dhe mirëmbajtjes: Formimi i LLC kërkon një tarifë depozitimi që varion nga 50 deri në 500 dollarë, në varësi të shtetit. Ju gjithashtu mund t'ju duhet të paguani tarifa vjetore për të ruajtur statusin e kompanisë suaj si LLC.

Sfida në rritjen e kapitalit: Shumica e investitorëve pengohen nga statusi i përjashtimit nga taksat e SH.PK-ve, pasi investimet çojnë në të ardhura të tatueshme të palidhura.

Vendosni LLC-në tuaj në më pak se 5 minuta

Formimi i një LLC për të krijuar biznesin tuaj të shkrimit të kopjeve në SHBA është një hap i përsosur drejt suksesit tuaj. Megjithatë, lundrimi në rrugën tuaj në shumë burokraci do të kërkojë kërkime të lodhshme dhe dokumente të pafundme. Këtu mund të ndihmojnë shërbimet e formimit të biznesit doola dhe LLC.

Filloni me doola's shërbime të shpejta të formimit të biznesit për të formuar një LLC në të 50 shtetet. Ne gjithashtu do t'ju ndihmojmë të aplikoni për një EIN dhe të hapni një llogari bankare biznesi, në mënyrë që të mund të filloni me lehtësi udhëtimin tuaj sipërmarrës dhe të hapni mundësi të reja rritjeje.

Nëse keni nevojë për më shumë informacion ose udhëzime të ekspertëve, mundeni gjithashtu rezervoni një konsultë falas me një nga ekspertët tanë doola, dhe ne do ta marrim që andej.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.