Ne folëm me një nga klientet e doola, Manja Munda, sipërmarrësja që krijoi Moon and Nox për të mësuar më shumë rreth kompanisë së saj.

doola Histori Suksesi të Klientit: Njihuni me Sipërmarrësen Manja Munda

Ne patëm mundësinë të bisedonim me sipërmarrësen doola, Manja Munda, themeluese e Moon dhe Nox për të mësuar më shumë rreth kompanisë së saj dhe përvojës së saj duke përdorur doola.

Biografia e Manja Mundës

Manja Munda, me origjinë nga Sllovenia, Evropa, dhe tani me bazë në Spanjë, filloi karrierën e saj si marketere. Ndërsa punonte në startup, Manja vuri re se agjencitë e renditura më të mira nuk ishin më miqësoret ose domosdoshmërisht duke gjeneruar rezultate solide, gjë që e shtyu atë të hapte agjencinë e saj. 5 vjet më vonë, ajo tani është bashkëthemeluese e një agjencie konkurruese të inteligjencës dhe aftësimit të shitjeve të quajtur Rritja & Shkallëzimi, me partnerin e saj të biznesit, Dejan Gajsek.

Në vitet e fundit, Grow & Scale ka shtuar vazhdimisht 6 dhe 7-shifra në të ardhurat e klientëve të tyre. Pas shumë suksesi me sipërmarrjen e saj të parë, pandemia e bëri atë të pyeste se cilat kompani po preken më shumë: startup-et. Kështu, Moon dhe Nox erdhën në ekzistencë, një agjenci që është e specializuar në rritjen e startup-eve dhe i udhëheq ato nga seria A në serinë B në një mënyrë të shkallëzuar.

"Ka gjithmonë një shtresë shtesë telashe kur punoni me një biznes amerikan si një vend evropian"

Manja Munda e dinte se tregu i saj do të përfshinte klientët amerikanë dhe pas një kërkimi të gjerë, ajo zgjodhi doola për shkak të asaj se sa e lehtë e reklamuan procesin e tyre. Edhe pse ajo ishte kryesisht e bindur se doola ishte kompania e duhur për të regjistruar agjencinë e saj, ajo i forcoi dyshimet e saj kur shoqja e saj tregoi se sa e mrekullueshme ishte përvoja e tyre duke përdorur doola dhe sa kohë u kurseu atyre.

“Procesi ishte mjaft i lehtë. Ali ishte një mbështetje e madhe dhe ne në thelb filluam gjithçka në më pak se 24 orë.”

Manja ka qenë një klient krenar i doola që nga shkurti 2023 dhe vazhdon të përdorë tonën plani i përputhshmërisë totale për të ngritur suksesin e kompanisë së saj, Moon and Nox.

“Unë do të rekomandoja doola sepse është një përvojë pa probleme. Ju nuk keni nevojë të shpenzoni orë të tëra për të hulumtuar se si të hapni një kompani, çfarë dokumentesh duhet të plotësoni, etj. Është një vend me një ndalesë për të filluar biznesin tuaj.”

Shikojnë Duart Flisni për mënyrën se si i lindi ideja për Moon dhe Nox, përvojën e saj me doola dhe çfarë parashikon të jetë e ardhmja e agjencisë së saj.

Intervistë me video

 

Mësoni më shumë për Manja Munda dhe kompaninë e saj, Moon and Nox, për të qëndruar të informuar mbi suksesin e biznesit të saj.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.