Ne folëm me një nga klientët e doola, Jesus Vargas, CEO i Low/Code Agency për të mësuar më shumë rreth kompanisë së tij.

Historitë e suksesit të klientit doola: Njihuni me sipërmarrësin doola Jesus Vargas

Ne patëm mundësinë të bisedonim me sipërmarrësin doola, Jesus Vargas, CEO në Agjencinë Low/Code për të mësuar më shumë për kompaninë e tij dhe përvojën e tij me doola.

Biografia e Jesus Vargas

Jesus Vargas është themeluesi dhe CEO i LowCode Agency, një kompani udhëheqëse e zhvillimit të aplikacioneve që ndërton aplikacione duke përdorur platforma pa / me kod të ulët. Ato ndihmojnë në thjeshtimin e proceseve të ndryshme të biznesit, të tilla si gjurmimi i zakoneve dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientët (CRM).

Jezusi dëshiron t'i bëjë aplikacionet me cilësi të lartë më të aksesueshme për pronarët e bizneseve që nuk janë saktësisht të aftë për teknologjinë. Duke pasur parasysh këtë, LowCode prodhon aplikacione për 80% më pak para dhe 70% më shpejt se metodat tradicionale të zhvillimit.

“Ata [doola] u lançua kohët e fundit kështu që duhet të kenë vëllim dhe aktivitet, dhe kjo është arsyeja pse vendosa të shkoj me ju djema.”

Për Jezusin, SHBA-ja paraqiti një mundësi të përsosur për rritjen e biznesit, jo vetëm për zgjerim të drejtpërdrejtë, por si një mënyrë për të fituar akses në ekonominë e saj dinamike dhe sistemet e pagesave.

"Pra, fokusi im ka qenë gjithmonë shitja në SHBA."

Para se të vendoste për doola, Jezusi po shqyrtonte disa opsione në Product Hunt, por doola u dallua në mediat sociale. Ne jemi plotësisht transparentë se si doola po zhvillohet, na pëlqen të ndajmë histori suksesi të klientëve dhe ne japim vetëm këshilla për përmbajtjen dhe inkorporimin që funksionojnë—dhe Jezusi e dinte se do të kishte një partner që mund të besonte tek ne.

“Ka kaq shumë gjëra që ndodhin çdo ditë. Dhe si ajo pjesë, le të themi përputhshmërinë ligjore… që ju djema ta trajtoni atë pjesë është diçka për të cilën nuk kam pse të shqetësohem…”

Intervistë me video

 
Mësoni më shumë për Jesus Vargas dhe kompania e tij, Agjencia LowCode, dhe qëndroni të informuar për suksesin e biznesit të tij.
Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.