Ne folëm me një nga klientët e doola, Enzo Avigo, sipërmarrësi që krijoi June, për të mësuar më shumë rreth kompanisë së tij.

Historitë e suksesit të klientit doola: Njihuni me sipërmarrësin e doola Enzo Avigo

Ne patëm mundësinë të bisedonim me sipërmarrësin doola, Enzo Avigo, themeluesin e June për të mësuar më shumë rreth kompanisë së tij dhe përvojës së tij me doola.

Biografia e Enzo Avigo

Enzo Avigo është një ekspert i menaxhimit të produkteve me bazë në Francë me një histori suksesi në FinTech, Marketplace dhe B2B SaaS. Sot, ai është bashkëthemeluesi i June, një mjet analitik me opinione që u mundëson kompanive të kthejnë automatikisht të dhënat e produkteve të tyre në mësime vepruese. 

Gjithçka filloi kur Enzo vuri re se shumica e kompanive po përpiqeshin të kuptonin se si po përdoreshin produktet e tyre, pavarësisht se kishin një ekip të madh të dhënash. Fatkeqësisht, mjetet analitike që ishin në dispozicion në atë kohë ishin shpesh tepër komplekse dhe frikësuese, duke ofruar pak ndihmë për këto biznese në vështirësi. Ai e kuptoi shpejt se ky ishte një problem që ia vlente të zgjidhej dhe aty lindi ideja për qershorin.

Si një themelues i huaj, Enzo e dinte se kishte nevojë për ndihmë për të përfshirë qershorin në Shtetet e Bashkuara. Megjithatë, kur ai eksploroi disa nga shërbimet më të zakonshme të formimit të biznesit, ai gjeti se ato ishin shumë të komplikuara ose shumë të shtrenjta, duke përfshirë avokatë të cilët nuk mund të ofronin të gjithë udhëzimin që ai kishte nevojë.

Enzo po kërkonte një zgjidhje të thjeshtë që ofronte mbështetje praktike dhe ndihmë të avancuar. Për fat të mirë, një mik i mirë rekomandoi doola - dhe doli të ishte një ndeshje e përsosur. 

“Ne do të inkorporoheshim në SHBA Filluam të kërkonim zgjidhje ideale dhe nuk pamë asnjë, gjëja më e afërt që gjetëm ishin disa avokatë shumë të shtrenjtë.”

Me ekspertizën tonë të pashembullt dhe qasjen e thjeshtë, Enzo ishte në gjendje të themelonte kompaninë e tij në SHBA me lehtësi. Tani që doola është kujdesur për të gjitha çështjet ligjore dhe të pajtueshmërisë, ai dhe ekipi i tij mund të fokusohen plotësisht në rritjen e potencialit të plotë të qershorit. 

Dëgjoni në detaje eksperiencën e Enzos me doolën 👇

Intervistë me video

 

Mësoni më shumë për Enzo Avigo dhe kompania e tij,  Qershor, dhe qëndroni të përditësuar mbi suksesin e biznesit të tyre.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.