Ne folëm me një nga klientët e doola, Alex Yehorov, themeluesin e Keto Pocket Personal Trainer për të mësuar më shumë rreth kompanisë së tij.

Historitë e suksesit të klientit doola: Njihuni me sipërmarrësin doola Alex Yehorov

Ne patëm mundësinë të bisedonim me sipërmarrësin doola, Alex Yehorov, themelues i Trajner personal i xhepit Keto për të mësuar më shumë për LLC-në e tij dhe përvojën e tij me doola.

Biografia e Alex Yehorov

Alex Yehorov është një trajner fitnesi dhe themelues i Keto Pocket Personal Trainer, një udhëzues fitnesi gjithëpërfshirës që përmban njohuri thelbësore për shëndetin, dietën dhe mënyrën e jetesës.

Përpara se të fillonte udhëtimin e tij të fitnesit, Alex ishte njësoj si të gjithë të tjerët—duke parë video të panumërta në YouTube për të marrë një ndjenjë të fitnesit dhe si të optimizonte stërvitjen e tij për rezultatet më të mira. Por sapo arriti të zotëronte agjërimin me ndërprerje, stërvitjen dhe dietën keto, ai u kthye dhe ndryshoi të gjithë stilin e jetës së tij.

Sipas Alex, shumë të ashtuquajtur guru të fitnesit përhapin këshilla që në fakt nuk funksionojnë. Tani, ai punon për ta kundërshtuar atë duke u ofruar klientëve të tij strategji të provuara dhe të testuara.

“Por siç thashë, kur u lidha me [Arjun], personalisht, e gjeta atë lidhje dhe u ndjeva sikur nuk ishte një mashtrim. Kështu që unë u futa në doola menjëherë.”

Pasi ka punuar me një konkurrent, Aleksi dëshmon se nuk kishte përvojën më të mirë. Në fakt, ai në thelb mbeti i varur kur kjo kompani sapo e la atë.

“Kam përdorur më parë një kompani tjetër… ata thjesht u zhdukën, më lanë. Unë jam vërtet mirënjohës që gjeta kompaninë tuaj…”

Për fat të mirë, Alex gjeti rrugën e tij për në doola, dhe ai kurrë nuk është kthyer prapa! Ne punuam së bashku në çdo hap të rrugës për të krijuar dhe inkorporuar atë që do të bëhej LLC e tij. Jo shumë kohë më vonë, ne formuam ligjërisht Keto Pocket Personal Trainer dhe ndihmuam kompaninë e Alex të hyjë në tregun global.

Intervistë me video

 
Mësoni më shumë për Alex Yehorov dhe kompania e tij, Trajner personal i xhepit Keto, dhe qëndroni të informuar për suksesin e biznesit të tij.
Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.