doola lanson DAO LLC duke ofruar dhe shpallur partneritet me Syndicate për të urëzuar Web3 me Web2

doola lanson DAO LLC duke ofruar dhe shpallur partneritet me Syndicate për të urëzuar Web3 me Web2

doola nis ofertën DAO dhe partneritetin me Syndicate:

  • doola ndihmon sipërmarrësit globalë të web2 dhe web3 të krijojnë lehtësisht një LLC, C Corp, ose DAO LLC në SHBA (Wyoming, Delaware dhe të gjitha shtetet e tjera) me mbështetje duke përfshirë EIN, adresën e SHBA, llogarinë bankare në SHBA, portën e pagesave dhe gjendjen në vazhdim pajtueshmërinë dhe regjistrimet tatimore të IRS.
  • Syndicate po ndërton infrastrukturën dhe mjetet vendase të web3 për të krijuar dhe menaxhuar DAO-të investuese. Produkti i parë i Syndicate është Web3 Investment Clubs, i cili lejon këdo të krijojë dhe drejtojë një klub investimesh në Ethereum.

Ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë sot se kemi nisur mbështetjen e plotë për formimin e DAO (Organizata Autonome e Decentralizuar) LLC në SHBA, duke përfshirë Wyoming, Delaware dhe të gjitha shtetet e tjera të SHBA. Themeluesit globalisht tani mund të regjistrojnë një DAO LLC përmes doola nga distanca, pa vizituar SHBA

Ne njoftuam gjithashtu një partneritet me Syndicate.io për të mundësuar investimin e DAO-ve në Syndicate për të marrë persona juridikë, për të hapur llogari bankare fiat, për të dorëzuar dosjet e pajtueshmërisë shtetërore dhe për të lëshuar formularët e taksave K-1 lehtësisht dhe në mënyrë të përballueshme. Ky është një ndryshim i lojës—dhe është vetëm fillimi i integrimeve dhe aftësive më të thella që ata do t'u sjellin bizneseve në doola dhe DAO në Syndicate së bashku.

Një DAO është një mekanizëm dixhital vendas për koordinim. Në një nivel themelor, ju mund të mendoni për DAO-të si kushtetuta vendase të internetit. Por ndryshe nga kushtetutat e rregullta, DAO-të funksionojnë si kod i mundësuar nga kontratat inteligjente, rregulla të kodifikuara që më pas vendosen në rrjetet blockchain si Ethereum. Këto kontrata inteligjente lejojnë një DAO të funksionojë "në mënyrë autonome" pa u mbështetur domosdoshmërisht tek vendimmarrësit individualë njerëzorë në organizatë. Ky decentralizim i lejon lehtësisht komunitetet online të formohen dhe të koordinohen ekonomikisht. Më 1 korrik 2021, Wyoming u bë shteti i parë amerikan që njohu ligjërisht DAO-të dhe u dha atyre të njëjtat të drejta si kompanitë me përgjegjësi të kufizuar. Shumë DAO tani po formohen në Wyoming dhe shtete të tjera të SHBA si Delaware.

“Brenda dekadës së ardhshme, investimi do të jetë i decentralizuar, i demokratizuar dhe i drejtuar nga komuniteti. Syndicate po ndërton infrastrukturë web3-vendase që do t'i fuqizojë komunitetet për të mbledhur, koordinuar dhe investuar kapital si kurrë më parë. Megjithatë, shumë DAO investuese kanë nevojë për një mënyrë për të krijuar lehtësisht një person juridik, për të marrë një llogari bankare në SHBA dhe për të menaxhuar pajtueshmërinë e vazhdueshme të shtetit dhe regjistrimet tatimore. Ne jemi të ngazëllyer për partneritet me doola në mënyrë që DAO në Syndicate të mund të bëjnë atë që duan dhe janë më të mirët në, duke investuar, ndërsa doola merret me pjesën tjetër. tha Ian Lee, bashkë-themelues i Syndicate.

Arjun Mahadevan, Themeluesi dhe CEO i doola, tha, “Legjislacioni ligjor që mundëson krijimin e SH.PK-ve dhe korporatave C rriti rrënjësisht shkallën në të cilën njerëzit ishin në gjendje të bashkëpunonin, si dhe sasinë e kapitalit që organizatat mund të mblidhnin dhe shpërndanin më pas. DAO-të janë një mekanizëm i parë dixhital për koordinimin dhe hapi tjetër në këtë evolucion. Së bashku, ne po lidhim Web3 me Web2 duke ofruar mjetet e "botës reale" të nevojshme për DAO, duke përfshirë mbrojtjen me përgjegjësi të kufizuar, fiat banking, dosjet tatimore dhe më shumë."

Rreth doola 

doola ndihmon sipërmarrësit globalë të formojnë US LLC, C Corps dhe DAO LLC duke mbështetur klientët gjatë procesit të inkorporimit, në mënyrë që ata të mund të mbledhin me siguri pagesat, të krijojnë besueshmëri, të qëndrojnë të ligjshëm dhe të fitojnë më shumë para. doola ofron formimin e kompanisë, një EIN, një adresë dhe llogari bankare në SHBA, akses në pagesat në SHBA, konsultime tatimore, mbështetje tatimore në SHBA, përfitime fillestare prej 50,000 dollarësh dhe më shumë. Sot, qindra kompani kanë filluar me doola dhe këta themelues nuk kishin nevojë për një numër sigurimesh shoqërore në SHBA për të përfituar nga produktet dhe shërbimet e doola. doola u themelua në fund të vitit 2020 nga Arjun Mahadevan dhe JP Pincheira, me selinë e saj në New York City. Mësoni më shumë në doola2dev.wpengine.com dhe në Twitter në @doolaHQ.

Rreth Sindikatës 

Syndicate po transformon rrënjësisht investimin përmes teknologjive të aksesueshme, pa mundim dhe sociale të web3. Syndicate po ndërton protokolle të decentralizuara të investimeve dhe rrjeteve sociale, zgjidhje të avancuara të teknologjisë ligjore dhe një platformë rrjetesh sociale të gjeneratës tjetër që fuqizon komunitetet për të mbledhur, koordinuar dhe investuar kapital si kurrë më parë. Syndicate u themelua në fillim të vitit 2021 dhe mbështetet nga mbi 300+ themelues, operatorë, investitorë dhe komunitete në web3 dhe web2. Mësoni më shumë në www.syndicate.io dhe në Twitter @SyndicateDAO.

Përmbajtje

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.