A mund të jetë një adresë LLC një kuti postare?

Për ta thënë thjesht, po, ju mund të përdorni një kuti postare si adresë biznesi, për sa kohë që keni adresën tuaj ose të agjentit tuaj të regjistruar të shënuar në licencën e biznesit tuaj kur keni regjistruar shoqërinë tuaj me përgjegjësi të kufizuar (LLC).

Ndërsa jemi në këtë temë, le të shqyrtojmë pak më shumë se si funksionojnë së bashku adresat dhe LLC. 

Avantazhet e përdorimit të një kutie postare për një adresë LLC

Përdorimi i një kutie postare është veçanërisht i dobishëm kur jeni një pronar biznesi në distancë dhe dëshironi të mbani informacionin tuaj privat dhe më të sigurt (dhe kur nuk keni fizikisht një adresë tjetër përveç shtëpisë tuaj). Ju mund të monitoroni dhe menaxhoni një kuti postare më mirë në krahasim me adresën tuaj të banimit, duke e bërë më të lehtë gjurmimin e postës që vjen në biznesin tuaj dhe duke e mbajtur atë të ndarë nga posta juaj personale.

Faktorët që duhen marrë parasysh përpara se të regjistroni adresën tuaj të LLC

Para se të regjistroni LLC-në tuaj, do të dëshironi të merrni parasysh disa gjëra përpara se të bëni kërcimin. Merrni parasysh sa vijon përpara se të shkruani zyrtarisht adresën e LLC-së tuaj:

Regjistruar Agjent

Një agjent i regjistruar caktohet nga një biznes për të marrë të gjitha llojet e dokumenteve të biznesit - nga dokumentet ligjore te njoftimet zyrtare e deri te dokumentet qeveritare - në emër të biznesit tuaj. Pronarët e bizneseve do të kenë një agjent të regjistruar nëse hapin një biznes në një shtet të caktuar, por nuk kanë një adresë fizike atje.

Agjentët e regjistruar veprojnë gjithashtu si një pikë kontakti midis njësisë ekonomike dhe agjencive qeveritare, mbledhësve të faturave ose subjekteve që përpiqen të kontaktojnë biznesin - të gjitha duke e mbajtur privatësinë e pronarëve të bizneseve jashtë regjistrimit publik. Në disa shtete, vetëm një lloj i caktuar personi mund të jetë a agjent i regjistruar, Si avokatë apo oficerë, por në shtetet e tjera, është pak më e lehtë.

Ndërsa disa avokatë do të sugjerojnë përdorimin e adresës së agjentit tuaj të regjistruar si adresën tuaj zyrtare të biznesit, të tjerët nuk do ta bëjnë, duke thënë nëse agjenti juaj nuk jeni vetë, sepse nuk është "nën kontrollin tuaj".

Profesionalizëm

Kur kryeni biznes - veçanërisht në internet - ruajtja e profesionalizmit dhe legjitimitetit është një përparësi e madhe, veçanërisht kur kërkoni të paguheni në internet.

Sidoqoftë, mund të krijoni ende një pamje profesionale, duke u siguruar që logoja, uebfaqja dhe komunikimi juaj të jenë të nivelit të lartë. Përdorimi i një agjenti të regjistruar ose adresa juaj fizike mund të tregojë legjitimitetin e biznesit tuaj dhe mund të ndihmojë në tërheqjen dhe mbajtjen e klientëve dhe krijimin e partneriteteve të forta edhe nga mijëra milje larg.

Merrni parasysh se si përdorimi i një kutie postare mund të ndikojë në perceptimin e biznesit tuaj dhe bëni atë që është e mundur për të shfaqur legjitimitetin tuaj për këdo që ndodh me biznesin tuaj në internet.

Disa institucione kërkojnë adresë fizike

Ndërsa disa shtete si Wyoming, Delaware dhe Nevada nuk kërkojnë që ju të keni një adresë fizike, shtetet e tjera kanë kërkesa më të rrepta, shumica e shteteve në SHBA kërkojnë që LLC-të të kenë një adresën fizike për t'u regjistruar me shtetin ose qeverinë federale si pronar biznesi. Nëse punoni nga shtëpia ose nuk dëshironi që adresa juaj personale të jetë në dokumente të caktuara, mund të dëshironi të siguroheni se cilat shtete kanë çfarë kërkesash përpara se të humbni një adresë zyrtare biznesi.

Nëse jeni një biznes komercial ose llaç, atëherë sigurisht që do t'ju duhet një adresë fizike për të kryer biznesin tuaj.

Velloja e Korporatës

Ligji 4 Biznesi i vogël i dekurajon shumë pronarët e LLC-ve që të përdorin një kuti postare për adresën e tyre, duke përdorur kërcënimin e shpimit të velit të korporatës që diktohet në gjykatë si një arsye të madhe.

"Nëse nuk jeni agjenti juaj i Regjistruar, atëherë NUK DUHET TË PËRDORNI Adresën e Regjistruar si adresë biznesi të kompanisë suaj," shpjegojnë ata. “Arsyeja është se kjo adresë nuk është në kontrollin tuaj. Rrallëherë do të pajisen për të përpunuar postën dhe nëse nuk e keni plotësuar Formularin USPS 1583, Agjenti i Regjistruar nuk është i autorizuar të jetë agjent marrës për ju. Me pak fjalë, ju do të shkelni rregulloret e Shërbimit Postar të SHBA-së.”

Përdorimi i një kutie postare si adresë biznesi mund të krijojë perceptimin se biznesi juaj nuk është legjitim - ose më keq - po përpiqet të fshehë disi vendndodhjen e tij të vërtetë. Kjo përfundimisht mund të çojë në "shpimin e velit të korporatës", veçanërisht nëse biznesi është i përfshirë në veprime ligjore.

Kjo është arsyeja pse është integrale të përdorni një adresë fizike që është e lidhur ngushtë dhe e kontrollueshme nga biznesi juaj - për të ruajtur ndarjen midis kompanisë dhe aksionarëve të saj dhe për të shmangur çështjet e mundshme ligjore.

Ligjet e Zonimit

Ju mund të përdorni një kuti postare sepse ligjet vendore të zonave ju ndalojnë të përdorni adresën e shtëpisë tuaj si biznes, t'i lini punonjësit të punojnë jashtë shtëpisë tuaj ose të keni marrëdhënie të tjera shtëpi/biznes. Ju do të duhet të dini të drejtat tuaja dhe rregulloret për këtë (madje edhe sasia e zhurmës që po bëni mund të ndikojë në të) dhe se si kjo mund të luajë në vendin ku mund të merrni postë.

Merrni parasysh ligjet e zonave ku jeni duke punuar dhe merrni parasysh se ku do të merrni postë legalisht.

Alternativat e një kutie postare për një adresë LLC

Pra, çfarë nëse zbuloni se nuk dëshironi të përdorni kutinë tuaj postare për adresën tuaj të LLC? Ka disa alternativa që mund t'i përdorni në vend të kësaj.

Mendoni për një shërbim virtual të kutisë postare, i cili është një kuti postare në distancë që merr postën tuaj veçmas nga shtëpia juaj, por me adresën e saj të rrugës, shumë prej të cilave mund t'i menaxhoni përmes një aplikacioni, si p.sh. iPostal1.

Ju gjithashtu mund të përdorni një shërbim adresash fizike, si p.sh VirtualPostMail, apo edhe një dyqan UPS për të ndihmuar në ruajtjen e postës së biznesit tuaj.

Adresa e shtepise

Një opsion i përballueshëm dhe i përshtatshëm për adresën tuaj të LLC, është përdorimi i adresës tuaj të shtëpisë. Përdorimi i adresës tuaj personale si adresë e biznesit tuaj mund t'ju kursejë para nga pagesa për një abonim dhe nuk kërkon që ju të keni një vendndodhje fizike.

Megjithatë, dobësitë e mundshme të përdorimit të adresës suaj të shtëpisë janë ligjet e privatësisë dhe zonave që mund të mos lejojnë bizneset me bazë në shtëpi, dhe përgjegjësia e mundshme ligjore nëse biznesi juaj paditet. Plus, marrja e shumë reklamave të biznesit me postë mund të fillojë të bëhet e lodhshme.

Hapësira tregtare

Ju mund të keni konsideruar tashmë marrjen me qira të një hapësire komerciale për LLC-në tuaj, në të cilin rast, dërgimi i postës suaj atje mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm. Do të duket më e besueshme për bizneset e tjera dhe klientët e mundshëm duke parë që ju keni një vend tuajin, plus që do të sinkronizojë të gjithë punën tuaj në një vend.

Merrni parasysh disa negative të mundshme, si të qenit shumë më i shtrenjtë dhe sfidues për të gjetur një qira afatgjatë ose vend për të blerë.

Adresa virtuale e biznesit

Nëse jeni duke kërkuar për një opsion profesional dhe fleksibël për adresën tuaj të LLC, a adresa e biznesit virtual mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer. Kjo përfshin përdorimin e një adrese fizike pa zënë realisht hapësirën – e përkryer për bizneset që operojnë kryesisht në internet ose që nuk kërkojnë një vendndodhje fizike. Mund të kujdeseni për shqetësimet tuaja të privatësisë, të kurseni para nga marrja me qira e një hapësire dhe të keni ende lehtësi në përdorim për të marrë postën tuaj kur ju nevojitet.

Diçka për t'u theksuar: ndoshta do të ketë një kosto për posedimin dhe mirëmbajtjen e tij.

Menaxhimi i LLC tuaj me lehtësi

Ne e kuptojmë se ka shumë gjëra që shkojnë në fillimin e një biznesi, nga zgjedhja e një strukture biznesi, adresa për t'u përdorur dhe gjithçka në mes për ditën tuaj të përditshme.

Le të ndihmojmë për të hequr pak nga presioni. Kur ti formoni LLC-në tuaj me doola, ju merrni të gjithë udhëzimet që ju nevojiten në çdo hap nga një profesionist. Shërbimet tona nuk ndalojnë as këtu. Ne mund t'ju ndihmojmë të menaxhoni financat e biznesit tuaj në mënyrë që të mund të fokusoheni në rritjen e kompanisë suaj.

FAQs

Cila është adresa më e mirë për t'u përdorur për një LLC?

Konsideroni të përdorni adresën tuaj të shtëpisë (për sa kohë që ato i përmbahen ligjeve tuaja të zonimit) ose një kuti postare virtuale ose biznesi për të vendosur adresën e biznesit tuaj.

A është një adresë fizike e njëjtë me një kuti postare për një LLC?

Jo - adresa juaj fizike është vendi ku kryeni biznes dhe kutia juaj postare është vendi ku mund të merrni postë për atë biznes. Ata nuk janë gjithmonë e njëjta gjë.

Çfarë adrese përdor për biznesin tim në internet?

Për sa kohë që ka kuptim për biznesin tuaj, ju mund të përdorni adresën tuaj të shtëpisë për një biznes në internet, duke pasur parasysh se po e bëni punën jashtë shtëpisë tuaj.

A mund të regjistroj një kompani pa adresë?

Zakonisht kërkohet një adresë fizike për të regjistruar një biznes, prandaj do t'ju duhet një agjent i regjistruar ose vendndodhje biznesi (nëse nuk jeni duke punuar nga shtëpia).

Cila është prova e vlefshme e adresës për një biznes?

Mënyrat për të vërtetuar vendbanimin tuaj për biznesin tuaj përfshijnë deklaratat e kartës së kreditit, një faturë shërbimi ose qiraje, një faturë tatimore në pronë ose një deklaratë hipotekore mund të përdoren si dëshmi e adresës për biznesin tuaj.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.