Drejtoni fillimin tuaj: 12 Shërbimet më të mira të formimit të biznesit

Shërbimet e formimit të biznesit thjeshtojnë formimin e biznesit dhe sigurojnë pajtueshmërinë. Si pronar i një biznesi të vogël, duke krijuar një LLC ose korporata mund të ofrojë mbrojtje të fortë ligjore dhe administrim të thjeshtuar. Por pagesa e një punonjësi për të mbajtur formimin është e kushtueshme. Këtu hyjnë shërbimet e formimit të biznesit.

Shërbimet e krijimit të biznesit ofrojnë udhëzime ekspertësh për të krijuar dhe ruajtur përputhjen ligjore për biznesin tuaj, nga depozitimi në Sekretarin e Shtetit deri te mbajtja e një agjenti të regjistruar. Këto shërbime mund të ndihmojnë që biznesi juaj të mbetet në gjendje të mirë. 

Lexoni më tej për të mësuar rreth 12 shërbimeve të formimit të biznesit me veçori kryesore për të zgjedhur ofruesin e duhur për biznesin tuaj. 

Cilat janë shërbimet e formimit të biznesit?

Shërbimet e formimit të biznesit ndihmojnë në formimin ose inkorporimin e biznesit. Kjo mund të përfshijë zgjedhjen e strukturës së duhur ligjore, paraqitjen e të gjitha dokumenteve të nevojshme dhe sigurimin që biznesi i ri të mbetet në gjendje të mirë dhe të jetë në përputhje. 

Formimi i biznesit thjesht do të thotë se biznesi ka një strukturë ligjore ose bëhet një entitet. Një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar (LLC) ose korporatë është struktura më e zakonshme e biznesit. Cila është më e mira për kompaninë tuaj do të varet nga strukturat, buxhetet dhe qëllimet tuaja ekzistuese. 

Pse keni nevojë për një shërbim të formimit të biznesit?

Përfitimet e përdorimit të një shërbimi të formimit të biznesit përfshijnë regjistrimin e thjeshtuar, fleksibilitet më të madh dhe kohë për t'u fokusuar në biznesin tuaj kryesor ndërsa krijoni një ent biznesi ligjor. Shërbimet e formimit të biznesit zakonisht kushtojnë rreth 150 deri në 300 dollarë, por ofrojnë shërbime që mund të zgjasin shumë orë nëse bëhen vetë. Përfitimet e një shërbimi të formimit të biznesit përfshijnë:

 • Paqe e mendjes
 • Nuk ka nevojë të shqetësoheni për dokumentet
 • Pajtueshmëri e garantuar
 • Mbrojtje ligjore pasi të ngrihet biznesi

Si të zgjidhni ofruesin e duhur të shërbimit për formimin e biznesit?

Karakteristikat kryesore që duhen kërkuar në një ofrues shërbimi të formimit të biznesit përfshijnë besueshmërinë, shpejtësinë, vlerën për paratë, pajtueshmërinë afatgjatë dhe opsionin për të shtoni një agjent të regjistruar. Zgjidhni një shërbim formimi biznesi që ka:

 • Mbështetje e vazhdueshme e pajtueshmërisë
 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur
 • Shërbim i shkëlqyer ndaj klientit
 • Shërbim i shpejtë dhe i besueshëm
 • Kosto të arsyeshme për shërbimin e ofruar
 • Opsioni shtesë i agjentit të regjistruar
 • Opsioni shtesë i numrit të identifikimit të punëdhënësit (EIN).

Për të gjetur shërbimin më të mirë të formimit të biznesit për nevojat tuaja, lexoni komentet e klientëve, kontrolloni vlerësimet dhe historikun e kompanisë. Gjithashtu, rishikoni kostot për të filluar një LLC për të balancuar financat me nevojat shtesë. 

Top 12 Shërbimet e Formimit të Biznesit

Ndërkohë që mund të pyesni veten për shteti më i mirë për të filluar një LLC, zgjedhja e një ofruesi të shërbimit të formimit të biznesit duhet të jetë i thjeshtë. Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të disa prej shërbimeve për të zgjedhur opsionin më të mirë për kompaninë tuaj. 

1. Doola

Doola ofron shërbime të besueshme dhe të shpejta të formimit të biznesit me mbështetje të vazhdueshme të pajtueshmërisë. Jo vetëm që ndihmon me formimin e shoqerise, por edhe për të marrë EIN-in tuaj dhe për të hapur një llogari bankare biznesi. Doola ofron shërbime formimi për të filluar një LLC në të 50 shtetet, duke përfshirë Wyoming ose Delaware, me opsionin e shtimit të një agjenti të regjistruar. Për më tepër, doola ofron shtesa të dobishme si shërbimet e kontabilitetit. 

Më e mira për: formimin e LLC

Key Features:

 • Shpejt
 • Çmim i ulët
 • Përfshin një EIN
 • Përfshin një llogari bankare biznesi
 • Integrohet me shërbime të tjera si librat Doola për të automatizuar biznesin tuaj

çmimi: Fillon nga 297 dollarë plus tarifat shtetërore.

2. Autoriteti Inc

Inc Autoriteti është një shërbim falas i formimit të LLC, kështu që do t'ju duhet vetëm të paguani tarifat e regjistrimit të shtetit tuaj. Ju gjithashtu do të merrni shërbimin e agjentit të regjistruar falas për vitin e parë.

Më e mira për: bizneset me buxhet të ulët

Key Features:

 • Krijimi i lirë i biznesit
 • Agjent i regjistruar falas për vitin e parë
 • Numri i identifikimit tatimor falas
 • Kontrolli i emrit të biznesit
 • Konsulent i planifikimit tatimor

çmimi: 0 $ plus tarifat e regjistrimit shtetëror

3. BizFilings

BizFilings ofron një magjistar tërheqës fillestar dhe listë kontrolli për të siguruar që themeluesit të kujdesen për të gjitha kërkesat ligjore dhe të pajtueshmërisë. Me mjete udhëzuese për t'ju përcjellë përputhshmërinë, licencimin dhe markimin, BizFilings ofron disa shtesa të këndshme.

Më e mira për: Startups

Key Features:

 • Formimi gjithëpërfshirës i biznesit
 • Mjetet e pajtueshmërisë në internet
 • Mjetet e markës tregtare
 • Shërbime të shtuara të planit të biznesit
 • Shërbimi i regjistrimit të taksave të shitjeve

çmimi: 359 dollarë plus tarifat e regjistrimit shtetëror.

4. Marka Rrobaqepëse

Tailor Brands synon të jetë një zgjidhje biznesi gjithëpërfshirëse. Përveç formimit të LLC, ajo ofron një krijues logoje, markë tregtare, EIN, leje tatimore mbi shitjet, licenca biznesi dhe leje, së bashku me shërbime të kontabilitetit.

Më e mira për: Zgjidhje gjithëpërfshirëse

Key Features:

 • Opsione gjithëpërfshirëse duke përfshirë markën tregtare
 • Merrni të gjitha licencat dhe lejet e biznesit në një vend
 • Sigurimi i biznesit, llogaritë bankare të biznesit dhe të gjitha detajet e tjera të konfigurimit
 • Merrni një faqe interneti biznesi, logo dhe emër domaini së bashku me formimin e LLC

çmimi: Fillon me 0 $ plus tarifat e depozitimit të shtetit.

5. Natyra Juridike 

LegalNature ofron mundësi të formimit të LLC me kosto të ulët, me shtesa të përballueshme për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj. Plani i tij i Gardës së Pajtueshmërisë ndihmon që biznesi juaj të mbetet në përputhje me dosjet, taksat, procesverbalet e takimeve dhe më shumë. 

Më e mira për: formimin e korporatës

Key Features:

 • Mbrojtjet e pajtueshmërisë
 • Shërbime shtesë si procesverbalet e takimeve
 • Mbështetje për paraqitjen e taksave
 • Vendosje e shpejtë dhe e thjeshtë

Çmimi: Nga 39 dollarë plus tarifat shtetërore.

6. ZenBusiness

ZenBusiness ofron konfigurim të udhëhequr të biznesit së bashku me mjete për kërkimin e tregut, kërkime për grante, kalkulatorë të kostos fillestare dhe më shumë. Ajo është gjithashtu e njohur për shërbimet e saj të jashtëzakonshme të agjentëve të regjistruar, duke e bërë atë një zgjedhje kryesore të gjithanshme për bizneset në rritje. Shikoni a krahasimi i ZenBusiness vs. IncFile këtu.

Më e mira për: Rritjen e markës

Key Features:

 • Formimi i thjeshtuar i LLC
 • Shërbim i shkëlqyer i agjentit të regjistruar
 • Paketa opsionale e markës me domenin e faqes në internet, emailin e biznesit dhe më shumë
 • Mjete biznesi për kërkime tregu, kërkime për grante dhe më shumë
 • Mbështetje për pajtueshmërinë

çmimi: 0 $ plus tarifat e depozitimit shtetëror dhe 199 $/vit për pajtueshmëri pa shqetësime.

7. MyCompanyWorks

MyCompanyWorks ofron përpunim falas të dosjeve të biznesit në të njëjtën ditë nëse dorëzoni para orës 3:XNUMX EST në një ditë pune. Në të gjitha rastet e tjera, ai do të përpunohet ditën tjetër të punës. Ajo bën të dyja dosjet LLC dhe korporata, por jo jofitimprurëse.

Më e mira për: Përpunim të shpejtë

Key Features:

 • Kohët më të shpejta të përpunimit
 • Magjistari i konfigurimit ju ndihmon gjatë procesit të depozitimit
 • Uebfaqe e thjeshtë
 • Kosto të ulëta

çmimi: Fillon me 0 dollarë plus tarifat e depozitimit të shtetit dhe 259 dollarë plus tarifën shtetërore për një paketë të plotë.

8. veriperëndim

Shërbimi kryesor i Northwest është ai i një agjenti të regjistruar me veçori shtesë si skanimi i dokumenteve dhe përcjellja e postës. Ai i merr seriozisht të dhënat dhe sigurinë, me hapa shtesë për mbrojtjen dhe ruajtjen. 

Më e mira për: Mbrojtja e privatësisë

Key Features:

 • Privatësia si parazgjedhje përfshihet në çdo plan
 • Shërbime të shkëlqyera të agjentëve të regjistruar
 • Regjistrimi me kosto të ulët
 • Zbritje për paraqitjen në shumë shtete
 • Mbrojtje shtesë të të dhënave dhe veçori të sigurisë

çmimi: 39 dollarë plus tarifat shtetërore për shërbimin e formimit të biznesit.

9. Infile

Incfile ofron një agjent të regjistruar falas për vitin e parë pas formimit. Përveç shërbimeve të formimit të biznesit, ai ofron mbrojtje të privatësisë, shërbim të dërgimit të postës dhe formim të thjeshtuar të LLC për të rritur biznesin tuaj.

Më e mira për: bizneset e vogla

Key Features:

 • Shërbimet e agjentëve të regjistruar të përfshirë për vitin e parë
 • Mijëra komente me 5 yje
 • Nuk ka pagesa të fshehura
 • Regjistrim i shpejtë 
 • Përkujtues falas për pajtueshmërinë

çmimi: 0 $ plus tarifat shtetërore për shërbimin bazë.

10. Swyft Filings

Swyft Filings ofron shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe një specialist të përkushtuar biznesi për t'ju mbështetur gjatë formimit të biznesit. Mbështetja e vazhdueshme e bën Swyft Filings të dallohet, por shërbimet shtesë si regjistrimet e raporteve vjetore, sinjalizimet e kompanisë, shërbimi i ndryshimit të emrit dhe ComplianceGuard shtojnë vlerë shtesë.

Më e mira për: Shërbimi i personalizuar

Key Features:

 • Regjistrim i shpejtë
 • Mbështetje e përkushtuar ndaj klientit për kompaninë tuaj
 • Shtesa të shkëlqyera për pajtueshmëri
 • Shërbim pa probleme
 • 24 / 7 Suport

çmimi: 49 dollarë plus tarifat e depozitimit shtetëror për planin bazë dhe 299 dollarë plus tarifat e depozitimit shtetëror për planin premium.

11. LegalZoom

LegalZoom e çon shërbimin e formimit të biznesit në një nivel tjetër me planet e tij këshilluese të biznesit që përfshijnë konsultime 30-minutëshe, vlerësime vjetore të biznesit dhe rishikime të dokumenteve të biznesit. LegalZoom është një zgjedhje e shkëlqyer nëse keni nevojë për mbështetje shtesë ligjore ose për të përmbushur nevojat shtesë të pajtueshmërisë. Shikoni Rishikimi IncFile vs. LegalZoom për më shumë detaje.

Më e mira për: Mbështetje ligjore bazë

Key Features:

 • Qasja në një ekip ligjor
 • Format dhe shabllonet ligjore, të tilla si kontratat në përputhje
 • Thirrje 30-minutëshe për konsultim biznesi
 • Regjistrim i shpejtë i biznesit
 • Mbështetje shtesë për pajtueshmërinë

çmimi: Planet e LLC fillojnë me 0 dollarë plus tarifat e depozitimit të shtetit.

12. Avokati Raketë

Rocket Lawyer ofron konkurrencën më të drejtpërdrejtë për LegalZoom me një bazë të fortë ligjore. Rocket Lawyer bashkëpunon me avokatë të cilët mund t'u përgjigjen pyetjeve, të shqyrtojnë dokumentet dhe të ofrojnë konsultime ligjore biznesi. Ju keni akses te avokatët me telefon, email ose bisedë. 

Më e mira për: Mbështetje ligjore gjithëpërfshirëse

Key Features:

 • Kontrollo emrin 
 • Paraqisni dokumentet dhe siguroni pajtueshmërinë
 • Mbështetje ligjore shtesë
 • Avokatët në thirrje për t'iu përgjigjur pyetjeve të biznesit
 • Kosto e ulët për shërbimet e ofruara

çmimi: 0 dollarë plus tarifat shtetërore për formimin e LLC dhe 239.99 dollarë në vit për shërbime të plota ligjore.

Merrni mbështetje për të rritur biznesin tuaj

Ndërsa të gjitha kompanitë në listë ofrojnë shërbime të jashtëzakonshme, doola përpiqet të shkojë më lart dhe më tej me shërbimet e pajtueshmërisë së formimit të biznesit për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja. Mund të ndihmojë me formimin e shpejtë dhe të lehtë të biznesit, EIN dhe një llogari bankare biznesi. Pasi të jeni në funksionim, shërbimet e kontabilitetit doola mund të kursejnë kohë dhe t'i mbajnë operacionet të funksionojnë pa probleme. Le doola t'ju ndihmojë të krijoni biznesin tuaj sot! Ose, shikoni disa shembuj LLC për frymëzim. 

FAQs

Sa kohë duhet për të krijuar një biznes me këto shërbime?

Koha që duhet për të krijuar një biznes me këto shërbime ndryshon sipas shtetit, shërbimeve të ofruara dhe subjektit juridik. Formimi i një LLC zakonisht zgjat dy deri në tetë javë, ndërsa formimi i një korporate mund të jetë aq i shpejtë sa 10 ditë. 

A ofrojnë këto shërbime asistencë ligjore për hartimin e dokumenteve të nevojshme?

Po, shërbimet e krijimit të biznesit ofrojnë ndihmë në hartimin e dokumenteve ligjore që lidhen me formimin e biznesit. 

A janë shërbimet e formimit të biznesit të përshtatshme për të gjitha llojet e bizneseve?

Po, shërbimet e formimit të biznesit janë të përshtatshme për të gjitha llojet e bizneseve. Ju mund të krijoni një korporatë LLC, C-corporation, S-corporation ose 501(c)3 korporatë jofitimprurëse me ta.

A janë të zbritshme taksat për shërbimet e krijimit të biznesit?

Në përgjithësi mund të zbrisni shërbimet e krijimit të biznesit nga shpenzimet tuaja të fillimit ose të biznesit. Sidoqoftë, të flasësh me një CPA për pyetjet individuale të taksave është gjithmonë një ide e mirë. 

A ofrojnë shërbimet e formimit të biznesit mbështetje dhe konsultime të vazhdueshme?

Disa shërbime të formimit të biznesit ofrojnë mbështetje të vazhdueshme të pajtueshmërisë ose konsultime sipas nevojës. 

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.