Fuqizoni fillimin tuaj: 26 Softueri më i mirë për Sipërmarrësit

Zgjedhja e softuerit të biznesit mund të jetë zhgënjyese për shumë sipërmarrës, veçanërisht ata në fazën fillestare. Dhe sfida e zgjedhjes së mjeteve të duhura mund të jetë dërrmuese – duke marrë parasysh presionin për të optimizuar çdo aspekt të operacioneve që nga dita e parë. 

Kjo është arsyeja pse gjetja e zgjidhjes së duhur të softuerit bëhet thelbësore për të përmirësuar proceset dhe për të rritur produktivitetin. Në këtë artikull, ne e lehtësojmë atë presion duke zbuluar 26 programet më të mira për sipërmarrësit. Pra, le të zhytemi në këto mjete dhe të eksplorojmë se si mund ta çojnë startup-in tuaj në nivelin tjetër.

Pse duhet të investoni në softuer për biznesin tuaj?

Investimi në softuer për biznesin tuaj ofron përfitime të shumta, duke ofruar efikasitet dhe saktësi në operacione. Duke automatizuar detyrat e zakonshme, softueri i duhur mund të çlirojë kohë të vlefshme në mënyrë që punonjësit të mund të fokusohen në aspekte më të rëndësishme të biznesit.

Për më tepër, zgjidhjet e personalizuara të softuerit mund të përmirësojnë bashkëpunimin ndërmjet ekipeve, të ofrojnë analitikë të detajuar dhe të mundësojnë rritje e shkallëzuar.

26 Softueri më i mirë për Sipërmarrësit

Pa u zgjatur më tej, le të shohim 26 programet më të mira për sipërmarrësit. 

1. asana

asana është një softuer i fuqishëm i menaxhimit të detyrave që shkëlqen për të ndihmuar bizneset dhe ekipet të organizojnë detyrat e tyre, të bashkëpunojnë në mënyrë efektive dhe të gjurmojnë përparimin. Me ndërfaqen e saj miqësore për përdoruesit dhe veçoritë e fuqishme, Asana shquhet si një zgjidhje e shkëlqyer për optimizimin e menaxhimit të projektit dhe rritjen e produktivitetit.

Key Features:

 • Krijimi dhe caktimi i detyrave
 • Organizimi i Projektit
 • Mjetet e bashkëpunimit
 • Bordet e Kanban dhe Pamja e vijës kohore
 • Integrimi me mjete të tjera

Pro:

 • Lehtë për ekipet që të përshtaten shpejt dhe të fillojnë të përdorin softuerin në mënyrë efektive.
 • Ndihmon në përshtatjen e mjetit për nevojat specifike të biznesit.

Cons:

 • Përvetësimi i veçorive të përparuara mund të marrë kohë për disa përdorues.
 • Ka kufizime në numrin e përdoruesve dhe veçorive.

çmimi: 

 • Bazë (falas)
 • Premium fillon me 10.99 dollarë për përdorues në muaj (faturimi vjetor)
 • Biznesi me çmim 24.99 dollarë për përdorues në muaj (faturimi vjetor)
 • Ndërmarrja ka përshtatur çmimet për organizatat më të mëdha me kërkesa të specializuara.

2. xhoko

I plogët është një softuer lider për biseda pune që shkëlqen në lehtësimin e komunikimit efikas dhe në kohë reale brenda ekipeve dhe organizatave. Me fokusin e tij në rritjen e bashkëpunimit dhe reduktimin e barrierave të komunikimit, Slack është bërë një mjet thelbësor për vendet moderne të punës.

Key Features:

 • Kanalet dhe mesazhet direkte
 • File Sharing
 • Integrimi me aplikacionet
 • Funksionaliteti i kërkimit
 • Njoftimet e personalizueshme

Pro:

 • Kanalet e organizuara të Slack dhe mesazhet e menjëhershme lejojnë komunikim të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë, duke reduktuar rrëmujën e postës elektronike.
 • Aftësia për të integruar aplikacione dhe mjete të ndryshme brenda Slack krijon një qendër të centralizuar për informacione dhe përditësime.

Cons:

 • Ndërsa bazat janë të lehta për t'u kuptuar, zotërimi i veçorive të përparuara mund të marrë kohë për disa përdorues.
 • Në ekipet më të mëdha, një bollëk kanalesh dhe mesazhesh mund të çojë në mbingarkesë informacioni dhe ulje të fokusit.

çmimi:

 • Falas
 • Pro: 7.25 dollarë për përdorues në muaj 
 • Business+: 12.50 dollarë për përdorues në muaj
 • Rrjeti i Ndërmarrjeve: Çmimi i përshtatur për ndërmarrjet më të mëdha

3. Canva

Canva është një mjet dizajni kryesor, i përsosur për të krijuar grafika, dokumente dhe prezantime tërheqëse. Me elemente të gjera dizajni, Canva fuqizon përdoruesit për të sjellë në jetë vizionet e tyre krijuese.

Key Features:

 • Dizajn i thjeshtë zvarrit dhe lësho
 • Gama e gjerë e shablloneve
 • Imazhe dhe ikona të bollshme
 • Bashkëpunim në kohë reale
 • Eksporti dhe ndarja pa probleme

Pro:

 • User-Friendly Interface
 • Modele të ndryshme për të gjitha nevojat
 • Koleksion i pasur i elementeve mediatike
 • Lehtëson bashkëpunimin në kohë reale

Cons:

 • Karakteristikat e avancuara të kufizuara 
 • Personalizimi i kufizuar nga shabllonet
 • Pabarazia e elementeve falas kundrejt pagave

çmimi:

 • Version falas me veçori themelore
 • Canva Pro: 119.99 dollarë në vit për një person
 • Canva për ekipet: 300 dollarë në vit për pesë persona

4. Nocioni 

nocion qëndron si një softuer dinamik i njohur për rritjen e produktivitetit të hapësirës së punës duke orkestruar pa probleme organizimin, bashkëpunimin dhe menaxhimin e informacionit.

Key Features:

 • Bashkoni shënimet, detyrat, bazat e të dhënave dhe më shumë brenda një platforme të vetme.
 • Hyni në shabllone të gatshme për përdorim për aplikacione të ndryshme.
 • Krijoni baza të të dhënave të strukturuara për trajtimin efikas të të dhënave.
 • Nxitni bashkëpunimin në kohë reale për të ngritur punën në grup dhe komunikimin.
 • Integroni pa probleme mediat e jashtme dhe lidheni me mjete të tjera.

Pro:

 • Konsolidoni detyra të shumta në një mjedis të vetëm.
 • Përshtatni paraqitjet dhe veçoritë për t'iu përshtatur preferencave personale.
 • Thjeshtoni projektet në grup dhe informacionin e përbashkët.
 • Integroni pa mundim median e jashtme dhe ndërfaqen me aplikacionet e jashtme.

Cons:

 • Veçoritë e gjera mund të kërkojnë kohë për zotërim të plotë.
 • Varësia nga një lidhje interneti për përditësime në kohë reale.
 • Bollëku i opsioneve mund të mbingarkojë detyrat e thjeshta.

çmimi:

 • Version falas me veçori thelbësore
 • Plus: 8 dollarë në muaj
 • Biznesi: 15 dollarë në muaj
 • Plani i ndërmarrjes: Zgjidhje të përshtatura me opsione të avancuara sigurie dhe administrimi.

5. HubSpot

HubSpot është i njohur për aftësitë e tij të fuqishme të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM). Ai centralizon të gjitha ndërveprimet me klientët, duke ofruar një platformë të integruar për të ushqyer dhe përmirësuar marrëdhëniet me klientët. 

Key Features:

 • Menaxhimi i kontaktit dhe udhëheqjes
 • Ndjekja dhe automatizimi i postës elektronike
 • Integrimi me mjetet e marketingut dhe shitjes
 • Vështrime analitike

Pro:

 • Ndërfaqja e lehtë për përdorim
 • Opsione të gjera integrimi
 • Shkallueshmëria për t'iu përshtatur madhësive të ndryshme të biznesit

Cons:

 • Disa veçori kërkojnë trajnim shtesë
 • Karakteristikat premium mund të jenë të shtrenjta

çmimi:

 • Versioni bazë falas
 • Plani profesional: 450 dollarë në muaj
 • Plani i ndërmarrjes: 1,200 dollarë në muaj

6. Kalendar

Calendly është një mjet planifikimi i krijuar për të thjeshtuar procesin e caktimit të takimeve dhe takimeve. Ai integrohet me kalendarë të ndryshëm për të lejuar një koordinim të qetë midis palëve të ndryshme. 

Key Features:

 • Planifikimi i automatizuar dhe përkujtuesit
 • Zbulimi i zonës kohore
 • Integrimi me aplikacionet e njohura të kalendarit
 • Llojet dhe disponueshmëria e personalizueshme e takimeve

Pro:

 • Lehtë për të vendosur dhe përdorur
 • Rrit efikasitetin në caktimin e takimeve
 • Redukton komunikimin para-prapa

Cons:

 • Përshtatje e kufizuar në versionin falas
 • Mund të kërkojë një kohë fillestare të konfigurimit për nevoja specifike

çmimi:

 • Version falas me funksionalitet bazë
 • Bazat: 8 dollarë për përdorues/muaj 
 • Profesionale: 12 dollarë për përdorues/muaj 
 • Ekipet: 16 dollarë për përdorues/muaj

7. I ajrosur

Airtable është një platformë bashkëpunimi e bazuar në cloud që ofron fleksibilitetin e një spreadsheet me fuqinë e një baze të dhënash. Është ideal për krijimin e aplikacioneve të gjeneratës së ardhshme, duke u mundësuar bizneseve të organizojnë të dhëna, të ndërtojnë aplikacione të personalizuara dhe të krijojnë flukse pune pa pasur nevojë për njohuri të gjera kodimi. 

Key Features:

 • Ndërfaqe e ngjashme me fletëllogaritjen me aftësi të bazës së të dhënave
 • Pamje të personalizueshme (Rrjeti, Kalendari, Galeria, Kanban)
 • Integrime me aplikacione dhe shërbime të ndryshme të njohura
 • Automatizimi dhe skriptimi

Pro:

 • Shumë i përshtatshëm
 • Mbështet bashkëpunimin në kohë reale
 • Nuk kërkohet kodim për zhvillimin bazë të aplikacionit

Cons:

 • Kurbë më e pjerrët e të mësuarit për veçori të përparuara
 • Mund të bëhet i shtrenjtë me funksionalitete shtesë

çmimi:

 • Plan falas me veçori thelbësore dhe regjistrime të kufizuara
 • Plani plus: 10 dollarë për përdorues/muaj 
 • Plani pro: 20 dollarë për përdorues/muaj 

8.Tango

Tango është një platformë softuerike e krijuar për të thjeshtuar krijimin dhe ndarjen e udhëzuesve si duhet. E përkryer për bizneset që kërkojnë të ofrojnë përmbajtje mësimore të qartë dhe koncize. Ndërfaqja e tij intuitive dhe veçoritë e fuqishme e bëjnë atë një zgjidhje të përshtatshme për trajnimin, hyrjen në bord ose edukimin e klientëve.

Key Features:

 • Krijimi i lehtë i udhëzuesit me funksionalitetin zvarrit dhe lësho
 • Mbështetje multimediale (imazhe, video, lidhje)
 • Mjetet e bashkëpunimit për të dhëna ekipore
 • Analytics për të vlerësuar angazhimin dhe efektivitetin e përdoruesve

Pro:

 • I përshtatshëm për përdoruesit, madje edhe për përdoruesit jo teknikë
 • Mbështet lloje të ndryshme të përmbajtjes për udhëzues të ndryshëm
 • Përditësimet në kohë reale dhe opsionet e ndarjes pa probleme

Cons:

 • Përshtatje e kufizuar në planin bazë
 • Mund të kërkojë trajnim për veçoritë e përparuara

çmimi:

 • Plani fillestar: Falas
 • Pro: 16 dollarë në muaj 
 • Ndërmarrja: Çmimi me porosi bazuar në nevojat dhe kërkesat specifike

9. Alfred App

Aplikacioni Alfred është një aplikacion produktiviteti për macOS që shërben si një mjet i avancuar i kërkimit në qendër të vëmendjes dhe automatizimit të rrjedhës së punës. Për ata që kërkojnë të thjeshtojnë detyrat e tyre të përditshme dhe të lundrojnë me lehtësi në Mac, Alfred App ofron një zgjidhje bindëse.

Key Features:

 • Shkurtoret dhe tastet kryesore të personalizueshme
 • Kërkimi i skedarëve dhe aplikacioneve
 • Historia dhe fragmentet e kujtesës së fragmenteve
 • Automatizimi dhe integrimet e rrjedhës së punës

Pro:

 • Përshpejton detyrat e përditshme dhe navigimin
 • Shumë i personalizueshëm për t'iu përshtatur preferencave individuale
 • Mbështet shtesat dhe rrjedhat e punës të krijuara nga përdoruesit

Cons:

 • Në dispozicion vetëm për macOS
 • Disa veçori mund të kërkojnë një kurbë mësimi

çmimi:

 • Version falas me veçori thelbësore
 • Opsioni i Powerpack:
  • Licenca e një përdoruesi të vetëm: 40 dollarë për veçori shtesë dhe personalizim
  • Licenca e Mbështetësit Mega: 68 dollarë me përditësime falas gjatë gjithë jetës dhe mbështetje prioritare

(Shënim: Këto çmime në USD janë të përafërta dhe i nënshtrohen luhatjeve të kursit të këmbimit të monedhës.)

10. Google Drive

Google Drive është një zgjidhje e ruajtjes së skedarëve të bazuar në renë kompjuterike që lejon përdoruesit të ruajnë, ndajnë dhe bashkëpunojnë në skedarë dhe dosje nga çdo pajisje celulare, tabletë ose kompjuter. Është i integruar me aplikacionet e tjera të Google Workspace, duke e bërë atë një opsion ideal për bizneset dhe individët që kanë nevojë për ruajtje dhe aksesueshmëri të sigurt dhe të përshtatshme të skedarëve.

Key Features:

 • Bashkëpunim në kohë reale në dokumente, fletëllogaritëse dhe prezantime
 • Qasje jashtë linje në skedarë
 • Integrimi me aplikacionet e tjera të Google Workspace si Docs, Sheets dhe Slides
 • Ndarja e skedarëve me leje të kontrolluara

Pro:

 • Lehtësisht i aksesueshëm nga pajisje të ndryshme
 • Mjete të fuqishme të ndarjes dhe bashkëpunimit
 • Integrimi me shërbimet e njohura të Google
 • Hapësirë ​​bujare e ruajtjes falas

Cons:

 • Mund të jetë më pak intuitiv për përdoruesit jo të Google Workspace
 • Përshtatje e kufizuar në organizimin e skedarëve

çmimi:

 • Personal: pa kosto me 15 GB hapësirë ​​ruajtëse
 • Standardi i biznesit: 12 dollarë në muaj

11. Mbinjerëzor

mbinjerëzor është një klient email i krijuar për të rritur produktivitetin dhe për të ripërcaktuar përvojën e emailit. Me fokus në shpejtësinë dhe efikasitetin, Superhuman u ofron përdoruesve mjete për të menaxhuar kutitë e tyre hyrëse në mënyrë më efektive. Dizajni i tij elegant dhe grupi i fuqishëm i veçorive e bëjnë atë një opsion të shkëlqyeshëm për profesionistët që kërkojnë një zgjidhje emaili me fuqi të lartë.

Key Features:

 • Kërkim dhe navigim i shpejtë rrufe
 • Tregimi i drejtuar nga AI për të ndihmuar në përcaktimin e përparësive të emaileve
 • Shkurtoret e tastierës dhe çelësat kryesorë të personalizueshëm
 • Lexoni statuset për të gjurmuar kur hapen emailet
 • Integrimi me aplikacione dhe shërbime të njohura si mjetet CRM

Pro:

 • Ndërfaqe shumë e përgjegjshme dhe miqësore për përdoruesit
 • Karakteristika inteligjente për të menaxhuar dhe renditur emailet
 • Mjetet e bashkëpunimit për komunikimin në ekip
 • I personalizueshëm sipas preferencave të përdoruesit

Cons:

 • Kërkon një ftesë për t'u bashkuar
 • Mund të marrë kohë për të mësuar dhe përshtatur me rrjedhën e punës
 • Më i kushtueshëm se shumë klientë të tjerë të postës elektronike

çmimi:

 • Modeli i bazuar në abonim me 30 dollarë në muaj

12. OpenPhone

OpenPhone është një sistem telefonik i bazuar në cloud i krijuar posaçërisht për bizneset moderne dhe startup-et. Ideale për ekipet ose bizneset në distancë që kërkojnë të modernizojnë komunikimin e tyre. OpenPhone zëvendëson linjat tradicionale fikse me një qasje fleksibël, të bazuar në aplikacione.

Key Features:

 • Numrat e dedikuar të telefonit të biznesit
 • Mbështetje me shumë përdorues për bashkëpunimin në ekip
 • Mesazhet me tekst, posta zanore dhe regjistrimi i thirrjeve
 • Integrimi me CRM popullore dhe mjetet e produktivitetit
 • Aplikacionet mobile dhe desktop

Pro:

 • Lehtë për të vendosur dhe përdorur
 • Fleksibilitet në menaxhimin e thirrjeve dhe mesazheve nga çdo pajisje
 • I shkallëzuar për biznese të të gjitha madhësive
 • Ndërfaqe moderne që përmirëson përvojën e përdoruesit

Cons:

 • Mund të kërkojë lidhje interneti për performancë optimale
 • Karakteristika të kufizuara të avancuara në krahasim me sistemet tradicionale PBX

çmimi:

 • Standard: 13 dollarë për përdorues në muaj, përfshin thirrje dhe mesazhe të pakufizuara në SHBA dhe Kanada
 • Premium: 20 dollarë për përdorues në muaj, përfshin integrime shtesë, analitikë dhe mbështetje prioritare
 • Ndërmarrja: Çmime me porosi, zgjidhje të përshtatura për bizneset e mëdha dhe nevoja specifike

13. Shopify

Shopify është një platformë lider e tregtisë elektronike që u mundëson bizneseve të të gjitha madhësive të krijojnë dhe menaxhojnë dyqane online. Me një gamë të gjerë modelesh të personalizueshme dhe mjetesh të integruara, Shopify ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për shitjen e produkteve dhe shërbimeve në internet. 

Key Features:

 • Ndërtues i faqes miqësore për përdoruesit me tema të personalizueshme
 • Përpunimi i integruar i pagesave, duke përfshirë mbështetjen për porta të ndryshme pagesash
 • Menaxhimi i inventarit dhe porosive
 • Mjetet e marketingut dhe SEO
 • Aplikacion celular për menaxhimin e dyqanit në lëvizje
 • Analitika dhe raportimi

Pro:

 • Lehtë për t'u përdorur, edhe për ata pa ekspertizë teknike
 • I shkallëzuar për t'u rritur me biznesin tuaj
 • Dyqan i pasur aplikacionesh për funksione shtesë
 • Mbështetje e fortë dhe burime të komunitetit

Cons:

 • Tarifat e transaksionit për përdorimin e portave të pagesave të jashtme
 • Disa personalizim mund të kërkojnë njohuri për kodimin
 • Kostot mund të shtohen me aplikacione shtesë dhe tema premium

çmimi:

 • Themelore: 39 dollarë në muaj, përfshin të gjitha veçoritë thelbësore për fillimin e një dyqani në internet
 • E avancuar: 399 dollarë në muaj, përfshin ndërtimin e raporteve të avancuara dhe tarifat e transportit nga palët e treta
 • Plus: 2,000 dollarë në muaj me zgjidhje të nivelit të ndërmarrjes për tregtarët me volum të lartë

14. CloudFlare

CloudFlare është një ofrues global i shërbimit cloud i njohur për rrjetin e tij të ofrimit të përmbajtjes (CDN), sigurinë dhe shërbimet e Sistemit të Emrave të Domenit (DNS). Megjithëse nuk është i fokusuar në mënyrë specifike në menaxhimin e domenit të faqes në internet, grupi i tij gjithëpërfshirës i mjeteve rrit performancën, sigurinë dhe besueshmërinë e faqes në internet. 

Key Features:

 • CDN për shpërndarje të shpejtë të përmbajtjes
 • Mbrojtja DDoS dhe muri i zjarrit i aplikacionit në internet
 • Shërbime DNS me rezolucion me vonesë të ulët
 • Kriptimi SSL/TLS
 • Analitika dhe njohuri mbi trafikun në internet
 • Mbrojtja nga bot dhe kërcënimet

Pro:

 • Përmirësimi i shpejtësisë dhe performancës së ngarkimit të faqes në internet
 • Siguri e fortë kundër kërcënimeve të zakonshme të internetit
 • Integrim dhe konfigurim i lehtë
 • Një rrjet global serverësh për performancë të qëndrueshme në mbarë botën

Cons:

 • Disa veçori të avancuara mund të kërkojnë ekspertizë teknike
 • Plani falas mund të jetë i kufizuar për sajte më të mëdha ose me trafik të lartë
 • Mund të bie ndesh me shtojcat ose shërbimet e tjera nëse nuk konfigurohen siç duhet

çmimi:

 • Cloudflare ka një sërë shërbimesh, të tilla si Shërbimet e Aplikimit, Platformat e Zhvilluesve dhe Shërbimet e Rrjetit, që të gjitha kanë çmime të ndryshme. 

Shikoni planet në më shumë detaje këtu.

15.zapier

Zapier është një mjet automatizimi në internet që lidh aplikacione dhe shërbime të ndryshme për të krijuar flukse pune të automatizuara. Ai i lejon bizneset të lidhin aplikacione të ndryshme ueb dhe të krijojnë "Zaps", ose sekuenca të automatizuara, për të transferuar informacione midis këtyre aplikacioneve pa ndërhyrje manuale. 

Key Features:

 • Lidh mbi 3,000 aplikacione, duke përfshirë mjete të njohura si Google Sheets, Slack, Mailchimp, etj.
 • Ndërfaqja e lehtë zvarrit dhe lësho për të krijuar Zaps
 • Modele të përgatitura paraprakisht për rrjedhat e zakonshme të punës
 • Logjikë e kushtëzuar për të krijuar shtigje automatizimi të personalizuara
 • Përditësimet dhe monitorimi në kohë reale

Pro:

 • Kursen kohë dhe redukton futjen manuale të të dhënave
 • Nuk kërkohet kodim për automatizimin bazë
 • I shkallëzuar për biznese të të gjitha madhësive
 • Lista në rritje e vazhdueshme e integrimeve

Cons:

 • Automatizimi kompleks mund të kërkojë disa njohuri teknike
 • Kufizimet në numrin e detyrave dhe Zaps në planet e nivelit më të ulët
 • Disa integrime të dëshiruara mund të mos jenë të disponueshme

çmimi:

 • Plani fillestar: 19 dollarë në muaj
 • Plani profesional: 49 dollarë në muaj
 • Plani i ekipit: 69 dollarë në muaj
 • Plani i kompanisë: 99 dollarë në muaj

16. Asfalt

hapë është një platformë e menaxhimit të kompensimit e krijuar për të ndihmuar kompanitë të planifikojnë, modelojnë dhe komunikojnë strategjitë e tyre të kompensimit. Është ndërtuar për të thjeshtuar procesin kompleks të menaxhimit të pagave, shpërblimeve, kapitalit dhe përfitimeve të punonjësve, duke e bërë më të lehtë për ekipet e burimeve njerëzore dhe financave që të përafrojnë kompensimin me qëllimet e kompanisë dhe tendencat e tregut. 

Key Features:

 • Krahasimi i kompensimit kundrejt standardeve të industrisë
 • Modelimi në kohë reale dhe planifikimi i skenarit
 • Integrimi me HRIS dhe sistemet e listës së pagave
 • Mjetet e komunikimit të kompensimit të punonjësve
 • Analitika dhe raportimi mbi tendencat e kompensimit

Pro:

 • Drejton procesin e planifikimit të kompensimit
 • Rrit transparencën në strategjitë e kompensimit
 • Lehtëson bashkëpunimin midis burimeve njerëzore, financave dhe drejtuesve
 • I personalizueshëm për t'iu përshtatur nevojave specifike të kompanisë

Cons:

 • Mund të kërkojë një konfigurim fillestar dhe përafrim me sistemet ekzistuese
 • Çmimi mund të jetë i lartë për kompanitë më të vogla
 • Disa veçori mund të jenë tepër komplekse për bizneset me struktura të thjeshta kompensimi

çmimi:

 • Çmimi i Pave personalizohet bazuar në madhësinë, nevojat dhe veçoritë specifike të kompanisë që kërkohen. Përdoruesit e mundshëm do të duhet të kontaktojnë ekipin e shitjeve të Pave për një kuotë të individualizuar.

17. shije

shije është një platformë pagash e krijuar për të thjeshtuar procesin e listës së pagave për bizneset e vogla dhe të mesme. Ai jo vetëm që trajton përpunimin e listës së pagave, por gjithashtu përfshin veçori për administrimin e përfitimeve, menaxhimin e burimeve njerëzore dhe pajtueshmërinë. 

Key Features:

 • Përpunimi i automatizuar i listës së pagave me llogaritjet dhe depozitimet e taksave
 • Integrimi me programet e kontabilitetit si QuickBooks, Xero
 • Portali i vetë-shërbimit të punonjësve për fletëpagesat dhe formularët e taksave
 • Administrimi i përfitimeve shëndetësore
 • Mjet i HR, duke përfshirë hyrjen në bord, gjurmimin e kohës dhe menaxhimin e PTO

Pro:

 • Lehtë për t'u vendosur dhe përdorur, edhe për ata që nuk kanë përvojë në listën e pagave
 • Karakteristika gjithëpërfshirëse për listën e pagave dhe HR
 • Përditësime të rregullta për të siguruar përputhjen me ligjet tatimore
 • Mbështetje dhe burime të shkëlqyera ndaj klientit

Cons:

 • Mund të jetë e kushtueshme për bizneset shumë të vogla
 • Përshtatje e kufizuar në zona të caktuara
 • Disa raporte mund të kenë mungesë të thellësisë në krahasim me sistemet e specializuara të burimeve njerëzore

çmimi:

 • E thjeshtë: 40 dollarë/muaj + 6 dollarë/muaj për person
 • Plus: 80 dollarë në muaj + 12 dollarë në muaj për person
 • Premium: Çmim ekskluziv

18. shirit

Shirit ndërton infrastrukturë ekonomike për internetin, duke i lejuar bizneset e të gjitha madhësive të pranojnë pagesa dhe të menaxhojnë bizneset e tyre online. Platforma e saj softuerike konsiderohet gjerësisht si një nga zgjidhjet më të mira për përpunimin e pagesave në internet, duke ofruar opsione të fuqishme, të sigurta dhe fleksibël për të trajtuar transaksionet.

Key Features:

 • Pranon të gjitha kartat kryesore të kreditit dhe debitit, së bashku me kuletat dixhitale
 • Mbështetje për faturimin dhe faturimin e abonimit
 • Parandalimi i mashtrimit me mësimin e makinerive
 • Integrimi me platformat e tregtisë elektronike dhe opsionet e zhvillimit me porosi
 • Mbështetje me shumë monedha

Pro:

 • Shumë i personalizueshëm dhe mund të përshtatet për nevojat unike të biznesit
 • Dokumentacion gjithëpërfshirës dhe mbështetje për zhvilluesit
 • Theks i fortë në sigurinë dhe pajtueshmërinë
 • Raportimi dhe analitika në kohë reale

Cons:

 • Disa kompleksitete mund ta bëjnë konfigurimin dhe personalizimin sfidues për jo-zhvilluesit
 • Tarifat e transaksionit mund të shtohen për bizneset e vogla
 • Mbështetja e klientit mund të jetë më pak e aksesueshme për ata me plane standarde

çmimi:

 • Standard: 2.9% + 30¢ për tarifë të suksesshme të kartës 
 • Çmimi i personalizuar i disponueshëm për bizneset me vëllime të mëdha pagesash ose modele unike biznesi

19.Freshbooks

FreshBooks është një softuer kontabël i krijuar posaçërisht për bizneset e vogla dhe përkthyes të pavarur. Me fokus në thjeshtësinë dhe lehtësinë e përdorimit, ai ofron veçori që lehtësojnë krijimin e faturave, ndjekjen e shpenzimeve, menaxhimin e kohës dhe raportimin financiar. 

Key Features:

 • Krijimi i personalizueshëm i faturës me opsionet e pagesës në internet
 • Ndjekja e shpenzimeve me skanimin e faturave
 • Ndjekja e kohës dhe menaxhimi i orëve të faturueshme
 • Raportet financiare si Fitimi dhe Humbja, Përmbledhja e Tatimit mbi Shitjet dhe Raporti i Klientit
 • Integrimi me mjete të tjera biznesi si Stripe, PayPal, G Suite

Pro:

 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit e përshtatshme për jo-kontabilistët
 • Automatizimi i faturave të përsëritura dhe kujtesave të pagesave
 • Karakteristikat e bashkëpunimit për ekipet
 • Mbështetje të shkëlqyera të konsumatorëve

Cons:

 • Funksionalitet i kufizuar për nevoja komplekse të kontabilitetit
 • Disa veçori janë të disponueshme vetëm në planet e nivelit më të lartë
 • Përshtatja mund të jetë disi e kufizuar në krahasim me programet e specializuara të kontabilitetit

çmimi:

 • Plani Lite: 13.60 dollarë në muaj për deri në pesë klientë
 • Plani Plus: 24 dollarë në muaj për deri në 50 klientë, shton veçori si propozime dhe shpenzime të përsëritura
 • Plani Premium: 44 dollarë në muaj për deri në 500 klientë, me anëtarë shtesë të ekipit
 • Çmimi i personalizuar për bizneset me nevoja unike ose më shumë klientë

20. Valëzim

Gërryerje është krijuar për të unifikuar operacionet e burimeve njerëzore dhe teknologjisë së informacionit, duke e bërë më të lehtë për bizneset të menaxhojnë të dhënat e punonjësve, listën e pagave, përfitimet, pajisjet dhe aplikacionet të gjitha në një vend. Duke automatizuar detyra të ndryshme administrative, Rippling u lejon bizneseve të kursejnë kohë dhe të minimizojnë gabimet në proceset e tyre të HR dhe IT.

Key Features:

 • Hyrja në bord, administrimi i përfitimeve, gjurmimi i kohës, lista e pagave, pajtueshmëria
 • Menaxhimi i pajisjes, sigurimi i aplikacioneve, kontrollet e sigurisë
 • Integrim pa probleme me aplikacionet dhe mjetet e njohura të biznesit
 • Lejon punonjësit të kenë akses dhe të menaxhojnë informacionin e tyre
 • Përshtatuni me nevojat specifike të biznesit

Pro:

 • Zgjidhje gjithëpërfshirëse për menaxhimin e burimeve njerëzore dhe IT
 • Shkalla e lartë e automatizimit kursen kohë dhe redukton gabimet
 • Ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur dhe intuitive
 • Mbështetje e fortë e klientit dhe burime të komunitetit

Cons:

 • Disa përdoruesve mund t'ju duket e madhe gama e veçorive
 • Përshtatja mund të kërkojë një kurbë mësimi
 • Disa ankesa për integrimin me mjete specifike të palëve të treta

çmimi:

 • Rippling fillon me 8 dollarë në muaj për përdorues. Për pyetje të tjera në lidhje me shërbime të tjera, Rippling kërkon një kontakt për një kuotë të personalizuar. 

21. Intercom

Intercom është një platformë komunikimi me klientët që u ofron bizneseve mundësinë për të angazhuar dhe mbështetur klientët në kohë reale përmes kanaleve të ndryshme. Ai mundëson përvoja të personalizuara të klientit dhe riorganizon proceset mbështetëse, duke e bërë atë një mjet të paçmuar për përmirësimin e kënaqësisë dhe besnikërisë së klientit.

Key Features:

 • Angazhoni klientët përmes bisedave në kohë reale
 • Jepni përgjigje të menjëhershme dhe pyetje të drejtpërdrejta në mënyrë efikase
 • Komunikime të synuara dhe të personalizuara
 • Opsionet e vetë-shërbimit për klientët
 • Rrjedha e punës pa probleme me sistemet ekzistuese
 • Ndiqni dhe analizoni ndërveprimet me klientët

Pro:

 • Ofron një ndërfaqe të unifikuar për të gjitha ndërveprimet me klientët
 • Lejon komunikim shumë të personalizuar
 • I shkallëzuar dhe mund të përshtatet me biznese të madhësive të ndryshme
 • Integrime të forta të komunitetit dhe të palëve të treta

Cons:

 • Mund të bëhet i shtrenjtë ndërsa një biznes rritet
 • Mund të kërkojë një kurbë mësimi për përdoruesit e rinj
 • Disa përdorues raportojnë defekte të rastësishme dhe probleme të ndërfaqes

çmimi:

 • Fillestar: 74 dollarë në muaj, duke përfshirë dy vende
 • Për planet pro dhe premium, mund të kërkoni një kuotë me porosi. 

22. Deel

Deel është një platformë globale punësimi që thjeshton procesin e rekrutimit dhe punësimit të talenteve në distancë. Ai kujdeset për pajtueshmërinë ligjore, kontratat, pagesat dhe më shumë, duke siguruar një proces të qetë të hyrjes si për kompanitë ashtu edhe për punësimet e tyre ndërkombëtare. Është veçanërisht i përshtatshëm për bizneset që kërkojnë të zgjerohen globalisht pa kompleksitetin e ligjeve ndërkombëtare të punësimit dhe logjistikës financiare.

Key Features:

 • Kontrata të personalizueshme dhe në përputhje me ligjin për mbi 150 vende
 • Thjeshtëson pagesat në monedha të shumta
 • Pasqyrë e anëtarëve të ekipit, rolet, oraret e pagesave
 • Trajtim efikas i dokumentacionit tatimor
 • Rrjedha e punës pa probleme me sistemet ekzistuese

Pro:

 • Thjeshtëson punësimin dhe pajtueshmërinë ndërkombëtare
 • Drejton procesin e pagesës me opsione të shumta të monedhës
 • Mbështetje dhe udhëzim i shkëlqyer i klientit
 • Ndërfaqe fleksibël dhe miqësore për përdoruesit

Cons:

 • Mund të jetë i kushtueshëm për bizneset e vogla ose punësimet individuale
 • Disa raporte për vonesa në përpunimin e pagesave
 • Përshtatje e kufizuar në disa zona

çmimi:

 • Deel HR: Falas
 • Kontraktorët: 49 dollarë në muaj
 • EOR: 599 dollarë në muaj

23. Doola

dollarë është një platformë softuerike e krijuar për të ndihmuar në formimin dhe pajtueshmërinë e biznesit. I drejtuar për sipërmarrësit, startup-et dhe bizneset e themeluara, ai ofron a paketën e mjeteve gjithëpërfshirëse për të siguruar respektimin ligjor dhe për të thjeshtuar proceset komplekse të fillimit dhe mbajtjes së një biznesi. Ai minimizon telashet ligjore dhe ofron njohuri të vlefshme në peizazhin rregullator, duke i lejuar bizneset të përqendrohen në rritje.

Key Features:

 • Asistencë për formimin e biznesit: Udhëzon përmes përzgjedhjes, regjistrimit të subjekteve juridike, etj.
 • Monitorimi i përputhshmërisë: Monitorimi i vazhdueshëm i kërkesave të pajtueshmërisë
 • Automatizimi i Dokumenteve: Gjenerimi dhe menaxhimi i dokumenteve ligjore
 • Mbështetje për Qeverisjen e Korporatës: Rezolutat e Bordit, mbledhjet dhe menaxhimi i të dhënave
 • Integrimi me Shërbimet Ligjore: Akses tek ekspertët ligjorë nëse është e nevojshme

Pro:

 • Drejton formimin e biznesit dhe pajtueshmërinë e vazhdueshme
 • Ofron një bibliotekë të modeleve ligjore të personalizueshme
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit me navigim intuitiv
 • Ekipi mbështetës i ditur

Cons:

 • Kostot e abonimit mund të jenë të larta për bizneset e vogla

çmimi:

 • Plani fillestar: 297 dollarë abonim vjetor. Formimi i kompanisë, emri i domenit, ndihma për konfigurimin e bankës amerikane dhe përkujtuesit e rregullt të pajtueshmërisë.
 • Premium: 897 dollarë abonim vjetor. Dorëzimi vjetor i pajtueshmërisë, Doola Libra, dhe doola Faturimi.
 • Pajtueshmëria totale: 1,999 dollarë abonim vjetor. Regjistrimet tatimore të IRS dhe përpunimi i përshpejtuar.

24. Brex

Brex është një kompani fintech që ofron zgjidhje bankare biznesi të krijuara posaçërisht për startup-et dhe kompanitë në rritje. Me fokus në fleksibilitet dhe inovacion, Brex ofron një sërë produktesh financiare, duke përfshirë kartat e kreditit të biznesit, llogaritë e menaxhimit të parave të gatshme dhe mjetet e menaxhimit të shpenzimeve.

Key Features:

 • Një kartë krediti e përshtatur për bizneset, me limite të larta dhe pa garanci personale
 • Një llogari që fiton interes pa kërkesa minimale të bilancit
 • Mjete për gjurmimin dhe kategorizimin e shpenzimeve
 • Opsione të thjeshta pagese dhe transferimi parash
 • Lidhu pa probleme me mjetet e njohura të kontabilitetit

Pro:

 • Ofron një grup të plotë shërbimesh bankare
 • Procesi i shpejtë i aplikimit me dokumente minimale
 • Vështrime në kohë reale mbi shpenzimet dhe tendencat financiare
 • Masa të forta sigurie për të mbrojtur informacionin financiar

Cons:

 • Prania e kufizuar fizike e degëve
 • Mund të mos i përshtatet bizneseve që kërkojnë produkte komplekse bankare
 • Mbështetja e klientit mund të ndryshojë në reagim

çmimi:

 • Filloni duke hapur një llogari ose duke kontaktuar një përfaqësues shitjesh këtu.

25. Rrotull

makara është një softuer i krijuar për të menaxhuar tavolina me kapak për startup-et dhe kompanitë private. Tabelat e kapakëve, ose tabelat e kapitalizimit, detajojnë përqindjet e pronësisë së një kompanie, pakësimin e kapitalit dhe vlerën e kapitalit neto në raunde të ndryshme investimi. Pulley synon të thjeshtojë këtë proces duke ofruar një platformë të qartë dhe të aksesueshme ku kompanitë mund të mbajnë gjurmët e këtyre detajeve komplekse financiare.

Key Features:

 • Përditësimet e tabelës së kapakëve në kohë reale: Përditësohet automatikisht pas çdo transaksioni
 • Menaxhimi i planit të kapitalit: Administroni opsionet e aksioneve, njësitë e kufizuara të aksioneve, etj.
 • Modelimi i skenarit: Parashikoni raundet e ardhshme të financimit dhe zvogëlimin e pronësisë
 • Raportimi i investitorëve: Krijoni raporte me porosi për investitorët dhe palët e interesuara
 • Integrimi me Mjetet Ligjore dhe Financiare: Lidhet me softuerin e zakonshëm të biznesit

Pro:

 • Thjeshtëson detyrat komplekse të menaxhimit të tabelës së kapakut
 • Lejon një bashkëpunim të lehtë midis themeluesve, investitorëve dhe avokatëve
 • Përditësime të sakta, në kohë reale për të parandaluar gabimet dhe mospërputhjet
 • Ndërfaqe e aksesueshme e përdoruesit që mund të përdoret pa ekspertizë financiare

Cons:

 • Nuk mund të kujdeset për kompani shumë të mëdha ose të tregtuara publikisht
 • Përshtatje e kufizuar për struktura biznesi shumë unike
 • Kostoja e abonimit mund të jetë një pengesë për startup-et në faza shumë të hershme

çmimi:

 • Farë: Falas, me veçori bazë të menaxhimit të tavolinës së kapakut
 • Fillimi: Duke filluar nga 1,200 dollarë në vit, me 25 palë të interesuara të përfshira
 • Rritja: 3,500 dollarë në vit, me 40 palë të interesuara të përfshira

26. Lista e Engjëllit

AngelList është krijuar për të lidhur startup-et me investitorët engjëj, kapitalistët e sipërmarrjes dhe burime të tjera financimi. Sipërmarrësit mund të krijojnë një profil, të ndajnë idetë e tyre të biznesit dhe të hyjnë në një rrjet investitorësh që kërkojnë të mbështesin startup-et premtuese. Platforma ka lehtësuar shumë ndeshje të suksesshme investimesh dhe ofron shërbime shtesë të përshtatura për ekosistemin fillestar.

Key Features:

 • Gjeni dhe lidheni me investitorët e interesuar
 • Rritja e kapitalit përmes grupeve të investimeve kolektive
 • Postoni dhe kërkoni për mundësi pune të lidhura me startup-et
 • Krijoni profile të detajuara për të tërhequr investime
 • Mjete për ndjekjen e interesit dhe angazhimit nga investitorët e mundshëm

Pro:

 • Qasje në një rrjet të gjerë investitorësh potencialë
 • Procesi i thjeshtuar për paraqitjen e biznesit tek investitorët e shumtë në të njëjtën kohë
 • Mundësi për ekspozim shtesë përmes listimeve të vendeve të punës dhe angazhimit në komunitet
 • Procesi transparent me mbështetjen e ekipit AngelList

Cons:

 • Konkurrenca me startup-et e tjera mund ta bëjë të vështirë të dallosh
 • Tarifat që lidhen me mbledhjen e suksesshme të fondeve
 • Mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve ose nevojave për financim

çmimi:

 • Baza: 50 dollarë në muaj. Falas për startup-et që kanë mbledhur më pak se 1 milion dollarë.
 • Fillimi: 130 dollarë në muaj me 20 anëtarë të ekipit të përfshirë. 
 • Rritja: 300 dollarë në muaj me 30 anëtarë të ekipit të përfshirë. 

Maksimizimi i potencialit të biznesit tuaj me softuerin e duhur

Besoni apo jo, kjo është vetëm maja e ajsbergut. Ka softuer të tjerë të panumërt që i shtojnë shumë vlerë biznesit tuaj. Dhe në këtë epokë dixhitale, këto mjete po bëhen jashtëzakonisht të nevojshme për jetëgjatësinë e çdo biznesi.

Por si e gjeni kohën për të hulumtuar çdo softuer të vetëm për t'u siguruar që ata janë një ndeshje e mirë për biznesin tuaj? Për fat të mirë, ju mund të kontaktoni doola për ndihmë. Në doola, ne përpiqemi të përforcojmë bizneset duke u siguruar që struktura e tyre të ketë një themel të fortë. 

Niseni në këmbën e djathtë me tuajën pajtueshmërinë ligjore dhe formimin e biznesit, dhe filloni strukturën e biznesit tuaj në më pak se 10 minuta sot!

FAQs 

Si mund të siguroni sigurinë e të dhënave dhe kopjet rezervë duke përdorur softuer? 

Shumë platforma softuerësh ofrojnë veçori të automatizuara të rezervimit dhe përdoruesit mund të zbatojnë gjithashtu zgjidhje rezervë të palëve të treta të përputhshme me softuerin për qetësi shtesë.

Cili softuer rekomandohet për menaxhimin dhe bashkëpunimin e projektit? 

Për menaxhimin dhe bashkëpunimin e projektit, rekomandohen shumë mjete si Asana, Trello dhe Microsoft Teams. Ato ofrojnë veçori si gjurmimi i detyrave, bashkëpunimi në kohë reale, ndarja e skedarëve dhe integrimi me mjete të tjera të biznesit.

Si mund të përfitojnë sipërmarrësit softueri i menaxhimit të marrëdhënieve me klientët (CRM)? 

Softueri CRM u lejon sipërmarrësve të gjurmojnë dhe menaxhojnë ndërveprimet me klientët, drejtimet e shitjeve dhe përpjekjet e marketingut.

Çfarë softueri duhet të përdorni për marketing dhe automatizim me email? 

Platformat si Mailchimp, HubSpot dhe ActiveCampaign janë zgjedhje të njohura. Ato ofrojnë mjete të fuqishme për hartimin e fushatave të postës elektronike, segmentimin e audiencave, ndjekjen e angazhimit dhe automatizimin e emaileve vijuese.

A ka ndonjë program kompjuterik që mund të rrisë produktivitetin e ekipit tuaj? 

Po, disa programe softuerike janë krijuar për të rritur produktivitetin e ekipit. Mjetet si Slack për komunikim, Notion për organizimin e hapësirës së punës dhe aplikacionet e produktivitetit si Alfred App mundësojnë rrjedha më të buta të punës.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.