Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla

Mbajtja e kompanisë të organizuar dhe në rrugën e duhur është thelbësore për bizneset në pothuajse çdo industri. Pavarësisht nëse sapo filloni ose keni një biznes të krijuar dhe po planifikoni fazën tjetër të rritjes, softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla mund të ndihmojë në zgjerimin e kompanisë. Lexoni për të gjetur zgjidhjet më të mira softuerike të planifikimit për kompaninë tuaj këtë vit. 

8 Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla

Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla mund të jetë një mënyrë e fuqishme për të organizoni biznesin tuaj. Me disa zgjidhje softuerike për sipërmarrësit, si softueri i burimeve njerëzore ose softueri SEO, këto mjete për startup-et mund të ndihmojë për ta çuar kompaninë tuaj në një nivel tjetër. Nëse keni një biznes me një person ose 50 punonjës, merrni parasysh këto zgjidhje. 

Calendly

Calendly e përshkruan veten si një zgjidhje më e zgjuar e planifikimit për ekipet që kryejnë takime në shkallë. Mund t'ju ndihmojë të planifikoni takime kritike në sekonda, të përshpejtoni ciklin e shitjeve dhe të rritni të ardhurat. Ju mund të zgjidhni nga një version falas me veçori të kufizuara ose versione me pagesë që variojnë nga 10 deri 16 dollarë në muaj për vend ose kërkoni për çmime me porosi të ndërmarrjes. 

Të mirat e Calendly

 • Thjeshtë për t'u përdorur
 • Peshore me biznesin tuaj
 • Krijoni ngjarje kolektive ose të rrumbullakëta
 • Vendosni njoftime dhe rikujtues të personalizuar

Disavantazhet e Calendly

 • Versioni falas ka veçori të kufizuara, kështu që do t'ju duhet një abonim me pagesë

Emërimet në Shesh

Square Appointments integrohet me Google Calendar, si dhe me Instagram dhe Facebook. Klientët mund të rezervojnë, riplanifikojnë ose anulojnë takimet drejtpërdrejt. Kjo zgjidhje është e shkëlqyeshme për bizneset e bazuara në shërbime, ofruesit në internet ose ndikuesit që kërkojnë një zgjidhje të thjeshtë planifikimi. 

Takimet në shesh janë falas për një vend. Për planet Plus ose Premium, do të paguani 29 deri në 69 dollarë në muaj për vendndodhje. 

Të mirat e takimeve në shesh

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Përfshin njoftime të automatizuara përmes teksteve, emaileve dhe kalendarëve 
 • Përpunim i integruar i pagesave për pagesa personalisht, në internet ose me kartë nga kartat në dosje

Disavantazhet e takimeve në shesh

 • Vendosni procesorin e pagesave
 • Tarifat e transaksionit me normë të sheshtë

Planifikimi i mprehtësisë

Acuity Scheduling është një nga opsionet më të mira të softuerit të planifikimit për bizneset e vogla si sallonet, profesionistët e bukurisë dhe mirëqenies, studiot e fitnesit, trajnerët e jetës dhe kompanitë që marrin takime personalisht. planet variojnë nga 16 dollarë në muaj deri në 49 dollarë në muaj. 

Të mirat e caktimit të mprehtësisë

 • Lehtësia e përdorimit
 • Thjeshtësi
 • Tutoriale të shkëlqyera
 • Sinkronizohet me Kalendarin Google

Disavantazhet e planifikimit të mprehtësisë

 • Njerëzit ndonjëherë mund të rezervojnë ende vende për takime që i keni bllokuar

HoneyBook

Përveç të qenit një aplikacion planifikimi, ju gjithashtu mund të menaxhoni dokumentet e projektit si propozimet, kontratat dhe faturat, të rezervoni takime me klientët dhe të mbledhni pagesa me kartë krediti duke përdorur HoneyBook. Madje ju lejon të reklamoni shërbimet tuaja, ose të dërgoni formularë dhe pyetësorë të markës pas takimeve. 

HoneyBook mund t'ju ndihmojë të thjeshtoni marrëdhëniet me klientët dhe oraret. Planet variojnë nga 8 deri në 33 dollarë në muaj kur paguani për një vit paraprakisht.  

Të mirat e HoneyBook

 • Projekte të pakufizuara
 • Klientë të pakufizuar
 • Kontratat dhe faturat online
 • Migrim i thjeshtë
 • Portali i klientit është i disponueshëm
 • Lehtë për t'u përdorur

Disavantazhet e HoneyBook

 • Plani fillestar nuk përfshin veçoritë e planifikimit

Vendos Më shumë

Nëse dëshironi të filloni me një opsion programi falas të planifikimit, merrni parasysh Vendos Më shumë. Mund të ndihmojë në organizimin e biznesit tuaj përmes rezervimeve të automatizuara në internet 24/7, kujtesave, pagesave dhe më shumë. Ai përfshin një faqe rezervimi me porosi në internet. SetMore do të dërgojë rikujtues të automatizuar, apo edhe do t'ju lejojë të mbledhni pagesa paradhënie. 

Për më tepër, ju mund të shtoni lehtësisht lidhjet e takimeve me video të Zmadhimit ose Teleport me një klikim në takimet tuaja. Llogaritë pro ose ekipore kushtojnë 5 dollarë për përdorues në muaj. 

Të mirat e SetMore

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Krijoni një faqe rezervimi të personalizuar
 • Përkujtues të automatizuar
 • Parapagesat
 • Integrohet me shumë aplikacione

Disavantazhet e SetMore

 • Probleme të caktimit të takimeve aksidentale
 • Disa probleme me modifikimin e rezervimeve

Shkarravinë

Një tjetër konkurrent në hapësirën e programuesit falas në internet, Doodle u ofron bizneseve të vogla mbështetjen në klasifikimin e emaileve dhe kalendarëve. Është një nga mënyrat më të thjeshta për të planifikuar çdo gjë, nga takimet deri te bashkëpunimi tjetër i shkëlqyer. Doodle ofron siguri në nivel ndërmarrjeje dhe konfigurim të shpejtë në vetëm pesë minuta. Ai integrohet me aplikacionet kryesore dhe ju lejon të dërgoni me lehtësi një lidhje planifikimi. 

Të mirat e Doodle

 • Free!
 • Lehtë për t'u përdorur
 • Dërgoni lidhje për takime ose takime private
 • Ndërfaqe e hijshme
 • Karakteristikat e avancuara të planifikimit

Disavantazhet e Doodle

 • Disa ofrues të email-eve të klientëve mund të bllokojnë sondazhet e Doodle

Emëruesi

Appointlet është një faqe planifikimi në internet, e cila mund të futet në faqen tuaj të internetit ose të ndahet si një lidhje. Ai ofron integrime me Google, Mailchimp, Zapier, CRM dhe shitjet. Appointlet mund të ndihmojë bizneset e vogla të rriten duke bashkuar të gjitha operacionet tuaja të planifikimit. Mund t'i ndihmojë kompanitë të fitojnë shikueshmëri takimesh dhe të sigurojnë një ngarkesë të përbashkët pune brenda ekipeve.

Të mirat e Emërimit

 • Organizoni sipas llojit të takimit
 • Ftoni bashkëpunëtorët të koordinojnë
 • Integrohu me departamente ose objektiva të ndryshëm si shitjet, burimet njerëzore, etj. 
 • Zgjidhni nga një shtesë e shfletuesit, futja e faqes në internet ose një lidhje e thjeshtë planifikimi

Disavantazhet e emërimit

 • Opsione të kufizuara personalizimi dhe formatimi për emailet që përballen me klientët

10 deri në 8

10to8 është një zgjidhje e pasur me veçori që ofron një eksperiencë të pandërprerë të vizitorëve, kujtesë takimesh, kalendarë të centralizuar, faqe rezervimesh në internet dhe raportime të bazuara në të dhëna, plus mijëra integrime duke përfshirë Zoom, Microsoft Teams dhe Salesforce. Kostoja e planeve $ 460 në $ 612 në vit.

Të mirat e 10 deri në 8

 • Raportimi
 • Përkujtues takimesh
 • Mijëra integrime
 • Kujtesa të automatizuara

Disavantazhet nga 10 deri në 8

 • E shtrenjtë se opsionet e tjera

Çfarë është softueri i planifikimit?

Softueri i planifikimit ose mjetet e planifikimit të takimeve i lejojnë bizneset të menaxhojnë takimet dhe rezervimet. Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla ofron një sistem të thjeshtë për të mbajtur të gjitha rezervimet ose takimet e klientëve në një vend. Mund të bllokoni kohën për ngjarje të tjera dhe të siguroheni që orari juaj i biznesit të mos jetë i mbivendosur. 

Pse bizneset e vogla kanë nevojë për programe planifikimi?

Përfitimi i softuerit më të mirë të planifikimit për bizneset e vogla është sasia e kohës së kursyer. Ju e dini që klientët kanë informacionin që u nevojitet në një vend dhe nuk keni pse të humbni kohë duke vendosur orarin në mënyrë korrekte. Është një zgjidhje e thjeshtë, me kosto të ulët dhe falas për të menaxhuar me lehtësi të gjitha rezervimet e klientëve.  

Si të zgjidhni softuerin e planifikimit për biznesin tuaj të vogël?

Për të zgjedhur softuerin e planifikimit për biznesin tuaj të vogël, merrni parasysh personalizimet, integrimet, aksesin e punonjësve dhe më shumë. Këtu janë disa konsiderata kryesore. 

Opsione të personalizueshme të planifikimit

Biznesi juaj është unik. Opsionet e planifikimit duhet të jenë gjithashtu. Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla ofron zgjidhje fleksibël që përshtaten me nevojat unike të biznesit. 

Integrimi me sistemet ekzistuese të kalendarit

Integrimi me sistemet ekzistuese kalendarike do ta bëjë migrimin pa mundim. Pavarësisht nëse planifikoni të kaloni në një sistem të ri ose vazhdoni të përdorni dy sisteme planifikimi, integrimi është thelbësor. 

Menaxhimi i disponueshmërisë së punonjësve

Menaxhimi i disponueshmërisë së punonjësve është një nivel tjetër i softuerit të planifikimit që do të përmirësojë produktivitetin e përgjithshëm. Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla ju lejon të përfshini oraret specifike të punonjësve në një kalendar koheziv. 

Kujtesat dhe njoftimet e takimeve

Përkujtuesit dhe njoftimet si për ofruesit ashtu edhe për klientët sigurojnë më pak takime të humbura dhe rritje të të ardhurave. Zakonisht, këto përkujtues do të përfshijnë një opsion për të riplanifikuar ose anuluar takimet në mënyrë që të njoftoheni para kohe nëse planet e klientëve ndryshojnë. 

Rezervimet në internet dhe opsionet e vetë-shërbimit

Rezervimet në internet dhe opsionet e vetë-shërbimit përmes integrimeve në uebsajt, lidhjeve të drejtpërdrejta ose opsioneve të tjera të planifikimit sigurojnë që klientët të mund të rezervojnë lehtësisht takime dhe shërbimi i planifikimit mund të menaxhojë kalendarin tuaj. 

Raportimi dhe aftësitë analitike

Raportimi dhe analitika mbi performancën, pajtueshmërinë, trajnimin, zhvillimin dhe më shumë mund të përmirësojnë efikasitetin e kompanisë duke ndihmuar në identifikimin e mundësive të rritjes. Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla lejon krijimin e raporteve të dobishme, të personalizuara që i përshtaten nevojave të biznesit tuaj. 

Integrimi me Sistemet e Pagesave

Integrimi me sisteme të ndryshme pagesash do të thotë se pagesa nuk është pengesë për rezervimin e klientit. Përveç kartave të kreditit dhe debitit, merrni parasysh Paypal, Stripe, Amazon Pay ose opsione të tjera pagese. 

A keni nevojë për softuer planifikimi për biznesin tuaj të vogël?

Softueri i planifikimit është një zgjidhje e thjeshtë dhe me kosto efektive për të kursyer kohë dhe për të automatizuar sistemet për biznesin tuaj të vogël. Ndërsa rritni biznesin tuaj, automatizimi mund të përmirësojë përfitimin e përgjithshëm të biznesit. doola mund të ndihmojë në automatizimin e sistemeve të kontabilitetit. Është softueri më i mirë në klasë i kontabilitetit i krijuar për themelues të zënë si ju. Merr libra doola për t'ju ndihmuar me kontabilitetin dhe menaxhimin financiar që të mund të fokusoheni në rritjen e kompanisë! 

FAQs

Sa kushton softueri i planifikimit për bizneset e vogla?

Shumë opsione të programeve të planifikimit për bizneset e vogla janë pa kosto. Versionet me pagesë variojnë nga 5 deri në 51 dollarë për përdorues. 

A është programi i planifikimit i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve të vogla?

Po, programi i planifikimit është i përshtatshëm për bizneset e të gjitha madhësive. Mund të kursejë kohë të vlefshme dhe të reduktojë planifikimin e tepërt. 

A mund të integrohet programi i planifikimit me sisteme të tjera biznesi?

Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla mund të integrohet me të gjitha aplikacionet e tjera të biznesit për të përmirësuar efikasitetin. Për shembull, mund të integrohet me softuerin e burimeve njerëzore, softuerin e kontabilitetit, softuerin e listës së pagave dhe aplikacione të tjera. 

A është programi i planifikimit i sigurt dhe i besueshëm?

Po, programi i planifikimit është i sigurt dhe i besueshëm. Softueri më i mirë i planifikimit për bizneset e vogla mbron të dhënat tuaja personale dhe të dhënat e klientëve me siguri në nivel ndërmarrje. 

A mund të trajtojë softueri i planifikimit lokacione ose degë të shumta?

Shumë nga softuerët më të mirë të planifikimit për bizneset e vogla mund të trajtojnë vendndodhje ose degë të shumta. Megjithatë, disa opsione janë të disponueshme vetëm për një vendndodhje të vetme. Të tjerët lejojnë vendndodhje të shumta për një tarifë shtesë.  

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.