Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla

Nëse jeni duke punuar me një ekip të vogël, menaxhimi i projektit është thelbësor për t'i mbajtur të gjithë në detyrë dhe të koordinuar. Krijimi i sistemeve për t'u siguruar që do të përmbushni afatet dhe do të maksimizoni efikasitetin mund të krijojë të ardhura dhe të rrisë rentabilitetin e biznesit. Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipet e vogla mund të ndihmojë në reduktimin e kohës së vonesës dhe në optimizimin e efikasitetit të ekipit tuaj për të arritur objektiva të reja rritjeje këtë vit.  

10 Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla

La softueri më i mirë për sipërmarrësit mund të ndihmojë organizoni biznesin tuaj dhe rrisin produktivitetin. Këtu janë disa nga programet më të mira të menaxhimit të projekteve për ekipe të vogla që mund t'i konsideroni për të kursyer kohë në menaxhimin e ngarkesës suaj të punës, pavarësisht nëse keni një biznes të krijuar ose jeni ende në faza e fillimit.  

Monday.com

Monday.com është i thjeshtë për t'u përdorur dhe ofron plane të përballueshme, si dhe abonime premium. Ky softuer i punës në grup është i shkëlqyeshëm për bizneset e vogla, por lë hapësirë ​​për t'u rritur. Kompanitë e mëdha si Uber dhe Hula përdorin gjithashtu Monday.com.

Versioni falas është një vend i shkëlqyer fillestar nëse keni një ekip të vogël me të ardhura të kufizuara. Ju mund të menaxhoni projekte me tabela të personalizueshme ose të krijoni tabela të personalizuara duke përdorur mbi 200 shabllone dhe dokumente të pakufizuara. Planet e paguara variojnë nga 8 deri në 16 dollarë për anëtar ekipi në muaj.  

Të mirat e të hënës.com

 • Versioni falas në dispozicion
 • Provë falas e planeve të paguara
 • Aplikacion i shkëlqyer celular 
 • Shumë integrime
 • Ndërfaqe lehtësisht e personalizueshme
 • Qindra shabllone
 • Bashkëpunimi ndërmjet organizatave dhe ekipeve të jashtme
 • Opsionet e grafikut Gantt dhe Kanban

Disavantazhet e të hënës.com

 • Karakteristikat e avancuara janë komplekse për t'u mësuar
 • Bordet mund të rrëmohen për projekte komplekse
 • Opsione të kufizuara të raportimit

asana

Asana është pretendenti i dytë kryesor në hapësirën e menaxhimit të projektit. Zgjidhni nga një version falas që mund të funksionojë mjaft mirë për deri në 15 persona ose versione me pagesë. Versioni falas nuk përfshin disa nga veçoritë më mbresëlënëse të Asana, të tilla si format dhe piketa, varësitë e detyrave, një pamje e afatit kohor, një ndërtues të rrjedhës së punës ose tabela të pakufizuara. 

Përveç kësaj, Asana ofron qindra integrime për t'ju lejuar të lidhni softuerin dhe të dhënat që përdorni tashmë. Planet e paguara variojnë nga 10.99 dollarë në 24.99 dollarë për anëtar të ekipit në muaj. 

Të mirat e Asana

 • Opsioni i planit falas
 • Bashkëpunimi ndërmjet ekipeve 
 • Ndërtues i rrjedhës së punës me varësi të detyrave
 • Pamje të shumta të bordit
 • Mjete të integruara të mesazheve
 • Integrimi me qindra aplikacione të tjera

Disavantazhet e Asana

 • Kosto më e lartë
 • Kompleksi për të mësuar disa nga veçoritë e përparuara

Projektet Zoho

Zoho Projects, një pjesë e paketës së aplikacioneve Zoho, është një zgjidhje me kosto të ulët të menaxhimit të projektit që integrohet pa probleme me opsionet e tjera të Zoho, të tilla si integrimi i lehtë përmes kontabilitetit, faturimit, aplikacioneve krijuese, shërbimit ndaj klientit dhe më shumë. 

Ky mjet i menaxhimit të projektit i bazuar në renë kompjuterike mund të ndihmojë ekipet e të gjitha madhësive të planifikojnë, ndjekin, bashkëpunojnë dhe ekzekutojnë punën në mënyrë më efikase si me ekipet në zyrë ashtu edhe me ekipet në distancë. Planet e paguara variojnë nga 4 deri në 9 dollarë në muaj.  

Të mirat e Projekteve Zoho

 • Lidhet me të gjitha aplikacionet Zoho 
 • Integrohet me shumicën e programeve kryesore
 • Më e lirë se konkurrentët
 • Përfshin bisedën e integruar
 • Shumë opsione të personalizimit
 • Ka një plan falas

Disavantazhet e projekteve Zoho

 • Mbështetja e klientit nuk është e mirë
 • Hapësira e ruajtjes është e kufizuar

Smartsheet

Smartsheet është një mjet i menaxhimit të projektit të fletëllogaritjes që vjen me veçori si personalizimi të cilat mund t'i përdorni për ta bërë softuerin të funksionojë për ekipin tuaj. Automatizimi i rrjedhës së punës së Smartsheet mund të ndihmojë bizneset e të gjitha madhësive të qëndrojnë në rrugën e duhur me detyrat. 

Aktivizuesit, sinjalizimet, përkujtuesit dhe detyrat janë të përfshira në të gjitha planet. Smartsheet ofron një plan falas dhe planet me pagesë variojnë nga 7 deri në 25 dollarë, me kuota të personalizuara për planet e ndërmarrjes. 

Të mirat e Smartsheet

 • Gjykim falas 30-ditor 
 • Komentimi në kohë reale
 • Automatizimi i rrjedhës së punës 
 • Intuitive interface
 • Automatizimi i rrjedhës së punës me kod të ulët
 • Pamjet e kartës, Gantt dhe rrjetit

Disavantazhet e Smartsheet

 • Asnjë plan përgjithmonë falas
 • Asnjë mbështetje e drejtpërdrejtë
 • Çmimi shtohet me shtesat e gjurmimit të kohës dhe menaxhimit të burimeve

nocion

Notion është një softuer i menaxhimit të projektit i krijuar posaçërisht për krijuesit e përmbajtjes ose ekipet e përmbajtjes. Ju dizajnoni përmbajtjen tuaj duke përdorur platformën, krijoni lista kontrolli, ruani dokumentet ose përmbajtjen tuaj të pasur, ndani përmbajtjen dhe më shumë. 

Notion gjithashtu ofron integrime me Slack, Zapier, Jira, Asana, Google Drive dhe IFTTT, ndër të tjera. Ai ofron një version falas, dhe versionet me pagesë variojnë nga 8 deri në 15 dollarë për përdorues në muaj, me çmime të personalizuara për planet e ndërmarrjes. 

Të mirat e nocionit

 • Version falas me faqe të pakufizuara
 • Shumë i përshtatshëm
 • Planet me pagesë vijnë me shumë hapësirë ​​ruajtëse 
 • Karakteristikat e produktivitetit si gjurmimi i zakoneve
 • Mund të ndani me të ftuarit dhe anëtarët e ekipit

Kundër nocionit

 • Integrime të kufizuara të disponueshme
 • Më pak karakteristika sigurie
 • Plani falas nuk përfshin veçoritë e bashkëpunimit

I ashpër

Nëse doni të përdorni AI për të përmirësuar sistemet e biznesit tuaj, merrni parasysh Wrike. Është një zgjidhje e menaxhimit të projektit që integron ndihmën e inteligjencës artificiale (AI). Shumica e veçorive të ndihmuara nga AI janë të disponueshme në të gjitha planet, përfshirë versionin falas. Me versionet e biznesit me pagesë, ju mund të përdorni shabllonet e personalizuara, miratimin e detyrave, mjetet e menaxhimit të burimeve dhe më shumë. 

Çmimi varion nga 9.80 dollarë në 24.80 dollarë për përdorues në muaj. Wrike tarifon shtesë për sinkronizimin e dyanshëm për Jira, GitHub ose shtesa të tjera specifike. 

Të mirat e Wrike

 • Versioni falas në dispozicion
 • Përdorni AI për të përmirësuar sistemet e biznesit
 • Asnjë minimum përdoruesi në planin falas
 • Fushat e personalizuara dhe rrjedhat e punës 

Disavantazhet e Wrike

 • Kosto më të larta me shtesa
 • Shumë nga veçoritë më të mira janë të disponueshme vetëm në planet me pagesë

Jira

Ndërsa Jira filloi si një mjet për gjurmimin e gabimeve, ai ka evoluar në një softuer kryesor të menaxhimit të projektit që mund të ndihmojë kompaninë tuaj të planifikojë, caktojë, gjurmojë dhe menaxhojë detyrat dhe projektet. Ofertat unike përfshijnë udhërrëfyes dhe varësi. 

Ndërsa është më i përshtatshmi për ekipet e zhvillimit që kanë nevojë për planifikim të projekteve dhe burimeve të nivelit të lartë, Jira mund t'i ndihmojë bizneset të organizojnë rrjedhat e punës. Ekziston një plan falas dhe planet me pagesë fillojnë me 790 dollarë në vit për deri në 10 përdorues. 

Të mirat e Jira

 • Opsioni falas
 • Shumica e veçorive të disponueshme për të gjitha nivelet e planit
 • Integrohet me mjetet e devijimit si GitHub dhe Figma

Disavantazhet e Jira

 • I kushtueshëm se konkurrentët
 • Qasje e ndërlikuar e mysafirëve
 • Lakorja e pjerrët e të mësuarit

Miro

Miro është një hapësirë ​​bashkëpunuese e tabelës së bardhë që është rritur në popullaritet vitet e fundit. Kjo ju lejon të përshtatni hapësirën e punës me nevojat unike të ekipit tuaj, nga hartimi i flukseve të punës deri te bashkëpunimi për krijuesit e reklamave. Miro ofron një kanavacë bosh në internet me mjete të shkëlqyera për të krijuar, bashkëpunuar, ndarë dhe madje paraqitur punën e ekipit tuaj. 

Miro ofron një plan falas dhe planet me pagesë variojnë nga 8 deri në 16 dollarë për përdorues në muaj, me opsionin për çmimet e personalizuara të ndërmarrjes.

Të mirat e Miros

 • Thjeshtë për t'u përdorur
 • Mjete të ndryshme të nivelit të lartë
 • Integrim i shkëlqyer me aplikacione të tjera
 • Mjete të mira bashkëpunimi dhe prezantimi
 • Me metrazh të pasur

Të këqijat e Miro

 • Nuk funksionon mirë jashtë linje

Kinton

Kintone është një tjetër opsion i softuerit të menaxhimit të projektit që ndërthur veçori unike për automatizimin e rrjedhës së punës dhe bashkëpunimin në ekip. Sistemi i bazuar në cloud lejon ekipet të krijojnë flukse pune të personalizuara që i përshtaten nevojave të çdo biznesi. Ai madje ofron një veçori të krijimit të aplikacioneve pa kod që mund të jetë e vlefshme për shumë biznese. Kinton kushton 24 dollarë për përdorues në muaj, me një minimum prej pesë përdoruesve.  

Të mirat e Kintone

 • Ndërtimi i aplikacionit pa kod
 • Menaxhimi i përmirësuar i procesit
 • Suite e Bashkëpunimit
 • Hap lidhjen API
 • Pamje të pakufizuara të personalizuara
 • Shumë i shkallëzuar 

Disavantazhet e Kintone

 • Integrime të kufizuara të palëve të treta
 • Kosto më e lartë për ekipet e vogla
 • Aplikacioni celular është i kufizuar

Planifikues qendror

Hub Planner është një softuer i menaxhimit të projektit të fokusuar në kohë, i cili ju lejon të planifikoni takimet e ekipit, të gjurmoni kohën, të planifikoni projekte dhe më shumë në internet. Platforma gjithëpërfshirëse bashkon planifikimin e burimeve të ekipit dhe mjetet e planifikimit të projektit, kështu që ju të keni një pasqyrë të të gjitha projekteve dhe burimeve në një vend. Çmimi varion nga 7 deri në 18 dollarë për përdorues në muaj. 

Të mirat e Hub Planner

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Kosto-efektive
 • Planifikimi i burimeve
 • Fletët kohore dhe miratimet
 • Raporti dhe analitika
 • Planifikimi i projektit
 • Ndërfaqja e lëvizshme
 • Zgjatje premium

Disavantazhet e Hub Planner

 • Nuk ofron shumë integrime
 • Më pak veçori se opsionet e tjera në këtë listë

Çfarë është softueri i menaxhimit të projektit?

Softueri i menaxhimit të projektit lejon ekipet e biznesit të shohin të gjitha detajet e një projekti në një vend dhe të menaxhojnë rrjedhat e punës. Ky softuer mund të përfshijë tabela të bardha, tabela mesazhesh, afate kohore dhe më shumë. Softueri i menaxhimit të projektit është krijuar për të ndihmuar bizneset e të gjitha madhësive të planifikojnë, organizojnë dhe menaxhojnë burimet dhe mjetet për përmirësimin e efikasitetit, bashkëpunimit dhe komunikimit. 

Pse është i rëndësishëm softueri i menaxhimit të projektit për ekipet e vogla?

Softueri i menaxhimit të projektit për ekipet e vogla mund të zvogëlojë keqkomunikimet dhe t'i ndihmojë të gjithë të qëndrojnë në detyrë. Mund t'i lejojë ekipit tuaj të maksimizojë efikasitetin, të përqendrojë burimet dhe të kuptojë objektivat e fotografive të mëdha, ndërsa godet metrikat kryesore të performancës. 

Karakteristikat për të kërkuar në Softuerin e Menaxhimit të Projektit për ekipin tuaj të vogël

Ka veçori të ndryshme që ju nevojiten zakonisht në softuerin e menaxhimit të projektit. Shumica e opsioneve të mësipërme përfshijnë të gjitha sa vijon:

User-Friendly Interface

Idealisht, softueri i menaxhimit të projektit duhet ta bëjë të lehtë për anëtarët e rinj të ekipit që të hyjnë dhe të fillojnë të përdorin softuerin. Ju nuk dëshironi të humbni kohë të vlefshme duke u përpjekur të mësoni softuer të ri!

Mjetet e Bashkëpunimit dhe Komunikimit

Bashkëpunimi dhe komunikimi janë themeli i shumicës së opsioneve të softuerit të menaxhimit të projektit pasi ato reduktojnë keqkomunikimet ose keqkuptimet për të ndihmuar ekipet tuaja të shohin se çfarë po bën secili anëtar dhe të punojnë së bashku për të përfunduar detyrat. 

Menaxhimi i Detyrave dhe Afateve

Menaxhimi i detyrave dhe afateve mund të ndihmojë ekipet të përmbushin objektivat kryesore, të maksimizojnë efikasitetin dhe të sigurojnë dorëzim në kohë. Pa këto veçori kryesore, informacioni kritik mund të humbet gjatë rrugës. 

Ndarja e skedarëve dhe menaxhimi i dokumenteve

Shkëmbimi i skedarëve dhe menaxhimi i dokumenteve mund ta bëjnë bashkëpunimin më të shpejtë pasi anëtarë të shumtë të ekipit mund të punojnë në një dokument të vetëm për të rritur efikasitetin. Shumica e opsioneve të softuerit të menaxhimit të projektit ofrojnë ruajtje, ndarje skedarësh dhe menaxhim dokumentesh. 

Aftësitë e gjurmimit dhe raportimit të kohës

Aftësitë e gjurmimit dhe raportimit të kohës janë të dobishme kur zbatohen parime si Kaizen ose për menaxherët që thjesht kërkojnë të reduktojnë kohën e humbur. Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipet ju lejon të optimizoni detyrat, të gjeneroni raporte të performancës dhe më shumë. 

Integrimi me mjete dhe softuer të tjerë

Në një epokë dixhitale, integrimet janë gjithnjë e më thelbësore. Ky opsion ju lejon të bashkoni të gjithë softuerin e menaxhimit të biznesit në një të integruar të vetme. Nga komunikimi te kontabiliteti, softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla ju lejon të bashkoni gjithçka në një vend.  

Optimizimi i rritjes së kompanisë me doola

Menaxhimi i projektit dhe sistemet e automatizimit mund t'ju shpëtojnë kompani kohë e vlefshme për t'u fokusuar në biznesin tuaj kryesor. Për shembull, merrni parasysh një softuer kontabël më të mirë në klasë të krijuar për themelues të zënë si ju. Merr libra doola për t'ju ndihmuar me kontabilitetin dhe menaxhimin financiar që të mund të fokusoheni në rritjen e kompanisë! 

FAQs

Sa kushton softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla?

Ju mund të merrni falas softuerin e menaxhimit të projektit për ekipe të vogla. Për versionin e paguar, softueri i menaxhimit të projektit për ekipet e vogla kushton midis 8 dhe 25 dollarë për anëtar të ekipit në muaj. Disa plane kërkojnë një numër minimal të caktuar anëtarësh të ekipit (si 5). 

A mund të personalizohet softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla për t'iu përshtatur nevojave specifike të ekipit tim?

Po, softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla mund të personalizohet për t'iu përshtatur nevojave specifike të një ekipi. Shkalla e fleksibilitetit dhe personalizimit të softuerit të menaxhimit të projektit ndryshon midis ofruesve.

A është softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla i lehtë për t'u përdorur për stafin jo-teknik?

Idealisht, softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla është i lehtë për t'u përdorur për stafin jo-teknik, por disa nga veçoritë më të avancuara mund të kenë një kurbë mësimi. Softueri më i mirë i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla ofron materiale të shkëlqyera trajnimi për të zotëruar lehtësisht softuerin. 

A mundet softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla të trajtojë shumë projekte në të njëjtën kohë?

Po, softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla mund të trajtojë shumë projekte në të njëjtën kohë. Ndonjëherë, versionet falas kufizojnë numrin e projekteve që mund të keni menjëherë, por versionet me pagesë shpesh lejojnë projekte të pakufizuara. 

A mund të aksesohet nga distanca softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla?

Po, softueri i menaxhimit të projektit për ekipe të vogla mund të aksesohet nga distanca në shumicën e rasteve. Ky softuer tenton të jetë i bazuar në cloud, gjë që e bën më të lehtë për ekipet e largëta qasjen në softuer nga kudo. 

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.