Shërbimi më i mirë LLC në Wyoming

A po hapni kompaninë tuaj me përgjegjësi të kufizuar (LLC) në Wyoming? Kjo është një lëvizje e zgjuar! LLC-të mbrojnë asetet tuaja personale, por procesi i formimit mund të bëhet konfuz.

Ky udhëzues do t'ju ndihmojë të zgjidhni shërbimin më të mirë LLC në Wyoming. Ne do të analizojmë pretendentët kryesorë - duke krahasuar veçoritë, çmimet dhe më shumë. Harrojeni të shpenzoni orë të tëra duke krahasuar opsionet - ne kemi bërë punën e vështirë për ju.

Qellimi jone? Bëj që të regjistroni shpejt formimin tuaj të LLC në mënyrë që të mund të përqendroheni në atë që ka vërtet rëndësi: qëllimet tuaja të biznesit. Le t'ju vëmë në punë shpejt dhe me efikasitet!

Cilat janë shërbimet e LLC?

Shërbimet e LLC janë si udhëzuesit e formimit të biznesit tuaj. Ata largojnë dhimbjen e kokës nga formimi i SH.PK-së tuaj - nga trajtimi i detyrave të vështira si regjistrimi i dokumenteve me shtetin deri te marrja e një Numri i identifikimit të punëdhënësit (EIN) nga IRS (e nevojshme për gjëra të tilla si hapja e një llogarie bankare biznesi). Ata madje hartoni një Marrëveshje Operative duke përshkruar se si do të drejtohet LLC juaj.

Shërbimet e LLC nuk janë të detyrueshme, por ato mund të jenë shpëtimtare, veçanërisht nëse nuk jeni të njohur me rregulloret ligjore dhe tatimore.

Shumica e ofruesve të shërbimeve LLC ofrojnë paketa të ndryshme në varësi të nevojave dhe buxhetit tuaj. Disa thjesht trajtojnë formimin bazë, ndërsa të tjerët ofrojnë mbështetje të vazhdueshme me raportet vjetore dhe pajtueshmërinë.

Pra, a ia vlejnë shërbimet e LLC? Absolutisht! Ato ju kursejnë kohë, sigurojnë formimin e duhur dhe ju japin paqe mendore duke ditur se pasuritë tuaja personale janë të mbrojtura.

Pse keni nevojë për shërbimet e LLC?

Shërbimet e LLC ofrojnë një ndihmë për të lundruar në botën shpesh konfuze të formimit të biznesit. Ja pse i doni ata në anën tuaj:

 • Shërbimet e LLC sigurojnë që gjithçka të bëhet në mënyrë korrekte. Kjo ju kursen stresin e deshifrimit të ligjeve dhe ju lejon të shmangni gabimet e kushtueshme.

 • Shërbimet e LLC ju ndihmojnë të hartoni një marrëveshje operative të qartë dhe të personalizuar për të shmangur dhimbjet e kokës në të ardhmen.

 • Shërbimet e LLC ju mbajnë në rrugën e duhur për raportet vjetore dhe regjistrimet tatimore. Kështu, duke u siguruar që ju të përmbushni afatet dhe të shmangni ndëshkimet.

 • Shërbimet e LLC janë një burim i vlefshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja ligjore dhe të lidhura me taksat.

Si të zgjidhni ofruesin e duhur të shërbimit LLC?

Këtu është një udhërrëfyes për të gjetur ofruesin e përsosur të shërbimit LLC për nevojat tuaja të formimit të biznesit.

Hapi i parë është të identifikoni nevojat tuaja specifike. Cilat karakteristika janë thelbësore për ju? A keni nevojë vetëm për formimin bazë ose mbështetjen e vazhdueshme të pajtueshmërisë? A ka veçori specifike si përpunimi i nxituar ose ndihma bankare që janë të rëndësishme?

Shënimi i gjërave tuaja të domosdoshme do t'ju ndihmojë të kufizoni kërkimin tuaj. Më pas bëni listën e ngushtë dhe zgjidhni ofruesit që ofrojnë funksionalitetet që ju nevojiten.

Pasi të kuptoni nevojat tuaja, është koha për të krahasuar veçoritë dhe çmimet. Ofrues të ndryshëm ofrojnë një sërë shërbimesh me çmime të ndryshme. Disa mund të ofrojnë paketa bazë vetëm me gjërat thelbësore të formimit, ndërsa të tjerët ofrojnë plane gjithëpërfshirëse me mbështetje të vazhdueshme dhe veçori shtesë.

Krahasoni me kujdes karakteristikat dhe strukturat e çmimeve. Mos kini frikë të investoni në cilësi - një ofrues shërbimi me reputacion mund t'ju kursejë kohë, zhgënjim dhe potencialisht edhe para në linjë.

Kokë-për-kokë: 5 shërbimet më të mira të LLC në Wyoming

5 Shërbimet më të mira të LLC-së kokë më kokë në Wyoming

Le të shohim se si grumbullohen shërbimet e mëposhtme të LLC në Wyoming në çmime, paketa dhe më shumë.

1. doola

doola shkurton ndërlikimet e duke formuar një LLC në çdo shtet të SHBA, duke përfshirë Wyoming dhe Delaware.

doola ofron ndihmë në marrjen e EIN-it tuaj, një numër kyç identifikimi tatimor. Ndihmon gjithashtu në navigimin e hapjes së një llogarie bankare të dedikuar biznesi.

Për sipërmarrësit që duan të transferojnë detyrat e vazhdueshme të mirëmbajtjes, doola ofron një shërbim agjenti të regjistruar për të trajtuar njoftimet ligjore dhe komunikimet zyrtare. Mbështetja e tij gjithëpërfshirëse shtrihet edhe në mbajtjen e kontabilitetit.

çmimi

 • Çmimi final: 297 dollarë + tarifat shtetërore

 • EIN dhe Marrëveshja Operative: Të përfshira në paketë

 • Shërbimi i Regjistruar i Agjentit: Përfshihet në paketim

 • Ndihmë në krijimin e një llogarie bankare në SHBA: Të përfshira në paketë

 • Adresa e postës, kutia postare virtuale: Të përfshira në paketë

Kostoja totale për të formuar një kompani = 297 dollarë + tarifat shtetërore

2. Agjent i regjistruar në NorthWest

Agjenti i regjistruar në veriperëndim është një tjetër mundësi për t'u marrë parasysh për formimin e LLC në Wyoming. Paketa e tyre bazë përfshin dokumentet e depozitimit, një adresë biznesi, një konsultim tatimor të biznesit dhe sinjalizime të pajtueshmërisë. Për një tarifë shtesë, ata ofrojnë gjithashtu kopje të dokumenteve, ndihmë EIN dhe një Certifikatë të Qëndrimit të Mirë.

çmimi

 • Çmimi bazë: Fillon nga 225 dollarë + tarifat shtetërore

 • EIN dhe Marrëveshja Operative: Të përfshira në paketë

 • Shërbimi i Regjistruar i Agjentit: Përfshihet në paketim

 • Ndihmë në krijimin e një llogarie bankare në SHBA: Nuk janë të përfshira

 • Adresa e postës, kutia postare virtuale: Në dispozicion për 348 dollarë shtesë

Kostoja totale për të formuar një kompani = 573 dollarë + tarifat shtetërore

3. Pajtueshmëria e portit

Ju gjithashtu mund të konsideroni Pajtueshmërinë e Harbour për formimin tuaj LLC në Wyoming.

Ata ofrojnë shërbime të ndryshme të formimit të LLC për t'iu përshtatur nevojave dhe buxhetit tuaj. Pavarësisht nëse preferoni një paketë gjithëpërfshirëse ku ata trajtojnë gjithçka ose kërkojnë ndihmë me detyra specifike si regjistrimi i dokumenteve, Harbour Compliance ka opsione për të përmirësuar procesin e formimit.

Në kontrast me qasjen në thirrje të Agjentit të Regjistruar Northwest, Harbour Compliance cakton një këshilltar të dedikuar për t'ju udhëhequr përmes formimit të LLC dhe për të ofruar mbështetje të vazhdueshme.

çmimi

 • Çmimi bazë: Fillon nga 99 dollarë + tarifat e depozitimit në Wyoming 102 dollarë për 1 ditë pune

 • Detyrimi i raportimit të BOI: Në dispozicion për 199 dollarë shtesë në vit

 • Shërbimi i Regjistruar i Agjentit: Në dispozicion për 99 dollarë shtesë në vit

 • Shërbimi i raportit vjetor të menaxhuar në Wyoming: Në dispozicion për 175 dollarë shtesë në vit

 • Merrni EIN: Në dispozicion për 99 dollarë shtesë

 • Merrni Numrin e Sigurimeve Shoqërore të SHBA (SSN) ose Numrin e Identifikimit Tatimor (TIN): Në dispozicion për 150 dollarë shtesë

 • Marrëveshja operative: Pagesë një herë prej 99 dollarë

Kostoja totale për të formuar një kompani = 872 dollarë

4. MyCompanyWorks

MyCompanyWorks është gjithashtu një opsion i dukshëm nëse po kërkoni të formoni një LLC në Wyoming. shquhet për paketën e tij bazë gjithëpërfshirëse, duke përfshirë veçori që shpesh tarifohen ekstra nga konkurrentët - dokumente thelbësore të pas-formimit, si një Marrëveshje Operative e personalizuar, procesverbale takimesh, një listë kontrolli fillestare specifike për shtetin dhe një manual të vlefshëm LLC.

MyCompanyWorks është një konkurrent i fortë për bizneset që kanë nevojë për mbështetje të vazhdueshme përtej formimit fillestar të LLC. Ndërsa disa shitje mund të jenë të shtrenjta, shërbimet kryesore vlerësohen mirë për përballueshmërinë dhe lehtësinë e përdorimit të tyre.

çmimi

 • Çmimi bazë: Tarifat shtetërore 59 dollarë + 102 dollarë

 • Shërbimi i agjentit të regjistruar: Në dispozicion me 99 dollarë shtesë në vit

 • Domeni, emaili dhe faqja e internetit: Në dispozicion me 99 dollarë shtesë në vit

 • Kompleti LLC, vula dhe certifikatat e anëtarëve: Në dispozicion me 69 dollarë shtesë

 • Paketa e pajtueshmërisë me licencën e biznesit: Në dispozicion me 99 dollarë shtesë

Kostoja totale për të formuar një kompani = 527 dollarë

5. LegalZoom

LegalZoom ofron formimin bazë Wyoming LLC, duke përfshirë asistencën me Nenet e Organizatës dhe një zgjidhje bankare. Ata gjithashtu kontrollojnë disponueshmërinë e emrit të biznesit për të shmangur dhimbjet e kokës në të ardhmen. Ato ofrojnë një paketë mirëseardhjeje pas formimit me një listë kontrolli hap pas hapi së bashku me opsionin për të krijuar shpejt një faqe interneti të personalizueshme.

Nëse keni nevojë për një gamë më të gjerë shërbimesh si mbështetja e vazhdueshme e pajtueshmërisë ose një agjent i regjistruar, ofruesit e tjerë si doola mund të përshtaten më mirë.

çmimi

 • Çmimi bazë: Fillon nga 0 dollarë + tarifat shtetërore

 • EIN dhe Marrëveshja Operative: Nuk përfshihet, disponohet për 159 dollarë shtesë

 • Shërbimi i Regjistruar i Agjentit: Nuk përfshihet, disponohet për 249 dollarë shtesë

 • Ndihmë në krijimin e një llogarie bankare në SHBA: Nuk janë të përfshira

 • Adresa e postës, kutia postare virtuale: Nuk përfshihet, disponohet për 348 dollarë shtesë

Kostoja totale për të formuar një kompani = 806 dollarë + tarifat shtetërore

Vendimi përfundimtar: doola kundër konkurrentëve

Kur të zgjidhni doola

Zgjedhja e shërbimit të duhur LLC mund të ndihet dërrmuese, veçanërisht me opsione të shumta në dispozicion. Ndërsa secili ofrues ka pikat e tij të forta, doola del si pretendenti kryesor për formimin e Wyoming LLC. Ky verdikt bazohet në një kombinim faktorësh - oferta gjithëpërfshirëse të shërbimeve, çmime konkurruese dhe vlerësime të jashtëzakonshme të klientëve.

Këtu është një përmbledhje e arsyes pse doola dallohet:

Paketa Gjithëpërfshirëse

Ndryshe nga konkurrentët, doola eliminon nevojën për shtesa të shtrenjta me paketën e saj bazë të pasur me veçori. Ajo shkon përtej formimit bazë. Kjo kursen kohën tuaj dhe thjeshton procesin fillestar të konfigurimit.

Mbështetje e vazhdueshme

doola e kupton se krijimi i një LLC është vetëm hapi i parë. Mbështetja e tyre gjithëpërfshirëse shtrihet përtej formimit. Ata ofrojnë një shërbim agjenti të regjistruar për të trajtuar njoftimet ligjore dhe komunikimet zyrtare. Për ata që duan të transferojnë kontabilitetin, doola gjithashtu e ofron atë.

Fokusimi i klientit

Angazhimi i doola për kënaqësinë e klientit është i dukshëm në vlerësimin e tyre të jashtëzakonshëm Trustpilot prej 4.5 nga 5 yje. Vlerësimet pozitive nxjerrin në pah platformën e tyre miqësore për përdoruesit, komunikimin e qartë dhe mbështetjen e përgjegjshme të klientit.

Çmimet konkurruese

doola ofron një strukturë çmimi të qartë dhe transparente. Paketa e tyre bazë fillon nga 297 dollarë, me tarifa shtetërore të shtuara. Kjo është dukshëm më e ulët se disa konkurrentë, veçanërisht kur merrni parasysh shërbimet shtesë të përfshira. Për shembull, qasja à la carte e Harbour Compliance mund të çojë në një faturë përfundimtare që tejkalon $800.

Pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës me përvojë ose një pronar biznesi për herë të parë, doola ofron mjetet dhe mbështetjen që ju nevojiten për të formuar fillimin e LLC-së dhe për ta përdorur atë me besim. Ndërsa ofruesit e tjerë mund të ofrojnë pika të forta specifike, kombinimi i veçorive, përballueshmërisë dhe qasjes së përqendruar te përdoruesi i doola e bën atë zgjedhjen më të mirë për formimin e një LLC në Wyoming.

Gati për të thjeshtuar formimin tuaj Wyoming LLC? Programoni një konsultë falas me ekspertët e doola sot dhe shikoni se si mund t'ju ndihmojmë me ëndrrën tuaj të LLC!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.