Mjetet më të mira të AI për Biznes 2024

Inteligjenca artificiale (AI) nuk është më një vizion futurist në tregun e sotëm të drejtuar nga të dhënat. Është një avantazh strategjik.

Mjetet e inteligjencës artificiale po revolucionarizojnë mënyrën se si ne kryejmë biznes, thjeshtojmë rrjedhat e punës dhe nxjerrim njohuri nga grupe të gjera të dhënash. Kjo përkthehet në përfitime të rëndësishme, të tilla si përmirësimi i efikasitetit dhe vendimmarrja më e shpejtë.

Ky artikull do të diskutojë mjetet më me ndikim të AI për bizneset në vitin 2024. Ne do të eksplorojmë zgjidhje që adresojnë sfidat kryesore, duke përfshirë veçoritë dhe çmimet e tyre. Me këto mjete të inteligjencës artificiale, mund të çliroheni nga detyrat që kërkojnë kohë dhe të përqendroheni në atë që ka vërtet rëndësi—ndërtimi i biznesit tuaj.

Vazhdimi me tendencat e AI

AI nuk është më fantashkencë. Është kudo – nga rekomandimet e telefonit tuaj inteligjent deri tek mënyra se si burimi i lajmeve kuron historitë. AI po ndryshon gjithçka shpejt. Ju nuk mund të përballoni të mbeteni prapa, veçanërisht në biznesin tuaj. Qëndroni në lak. Ja se si:

 • Vendosni kohë çdo javë për të lexuar mbi tendencat e AI - faqet e internetit, podkastet, gazetat dhe më shumë. Zhyt thellë kur diçka të bie në sy.

 • Merrni pjesë në seminare dhe uebinarë për përvojë praktike me mjetet e reja të AI. Ata do t'ju tregojnë jo vetëm çfarë ka të re, por edhe si t'i përdorni këto mjete në mënyrë efektive.

 • Rrjeti me entuziastë të tjerë të AI. Bashkohuni në forume në internet dhe takime lokale për të shkëmbyer ide dhe për të mësuar nga të tjerët.

 • Më e rëndësishmja, zbatoni atë që mësoni. Pavarësisht nëse është një mjet i ri softuerësh ose një mënyrë më inovative për të analizuar të dhënat, përdorni atë në punën tuaj. Kjo do t'ju mbajë përpara dhe do ta bëjë punën tuaj më të lehtë.

Mbani mend, të qëndroni të përditësuar nuk është thjesht e bukur - është e nevojshme. AI nuk do të ngadalësohet, kështu që as ju nuk duhet të ngadalësoni.

11 Mjetet më të mira të AI për biznes në 2024

11 Mjetet më të mira të AI për biznes në 2024

Këtu janë 11 mjetet më të mira të AI për t'u marrë parasysh, mësuar dhe përdorur në biznesin tuaj në 2024:

1. Leena AI

Leena AI WorkLM është një model gjuhësor i madh (LLM) i krijuar për të thjeshtuar detyrat e BNJ dhe për të përmirësuar përvojën e punonjësve. Ai ofron një chatbot që trajton hyrjen në bord, duke iu përgjigjur pyetjeve të politikave dhe menaxhimin e kërkesave për pushim. Kështu, duke i liruar profesionistët e HR për t'u fokusuar në iniciativa më strategjike.

Key Features

 • Chatbot për detyrat e HR

 • Analiza e anketës së punonjësve

 • Ofron mbështetje kontekstuale dhe shumëgjuhëshe në mbi 100 gjuhë

 • Optimizon flukset e punës së burimeve njerëzore për rritjen e efikasitetit

çmimi

Leena AI nuk zbulon publikisht çmimin për Leena AI WorkLM. Megjithatë, faqet e internetit të rishikimit sugjerojnë se është e përballueshme për shumicën e bizneseve.

2. DALL-E

PLLAKA është një mjet AI i zhvilluar nga OpenAI. Është e specializuar në gjenerimin e tekstit në imazh. Mjeti interpreton përshkrimet tuaja tekstuale dhe i përkthen ato në imazhe unike dhe me cilësi të lartë. Mund ta përdorni edhe për redaktimin e imazheve. Thjesht jepni udhëzime së bashku me imazhin tuaj ekzistues - DALL-E do ta modifikojë atë për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

Pavarësisht nëse jeni një dizajner grafik që dëshironi të krijoni pamje vizuale të një lloji për marketing. Ose dëshironi imazhe për artikuj biznesi, prezantime dhe postime në media sociale. DALL-E është ëndrra e çdo artisti me ritme të larta e kthyer në realitet!

Key Features

 • Gjenerimi i avancuar i tekstit në imazh

 • Redaktimi pa probleme i imazhit

 • Kontroll i grimcuar mbi kreativitetin

çmimi

DALL-E tarifon ndryshe për versione të ndryshme. Modeli i tij i fundit, DALL-E 3, tarifon 0.080 dollarë/imazh HD.

3. theGist

GIST AI është ndërtuar për të përmirësuar rrjedhën tuaj të punës dhe për t'ju ndihmuar të kapërceni mbingarkesën e informacionit. Ai integrohet me Slack dhe Gmail për të gjeneruar automatikisht përmbledhje koncize të bisedave dhe emaileve tuaja. Me opsionet e personalizueshme të gjatësisë dhe tonit, GIST AI madje përshtat përmbledhjet sipas preferencave tuaja. Pra, ju mund të merrni vendime të informuara shpejt dhe me efikasitet.

Key Features

 • Përmbledhja automatike e bisedave dhe e-maileve tuaja Slack

 • Përqendrohuni në pikat kryesore si artikujt e veprimit dhe njohuritë kryesore

 • Gjatësia e personalizueshme e përmbledhjes

 • Toni i rregullueshëm - nga formal në joformal

çmimi

theGIST AI ofron 2 plane — falas dhe Pro. Çmimi i saktë nuk është zbuluar ende në faqen e tyre të internetit.

4. Rishikoni AI

Rishikoni AI është një platformë inteligjente që riorganizon rrjedhën e punës së takimit tuaj për të maksimizuar efektivitetin e takimit. Ai regjistron automatikisht takimet tuaja nëpër platforma si Zoom dhe Google Meet. Duke përdorur inteligjencën artificiale, ajo gjeneron më pas përmbledhje koncize me pikat kryesore dhe artikujt e veprimit, të gjitha lehtësisht të arritshme brenda një qendre të centralizuar.

Key Features

 • Regjistrimi i automatizuar i takimeve për të eliminuar nevojën për regjistrim manual

 • Përmbledhja e pikave kritike të fuqizuara nga AI

 • Nxjerrja e artikullit të veprimit për t'i mbajtur të gjithë të përgjegjshëm dhe detyrat në rrugën e duhur

 • Qendra e centralizuar e njohurive për të gjitha regjistrimet, përmbledhjet dhe shënimet e takimeve

çmimi

Rewatch AI kushton 19.00 dollarë për përdorues/muaj (minimumi 3 përdorues) për planin e tij të ekipit.

5. Decktopus

decktopus është një platformë e fuqizuar nga AI që ngre prezantimet e biznesit tuaj. Ai trajton procesin e krijimit, duke gjeneruar prezantime me pamje profesionale në kohë rekord.

Si punon? Ju zgjidhni një shabllon dhe Decktopus përdor aftësitë e tij të AI për të krijuar tekst bindës dhe për të kuruar pamjet përkatëse për një dizajn koheziv.

Key Features

 • Krijimi i prezantimeve me AI që do t'ju kursejë kohë dhe përpjekje të konsiderueshme

 • Modelet e përgatitura paraprakisht dhe Decktopus kujdeset për dizajnin për një pamje profesionale

 • Kurimi i përmbajtjes me pamjet përkatëse për të përmirësuar prezantimin tuaj

 • Përshtatje pa probleme me modifikimet dhe përmbajtjen tuaj

çmimi

Plani i Qasjes Vjetore të Biznesit të Decktopus kushton 34.99 dollarë në muaj, i faturuar çdo vit.

6.Jasper

Kuarc i kuq është një asistent i avancuar në shkrim. Ai riorganizon procesin tuaj të krijimit të përmbajtjes duke gjeneruar përmbajtje me cilësi të lartë të përshtatur me strategjinë tuaj të marketingut të përmbajtjes.

Nga postimet tërheqëse të blogut deri te kopjimet bindëse të marketingut ose titrat krijuese të mediave sociale, Jasper analizon stilin tuaj të të shkruarit për të prodhuar përmbajtje origjinale për audiencën tuaj.

Key Features

 • Krijimi i përmbajtjes i përshtatur sipas zërit tuaj të shkrimit dhe identitetit të markës

 • Luftimi i bllokut të shkrimtarit me ide dhe frymëzim të freskët

 • Efikasiteti i kursimit të kohës në krijimin e përmbajtjes ju liron të përqendroheni në detyra të tjera strategjike

çmimi

Jasper u kushton krijuesve 39 dollarë në muaj. Sidoqoftë, plani i tyre më i njohur është plani Pro, i cili kushton 59 dollarë.

7. ChatSpot AI nga Hubspot

ChatSpot AI nga HubSpot kombinon pikat e forta të teknologjisë ChatGPT me CRM e HubSpot. Ai thjeshton aksesin e të dhënave, thjeshton analizën dhe fuqizon krijimin e përmbajtjes - të gjitha brenda mjedisit të njohur të HubSpot CRM tuaj.

Key Features

 • Ndërveprimi bisedor CRM përmes një ndërfaqe bisede miqësore për përdoruesit

 • Analiza e thjeshtuar e të dhënave në të dhënat tuaja CRM me kërkesa të qarta dhe koncize të bisedës

 • Krijimi i përmbajtjes me AI brenda platformës HubSpot duke përdorur ndihmën e ChatSpot për krijimin e përmbajtjes

 • Vendimmarrja e drejtuar nga të dhënat duke përdorur njohuri vepruese nga të dhënat CRM

çmimi

Aktualisht, ChatSpot është falas për të gjithë përdoruesit.

8. Dritës

Domethënie i ndihmon bizneset të kapërcejnë hendekun midis vizitorëve të faqes në internet dhe drejtuesve të kualifikuar duke dhënë përparësi komunikim i personalizuar dhe angazhim në kohë reale. Ai zëvendëson format statike të drejtimit me një dritare bisede miqësore për përdoruesit, duke lejuar vizitorët e faqes në internet të lidhen me ekipin tuaj në kohë reale. Kjo përkthehet në një proces më efikas të gjenerimit të plumbit dhe nxit rritjen e biznesit në afat të gjatë.

Key Features

 • Regjistrimi i kryesisë në bisedë me një dritare bisede për t'u lidhur me vizitorët e faqes në internet në kohë reale

 • Kualifikim i drejtpërdrejtë i drejtimit duke identifikuar perspektivat me vlerë të lartë bazuar në nevojat e tyre

 • Përvoja e përmirësuar e klientit me ndihmë të menjëhershme për vizitorët e faqes në internet

 • Rritja e normave të konvertimit pasi angazhimi proaktiv i pengon vizitorët të braktisin faqen tuaj

çmimi

Plani Premium i Drift që synon bizneset e vogla fillon me 2,500 dollarë në muaj, i faturuar çdo vit.

9. Kodeium

Kodeium është një asistent kodimi me AI. Ai integrohet me mjediset ekzistuese të zhvillimit, riorganizon rrjedhën e punës dhe rrit produktivitetin e programuesve tuaj. Codeium nuk zëvendëson aftësitë tuaja të kodimit. Kjo ju bën një kodues më efikas duke automatizuar detyrat e lodhshme dhe duke ofruar sugjerime inteligjente për kodin.

Key Features

 • Plotësimi i automatizuar i kodit në mënyrë që të mos humbni kohë duke shtypur të njëjtat copa kodi në mënyrë të përsëritur

 • Zbulimi inteligjent i gabimeve ju ndihmon të identifikoni dhe rregulloni gabimet në fillim të procesit të zhvillimit

 • Përmirësimi i lexueshmërisë së kodit duke sugjeruar formatimin dhe futjen e duhur

çmimi

Plani Codeium Teams kushton 12 dollarë për vend/muaj për deri në 200 vende, të faturuara çdo vit.

10. BigFix

BigFix thjeshton përditësimin dhe sigurimin e infrastrukturës suaj të TI-së, veçanërisht me pajisje të shumta dhe aplikacione softuerike. Është një platformë e menaxhimit të operacioneve të TI-së (ITOM) e fuqizuar nga AI që automatizon rregullimin, sigurimin dhe menaxhimin e konfigurimit.

Key Features

 • Rregullimi i automatizuar në të gjithë rrjetin tuaj IT, duke i mbajtur pajisjet të mbrojtura nga kërcënimet kibernetike

 • Sigurimi i thjeshtuar që thjeshton procesin e konfigurimit për pajisjet e reja

 • Menaxhimi i centralizuar i të gjithë infrastrukturës suaj të IT për kontroll të thjeshtuar

 • Operacione të fuqizuara nga AI për të optimizuar ekzekutimin e detyrave dhe vendimmarrjen brenda mjedisit tuaj të IT

 • Koha e përmirësuar e sistemit duke automatizuar detyrat dhe duke siguruar konfigurime të qëndrueshme

çmimi

Çmimi i BigFix nuk ofrohet publikisht.

11. Fifllus

Fireflies është një mbajtës shënimesh AI që transkripton, përmbledh, analizon dhe kërkon bisedat zanore. Ai gjithashtu mund të regjistrojë dhe transkriptojë takime në disa aplikacione video-konferencash, telefonues dhe skedarë audio. Mjeti integrohet me aplikacione si Google Meet, Zoom, Teams, Webex dhe platforma të tjera.

Key Features

 • Regjistrim dhe transkriptim automatik i takimeve nëpër platforma të ndryshme videokonferencash

 • Përmbledhja dhe analiza e fuqizuar nga AI për të kapur pikat dhe njohuritë kryesore nga biseda

 • Një bazë njohurish e kërkueshme e të gjitha bisedave tuaja zanore të transkriptuara, duke lehtësuar marrjen e informacionit të lehtë

 • Funksionaliteti i avancuar i kërkimit ju lejon të gjeni informacione specifike duke përdorur fjalë kyçe dhe opsione filtrimi

çmimi

Plani i biznesit për Fireflies kushton 19 dollarë për vend/muaj, i cili faturohet çdo vit.

Përparësitë e përdorimit të mjeteve AI

Mjetet e AI ofrojnë një mori avantazhesh, duke i bërë ato një aset të vlefshëm për individët dhe bizneset.

Një përfitim kryesor është rritja e produktivitetit. AI automatizon detyrat e përsëritura, duke ju liruar të përqendroheni në zgjidhjen krijuese të problemeve dhe nisma strategjike. AI gjithashtu fuqizon vendimmarrje më të mirë. Mund të identifikojë tendencat dhe modelet duke analizuar sasi masive të dhënash. Kjo përkthehet në zgjedhje të drejtuara nga të dhënat.

Për më tepër, AI personalizon përvojat, duke i bërë ato më të rëndësishme dhe tërheqëse. Nga rekomandimet e produkteve te sugjerimet e përmbajtjes, AI përshtat ndërveprimet sipas preferencave tuaja specifike.

Dhe të mos harrojmë se mjetet e AI janë punëtorë të palodhur, të disponueshëm 24/7. Keni nevojë për një raport të krijuar në orën 3 të mëngjesit? Nuk ka problem! AI është gjithmonë në gatishmëri për t'ju ndihmuar.

Disavantazhet e AI duke përdorur mjete

Duke thënë këtë, është gjithashtu e rëndësishme që ne të pranojmë disa të meta të mundshme të AI.

Një shqetësim i madh është zhvendosja e vendeve të punës pasi AI automatizon detyrat. Ndërsa AI krijon mundësi të reja, është thelbësore të zhvillohen aftësi që plotësojnë AI. Privatësia është një tjetër konsideratë. Mjetet e AI mbledhin dhe analizojnë të dhëna, duke ngritur shqetësime se si përdoren këto të dhëna.

Së fundi, algoritmet e AI mund të përjetësojnë paragjykimet ekzistuese nëse nuk dizajnohen me kujdes. Prandaj, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për paragjykimet e mundshme dhe të zgjidhni mjete që i japin përparësi drejtësisë dhe përdorimit të të dhënave etike.

Pse janë të rëndësishme këto të meta? Ne mund ta përdorim me përgjegjësi AI vetëm kur jemi të vetëdijshëm dhe të përditësuar për të metat e tij të mundshme.

Fillimi i biznesit tuaj me doola

Kur të zgjidhni doola

Gati për të qenë shefi juaj? doola mund te ndihmoj! Formoni LLC-në tuaj shpejt dhe lehtë në çdo shtet. Ne do t'ju ndihmojmë gjithashtu të merrni një EIN dhe të hapni një llogari bankare biznesi—gjithçka që ju nevojitet për të nisur biznesin tuaj të ëndrrave.

Keni nevojë për një dorë? Rezervoni një konsultë falas me një ekspert doola. Ne do t'ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe do t'ju udhëzojmë gjatë procesit.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.