Meqenëse bota është më e zgjuar për paratë e tyre, gjithnjë e më shumë njerëz po kërkojnë të investojnë dhe zgjerojnë portofolet e tyre. Sot, për shkak të komoditetit dhe aksesit të tij, DAO ka fituar popullaritet.

Një udhëzues fillestar për DAO Çfarë duhet të dini

DAO është një komunitet online që kontrollon kriptomonedhën për të ndjekur qëllime të përbashkëta. Kjo mund të jetë drejtimi i një biznesi të vogël apo edhe një bamirësie. DAO punon në platformën blockchain dhe është e hapur për të gjithë të interesuarit për t'u bashkuar.

Sidoqoftë, si shumë fillestarë, zhytja në botën e kriptomonedhës mund të jetë disi frikësuese. Pra, nëse dëshironi të krijoni një llogari PayPal me bazë në SHBA ose të filloni biznesin tuaj me kripto në mendje, ne ju kemi mbuluar.

Në këtë artikull, ne do të zhytemi pak më thellë në DAO dhe do të ndajmë gjërat që duhet të dini për ta kuptuar më mirë këtë koncept. Më poshtë janë disa nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me DAO-të, të cilave u është përgjigjur.

Çfarë është Ethereum? Si lidhen DAO dhe Ethereum?

Në thelb, Ethereum është një kriptomonedhë që mundëson shkëmbimin e argumenteve midis kuletave përmes kontratave inteligjente. Këto transaksione paguhen nëpërmjet $ETH dhe shprehen në gwei, që është rreth 0.000000001 $ETH.

Dhe me këtë, Ethereum ishte në fakt kriptomonedha e parë që lejoi individët të ndërtonin DAO, dhe këto rrjete përfshijnë Cosmos, Polkadot, EOS dhe më shumë.

A mund të bashkohet dikush me një DAO?

Për t'u bashkuar me një DAO, duhet të bëheni anëtar duke blerë tokenat DAO; çdokush mund t'i blejë këto argumente. Llogaria juaj bankare mund të mos jetë e lidhur me kriptomonedhën, por kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të merrni pjesë në një numër prej këtyre rrjeteve.

Sidoqoftë, duhet të keni parasysh se disa DAO janë private dhe argumentet e tyre nuk janë në shitje. Por fatmirësisht, shumica janë pa leje, duke lejuar këdo që ka shenja DAO të jetë anëtar i DAO.

A mundet një kompani të përdorë DAO?

Gjëja më e mirë për kriptomonedhën është se një kompani ekzistuese mund të bëhet një "kripto-vendase" dhe të shndërrohet në DAO, duke i lejuar ata të marrin dhe të paguajnë fonde duke përdorur kriptomonedha.

Pra, nëse po mendoni të pranoni kriptovaluta ose po mendoni të hapni një llogari PayPal që të mund të blini kriptovaluta, është më mirë të flisni me ekspertë të fushës për të vënë në funksion biznesin tuaj.

Cilat janë përfitimet e DAO-ve?

  • Përfshirja: Një DAO është një mënyrë për këdo që të krijojë dhe të marrë pjesë në një komunitet që ndihmon në ndërtimin e ekonomisë së kriptove. Kjo do të thotë që ju mund të filloni biznesin tuaj, të jeni pjesë e një komuniteti dhe të kontribuoni në ruajtjen e ekonomisë së kriptove.
  • Demokratike: Për shkak se DAO-të janë një entitet i decentralizuar, ju mund të krijoni një strukturë menaxhuese demokratike ku përdoruesit vendosin rregullat e rrjetit. Dhe për shkak se DAO-të janë një rrjet publik, çdokush ka të drejtë të përfshihet në procesin e vendimmarrjes së DAO.
  • transparent: Duke ekzekutuar në blockchain, çdokush mund të verifikojë transaksionet në blockchain, duke e bërë sistemin transparent dhe të sigurt.
  • Pa leje: Për shkak se DAO-të janë të parregulluara, ato nuk mund të sanksionohen nga qeveria.

Përfundimi: Ndërtoni biznesin tuaj me ekipin e duhur

Nëse po mendoni të krijoni biznesin tuaj dhe dëshironi të inkorporoni kriptovaluta në biznesin tuaj, është më mirë të kërkoni një partner biznesi të besueshëm që mund t'ju ndihmojë të çoni operacionin tuaj në një nivel tjetër.

Fatmirësisht, kompani si doola janë këtu për t'ju ndihmuar të eksploroni opsionet tuaja, t'ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare biznesi në SHBA dhe më shumë.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Qëllimi kryesor i doola është të ndihmojë në zhbllokimin e potencialit të sipërmarrjes njerëzore dhe demokratizimin e aksesit në krijimin e pasurisë, të gjitha duke fuqizuar individët që t'i kthejnë ëndrrat e tyre në realitet - biznesin e tyre të ëndrrave në SHBA.

Nëse keni nevojë për ndihmë për rritjen e biznesit tuaj, si të vërtetohet pronësia e LLC ose keni nevojë për ndihmë për të hapur një llogari bankare biznesi në SHBA, na kontaktoni sot!

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.