10 Alternativat më të mira të Gumroad për Krijuesit Dixhitalë

Thjeshtësia e Gumroad është e mrekullueshme për fillestarët, por ndërsa perandoria juaj dixhitale rritet, mund t'ju nevojiten më shumë veçori. Jeni të mbushur me ide për anëtarësim, kurse të thelluara dhe ndërtimin e një komuniteti besnik. Mos kërkoni më tej!

Ky udhëzues zhytet në nëntë alternativa të nivelit të lartë të Gumroad. Nga menaxhimi elegant i abonimeve deri tek ndërtuesit e fuqishëm të kurseve, këto platforma plotësojnë nevojat e mëdha të krijuesve. Ne do të zbërthejmë pikat e forta të secilit opsion, në mënyrë që të gjeni përshtatjen e përsosur për biznesin tuaj dixhital. Shkojme!

Çfarë është Gumroad?

Çfarë është Gumroad

Gumroad është një platformë në internet e krijuar posaçërisht për krijuesit - muzikantë, shkrimtarë, artistë dhe ndërtues kursesh. Kjo ju ndihmon të krijoni një vitrinë të thjeshtë ku mund të shfaqni dhe shisni të mirat tuaja dixhitale. Mendoni për atë si një kabinë të hijshme, shitëse që ju lejon të shesni në internet, minus mundimin e marrjes me qira të hapësirës apo të përballjes me kasat.

Me Gumroad, nuk ka asnjë kodim të përfshirë. Ju mund të krijoni një listë produktesh brenda pak minutash. Thjesht ngarkoni skedarët tuaj, shkruani një përshkrim tërheqës, vendosni çmimin tuaj dhe jeni gati për biznes! Por Gumroad nuk ka të bëjë vetëm me krijimin e një vitrine të bukur.

Platforma trajton gjithashtu gjëra të çuditshme - duke përpunuar në mënyrë të sigurt pagesat nga fansat tuaj. Ato ofrojnë opsione të ndryshme pagese, në mënyrë që klientët tuaj të mund të paguajnë në mënyrën që ata preferojnë.

Çfarë ka për Gumroad? Ata marrin një tarifë përqindjeje. Por në krahasim me platformat e tjera, tarifat e tyre janë të arsyeshme. Ata gjithashtu ofrojnë një opsion me tarifë të sheshtë, që mund të jetë një marrëveshje e mirë nëse planifikoni të shisni shumë artikuj me çmime më të ulëta.

Gumroad është një opsion fantastik për krijuesit të cilët vlerësojnë thjeshtësinë dhe duan të ndërtojnë një marrëdhënie të drejtpërdrejtë me audiencën e tyre. Duke thënë këtë, Gumroad mund të mos jetë më i përshtatshmi për të gjithë. Nëse po kërkoni të shisni produkte fizike ose të keni një inventar të madh, mund t'ju duhet diçka më e fortë se Gumroad.

Të metat e përdorimit të Gumroad

Gumroad është i shkëlqyeshëm për shitjen e mallrave dixhitale, por mund të mos jetë i duhuri për të gjithë. Ja çfarë duhet marrë parasysh:

 • Karakteristikat e kufizuara: Gumroad i mban gjërat të thjeshta, gjë që është e shkëlqyeshme për fillestarët. Por kjo thjeshtësi ka një kosto. I mungojnë mjetet e shkëlqyera të marketingut, veçoritë e avancuara të shitjeve si shitjet ose kuponët (përveç zbritjeve bazë të blerësve), ose aftësia për të organizuar produktet tuaja në kategori. Nëse keni nevojë për një gyp të fortë shitjesh ose opsione personalizimi, Gumroad mund të jetë pak kufizues.

 • Shkallueshmëri e kufizuar: Nëse jeni një krijues pjellor me një inventar në rritje, menaxhimi i gjithçkaje në Gumroad mund të bëhet i çrregullt. Ju nuk mund t'i kategorizoni produktet përtej etiketave dhe gjetja e artikujve specifikë mund të jetë një punë e përditshme për ju dhe klientët tuaj.

 • Tarifat e transaksionit: Gumroad merr një pjesë të secilës shitje, e cila është e drejtë. Megjithatë, struktura e tyre e tarifave mund të mos jetë më kosto-efektive për të gjithë. Ata ngarkojnë një përqindje të çmimit të shitjes, e cila mund të rritet nëse jeni duke shitur artikuj me bileta të larta. Ekziston një opsion me tarifë të sheshtë, por ka kuptim vetëm për produkte me çmim shumë të ulët.

 • Angazhimi i kufizuar i klientit: Gumroad është i shkëlqyeshëm për shitje. Nuk është ideale për të ndërtuar një marrëdhënie afatgjatë me audiencën tuaj. Nuk ka asnjë mjet të integruar të marketingut me email. Gjithashtu ofron vetëm opsione të kufizuara personalizimi për vitrinën tuaj.

 • Shqetësimet e sigurisë: Ndërsa Gumroad ofron veçori themelore të sigurisë, atij i mungon ajo që mund të sjellë në tryezë një platformë më e vendosur e tregtisë elektronike. Nëse jeni duke shitur produkte dixhitale të ndjeshme ose keni një bazë të madhe klientësh, mund të dëshironi të konsideroni një platformë me veçori më të forta sigurie.

Gumroad është fantastik për shitje të thjeshta dhe të drejtpërdrejta. Por nëse doni veçori të avancuara, duhet të menaxhoni një linjë produktesh në rritje ose dëshironi të krijoni një lidhje më të thellë me fansat tuaj. Konsideroni të investoni në një nga alternativat e mëposhtme për Gumroad.

Alternativat më të mira të Gumroad për krijuesit dixhitalë

Alternativat më të mira të Gumroad për krijuesit dixhitalë

Këtu është lista jonë e 10 alternativave më të mira për Gumroad krijuesit dixhital duhet marrë parasysh.

1. Rrjetet e fuqishme

Karakteristika:

 • Suite e krijimit të kurseve

 • Forumi i Komunitetit

 • Opsionet e Anëtarësimit

Mighty Networks ju lejon të krijoni kurse tërheqëse në internet me leksione video, kuize dhe veçori ndërvepruese. Por nuk ka të bëjë vetëm me kursin! Ju gjithashtu mund të ndërtoni një komunitet të lulëzuar ku anëtarët lidhen, ndajnë idetë dhe mbështesin njëri-tjetrin. Kjo nxit një ndjenjë përkatësie dhe i mban të gjithë të angazhuar.

Plus, Mighty Networks ju lejon të krijoni anëtarësim të niveleve me përmbajtje ekskluzive, ngjarje të drejtpërdrejta ose grupe bisedash private. Kjo u jep anëtarëve edhe më shumë vlerë dhe i nxit ata të qëndrojnë pranë, duke e bërë atë një platformë të shkëlqyer për të ndërtuar një rrjedhë të qëndrueshme të të ardhurave të përsëritura.

Pro:

 • Qendra e centralizuar e kurseve, komuniteteve dhe anëtarësimeve.

 • Kultivimi i komunitetit për lidhje më të thella me audiencën tuaj dhe për të gjeneruar të ardhura të përsëritura.

 • Vendimet e drejtuara nga të dhënat duke ndjekur rritjen e komunitetit, metrikat e angazhimit dhe duke identifikuar mundësitë e optimizimit.

Cons:

 • Krahasuar me platformat më të thjeshta, Mighty Networks ka veçori më të gjera. Kjo mund të shkaktojë një kurbë mësimi më të pjerrët për konfigurimin fillestar.

 • Ndërsa ekziston një plan falas, ai vjen me veçori të kufizuara dhe opsione personalizimi. Përmirësimi hap kontroll më të madh, por shkakton kosto shtesë.

2. Selfy

Karakteristika:

 • Ngarkimet pa mundim të produkteve

 • Virinë e personalizueshme

 • Shitja e produkteve fizike

 • Mjetet e integruara të marketingut

I shitur thjeshton procesin e shitjes së produkteve dixhitale si libra elektronikë, muzikë ose softuer. Me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, mund të ngarkoni skedarët tuaj, të vendosni çmimin tuaj dhe të filloni shitjen menjëherë. Sellfy gjithashtu ju lejon të kultivoni një identitet profesional të markës. Personalizojeni vitrinën tuaj me logon, ngjyrat dhe markën tuaj për të krijuar një prani kohezive dhe të besueshme në internet.

Për krijuesit që kërkojnë të zgjerojnë ofertat e tyre, Sellfy shkon përtej mallrave dixhitale. Ju mund të integroni pa probleme mallrat fizike së bashku me shkarkimet tuaja dixhitale, duke ofruar një bazë më të gjerë klientësh. Sellfy gjithashtu ju pajis me mjete thelbësore të marketingut. Ju mund të krijoni kode zbritje të synuara dhe të nisni fushata strategjike të marketingut me email për të arritur në mënyrë efektive audiencën tuaj dhe për të nxitur shitjet.

Pro:

 • Ndërfaqja e thjeshtë e Sellfy e bën atë një zgjedhje të përsosur për krijuesit që janë të rinj në shitjet në internet.

 • Sellfy kujdeset posaçërisht për krijuesit dixhitalë. Ajo vjen me veçori dhe mjete të dizajnuara për produkte dixhitale.

 • Sellfy mbështet mënyra të ndryshme pagese, duke përfshirë kartat e kreditit dhe PayPal, në mënyrë që fansat tuaj të mund të blejnë me lehtësi.

Cons:

 • Me Sellfy mund të humbisni funksionet e avancuara. Për shembull, krijimi i gypave komplekse të shitjeve mund të jetë i lodhshëm.

 • Sellfy nuk ofron opsione më të avancuara si vendosja e zbritjeve në nivel porosie. Kjo ju lejon vetëm të krijoni kode bazë zbritjeje.

 • Sellfy ofron analitikë bazë të shitjeve. Nëse dëshironi njohuri të thella të të dhënave, mund t'ju duhet të integroni mjete të jashtme.

3. SendOwl

Karakteristika:

 • Integrimet

 • Opsionet e personalizimit

 • Kontrolli i dorëzimit

 • Marketingu dhe analitika

Vendosni butonat "Bli Tani" kudo – faqe interneti, media sociale, madje edhe postime në blog. Ai integrohet pa probleme për një përvojë blerjeje pa probleme. Plus, personalizoni arkën tuaj për një prekje të markës.

SendOwl ofron gjithashtu fleksibilitet. Zgjidhni lidhje të shkarkueshme ose dërgesa të mbrojtura me fjalëkalim. Dhe shkon përtej shitjeve: krijoni zbritje, drejtoni fushata me email dhe gjurmoni metrikat për të rritur biznesin tuaj.

Pro:

 • Ju mund të integroni SendOwl me faqen tuaj ekzistuese të internetit. Kjo ju jep kontroll të plotë mbi udhëtimin e klientit dhe përvojën e markës.

 • SendOwl kujdeset për produkte të ndryshme dixhitale, nga librat elektronikë dhe programet kompjuterike te muzika dhe madje edhe kurset online.

 • Ofroni mënyra të ndryshme për fansat për të blerë produktet tuaja - pagesa një herë, abonime ose paguani atë që dëshironi.

Cons:

 • Menaxhimi i një biblioteke të gjerë produktesh mund të bëhet i rëndë me SendOwl. I mungojnë opsionet për organizimin e avancuar të inventarit.

 • SendOwl ngarkon një tarifë transaksioni për çdo shitje. Ndërsa konkurrues, nuk është opsioni më me kosto efektive për shitjet me volum të lartë.

 • Platforma nuk ofron automatizim kompleks ose segmentim të avancuar të audiencës.

4. Shopify

Karakteristika:

 • Ngarkimet dixhitale të produkteve

 • Opsione fleksibël të dorëzimit

 • Gating i përmbajtjes

 • Integrimet e aplikacioneve

Shopify thjeshton shitjen e librave elektronikë, softuerëve, muzikës dhe kurseve. Ngarko dhe menaxho gjithçka në një vend. Zgjidhni mënyrën e dorëzimit – lidhjet e shkarkimit, email-et ose shërbimet e përmbushjes. Krijoni gypa shitjesh me nivele me shkarkime bonus ose produkte të paketuara.

Plus, Shopify integrohet me mijëra aplikacione për anëtarësime, abonime dhe krijimin e kurseve. Është dyqani juaj i vetëm për shitjet e produkteve dixhitale.

Pro:

 • Shopify peshore me nevojat tuaja. Pavarësisht nëse po filloni të vogla ose keni një bibliotekë të gjerë produktesh dixhitale.

 • Integroni dyqanin tuaj Shopify me uebsajtin tuaj ekzistues ose mjetet e marketingut për një përvojë të unifikuar të markës. Integroni dyqanin tuaj Shopify me uebsajtin tuaj ekzistues ose mjetet e marketingut për një përvojë të unifikuar të markës.

 • Gjeni aplikacione për të përmirësuar marketingun, për të menaxhuar abonimet apo edhe për të zbukuruar dizajnin e vitrinës suaj. Të gjitha brenda dyqanit të aplikacioneve Shopify.

Cons:

 • Shopify mund të ketë një kurbë mësimi më të pjerrët në krahasim me platformat më të thjeshta.

 • Shopify ngarkon tarifat e transaksionit për çdo shitje. Edhe me planet e tarifave më të ulëta, mund të mos jetë opsioni më me kosto efektive për produktet dixhitale me marzh të ulët.

 • Funksionaliteti kryesor i Shopify anon drejt produkteve fizike. Kështu, disa nga veçoritë e tij mund të jenë më pak intuitive për krijuesit vetëm dixhitalë.

5. Etsy

Karakteristika:

 • Tregu i themeluar

 • Konfigurimi i thjeshtë i dyqanit

 • Marketing i integruar

 • Komuniteti i Krijuesve

me Etsy, ju mund të arrini një audiencë të përkushtuar blerësish të pasionuar. Tregu i tyre i krijuar ju lidh drejtpërdrejt me miliona njerëz që kërkojnë artikuj unikë, të punuar me dorë dhe të cilësisë së mirë. Renditja e produkteve tuaja është e lehtë — mjetet miqësore për përdoruesit ju lejojnë të ngarkoni foto, të vendosni çmime dhe të menaxhoni dyqanin tuaj në mënyrë efikase.

Përpjekjet proaktive të marketingut të Etsy gjithashtu drejtojnë trafikun në platformë, duke rritur ekspozimin tuaj ndaj klientëve të mundshëm. Dhe komuniteti mbështetës Etsy nxit lidhjet me krijuesit e tjerë, duke ju lejuar të ndani ide dhe të zgjidhni sfidat.

Pro:

 • Etsy tashmë ka një bazë besnike klientësh, në kërkim të produkteve unike.

 • Shitja në një platformë të besuar si Etsy i jep besueshmëri markës tuaj.

 • Lidhu me krijuesit dhe klientët e tjerë. Kjo nxit një kontakt më personal në krahasim me disa platforma më të mëdha të tregtisë elektronike.

Cons:

 • Etsy është një treg i mbushur me njerëz. Të dallosh mund të jetë sfiduese, veçanërisht për produktet e veçanta.

 • Opsionet e dizajnit në Etsy janë më të kufizuara në krahasim me ndërtimin e faqes tuaj të internetit.

 • Etsy merr një pjesë të çdo shitje dhe ngarkon tarifat e listimit. Për më tepër, platforma ka kufizime të caktuara se cilat produkte mund të shisni.

6. WooCommerce

Karakteristika:

 • Integrimi në WordPress

 • Menaxhimi i produkteve

 • Kontrolli i personalizimit

 • Shkallëzueshmëria

WooCommerce e kthen faqen tuaj të internetit të WordPress në një dyqan të fuqishëm në internet. Mund të ngarkoni një sërë llojesh produktesh dixhitale, të vendosni çmime fleksibël, të menaxhoni pa mundim inventarin dhe madje të krijoni variacione produktesh për formate të ndryshme. Platforma krenohet me pajtueshmërinë e gjerë të temave brenda ekosistemit WordPress, duke ju dhënë kontroll të plotë mbi dizajnin dhe përvojën e përdoruesit të vitrinës suaj.

Me shkallën e biznesit tuaj, WooCommerce ju fuqizon të zgjeroni pa mundim funksionalitetet përmes një biblioteke të gjerë shtojcash, duke iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Pro:

 • Nëse jeni tashmë një ekspert i WordPress-it, WooCommerce ndihet si një zgjatje e natyrshme. Nuk do të keni nevojë të mësoni një platformë krejtësisht të re.

 • Krijoni një përvojë blerjeje që pasqyron pa probleme markën tuaj përmes temave dhe shtojcave të WordPress.

 • WooCommerce është një platformë me burim të hapur, që do të thotë se është falas për t'u përdorur. Ju paguani vetëm për web hosting dhe potencialisht për shtojcat premium që zgjidhni të shtoni.

Cons:

 • Vendosja dhe menaxhimi i një dyqani WooCommerce kërkon disa njohuri teknike.

 • WooCommerce mbështetet tek ju për të trajtuar mirëmbajtjen dhe përditësimet. Ky mund të jetë një angazhim kohor, veçanërisht nëse nuk jeni të njohur me WordPress.

 • Me WooCommerce, do t'ju duhet të ndërmerrni hapa për të siguruar që dyqani juaj të mbrohet nga kërcënimet në internet.

7. Podia

Karakteristika:

 • Suite e krijimit të kurseve

 • Menaxhimi i Anëtarësimit

 • Shitjet e shkarkimeve dixhitale

 • Mjetet e marketingut me email

 • Ndërtuesi i faqeve të uljes

Podia ju lejon të ndërtoni një qendër mësimi gjithëpërfshirëse. Kjo ju lejon të krijoni kurse tërheqëse me video leksione, kuize dhe detyra. Ju mund t'i motivoni studentët me anëtarësime të niveleve që ofrojnë përmbajtje ekskluzive dhe veçori të komunitetit. Plus, ju lejon të shesni e-libra, softuer ose ndonjë të mirë të shkarkueshme së bashku me kurset tuaja.

Podia madje merret me marketingun me email dhe ju lejon të krijoni faqe ulje me porosi — të gjitha pa kodim!

Pro:

 • Ndërfaqja e tij miqësore për përdoruesit thjeshton krijimin e kurseve, anëtarësimet dhe menaxhimin e shitjeve.

 • Nuk ka nevojë të bashkoni së bashku shumë mjete. Podia trajton gjithçka, nga përmbajtja e kursit te pagesat.

 • Ngarkoni përmbajtjen e kursit, shtoni kuize dhe detyra dhe angazhoni studentët me ofertat tuaja në internet.

Cons:

 • Karakteristikat e integruara të marketingut janë themelore. Ju mund të keni nevojë për mjete të jashtme për marketing me email ose promovim në mediat sociale.

 • Podia merr një pjesë të çdo shitje. Merrni parasysh tarifat e transaksionit kur vendosni çmimin për kurset dhe anëtarësimet tuaja.

 • Ndërsa Podia është e shkëlqyeshme për fillestarët. Menaxhimi i një biblioteke të gjerë kursesh ose një baze të madhe anëtarësie mund të ketë nevojë për një platformë më të fuqishme në planin afatgjatë.

8. Payhip

Karakteristika:

 • Ngarkimet pa mundim të produkteve

 • Mimi fleksibël

 • Kuponë të integruar

 • Dorëzim pa ndërprerje

 • Vitrina e markës

Payhip thjeshton procesin e shitjes së produkteve dixhitale, duke ju lejuar të ofroni një gamë të gjerë përmbajtjesh duke përfshirë ebooks, muzikë, softuer dhe madje edhe kurse online. Me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, ngarkimi i produkteve tuaja është i shpejtë dhe i lehtë. Payhip ofron modele çmimesh fleksibël, duke ju lejuar të zgjidhni midis blerjeve një herë ose abonimeve të përsëritura për t'iu përshtatur në mënyrë të përkryer ofertave tuaja.

Ju gjithashtu mund të nxisni shitjet duke krijuar kode zbritje të synuara dhe të siguroni një përvojë të qetë të klientit me lidhje automatike të shkarkimit të dorëzuara menjëherë pas blerjes. Gjithashtu ju lejon të kultivoni një identitet profesional të markës duke lejuar personalizimin e dyqanit tuaj me logon dhe skemën tuaj të ngjyrave.

Pro:

 • Ngarkimi i produkteve dhe menaxhimi i dyqanit tuaj është pa probleme.

 • Ju mund t'i provoni ujërat falas përpara se të angazhoheni për një plan.

 • Edhe plani falas ju jep akses në gjithçka që ofron Payhip.

Cons:

 • Payhip-it i mungojnë mjetet e mrekullueshme të marketingut ose gypat e avancuar të shitjeve.

 • Platforma merr një pjesë të çdo shitje (megjithëse është më e ulët në planet me pagesë).

 • Opsionet e dizajnit janë më themelore në krahasim me disa platforma.

9. Patreoni

Karakteristika:

 • Anëtarësi në nivele

 • Faturim fleksibël

 • Komunikim

 • Analizë e integruar

Patreon lehtëson krijuesit të krijojnë komunitete të lulëzuara të anëtarësimit. Ju mund të dizajnoni struktura me nivele me shpërblime ekskluzive si aksesi i hershëm në përmbajtje dhe materiale bonus. Kjo kujdeset për një sërë buxhetesh të tifozëve dhe nxit mbështetjen e vazhdueshme.

Patreon gjithashtu nxit ndërveprimin me klientët përmes postimeve, transmetimeve të drejtpërdrejta dhe forumeve të komunitetit, duke nxitur një lidhje më të thellë me audiencën tuaj. Ai ofron analiza të vlefshme për numrat e klientëve, shumat e premtimeve dhe nivelet e angazhimit, duke ju lejuar të optimizoni përmbajtjen dhe ofertat tuaja për ndikim.

Pro:

 • Patreon siguron një rrjedhë të qëndrueshme të të ardhurave. Kjo ju lejon të përqendroheni në krijimin pa u shqetësuar për shitjet e njëhershme.

 • Ndërtoni një komunitet besnik rreth punës suaj dhe nxitni marrëdhënie më të thella me mbështetësit tuaj.

 • Tifozët kanë kontroll mbi shumën e kontributit të tyre, duke e bërë atë të aksesueshëm.

Cons:

 • Jeni i varur nga veçoritë e Patreon dhe shtrirja e audiencës.

 • Modeli i Patreon funksionon më së miri përpjekjet krijuese me prodhim të vazhdueshëm të përmbajtjes.

 • Patreon merr një pjesë të secilit zotim, kështu që vendoseni në planifikimin tuaj.

10.Mësohet

Karakteristika:

 • Zvarrit dhe lësho Ndërtuesin e Kurseve

 • Menaxhimi i studentëve

 • Mjetet e integruara të marketingut

 • Shitjet dhe Raportimi

i aftë për shkollë thjeshton krijimin e kurseve në internet. Ju mund të ngarkoni video, PDF, kuize dhe më shumë për t'i mbajtur studentët tuaj të angazhuar. Kjo ju lejon të gjurmoni me lehtësi përparimin e tyre, të dërgoni njoftime dhe madje të jepni certifikata të përfundimit të kursit.

Teachable madje ju ndihmon të shesni kurset tuaja. Krijoni kuponë, drejtoni fushata të marketingut me email dhe futni miniaplikacionet e shitjeve direkt në faqen tuaj të internetit. Plus, ju mund të monitoroni të ardhurat tuaja, regjistrimin e studentëve dhe shkallët e përfundimit të kurseve për të parë se çfarë po funksionon dhe të bëni rregullime për të përmirësuar ofertat tuaja.

Pro:

 • Ndërtoni kurse pa pasur nevojë për njohuri për kodim.

 • Menaxhoni kurse, pagesa dhe marketing të gjitha në një vend.

 • Zmadhoni biznesin tuaj të kursit pa kufizime në platformë.

Cons:

 • Opsionet e projektimit për luajtësin e kursit tuaj dhe faqet e shitjeve janë disi të kufizuara.

 • Teachable merr një pjesë të çdo shitje (më të ulët në planet më të larta).

 • Ndërsa ju mund të shesni produkte të tjera dixhitale, Teachable është krijuar kryesisht për kurse online.

FAQs

FAQ

Cila platformë është alternativa e Gumroad? 

Këtu janë disa alternativa të njohura të Gumroad:

 • Selfy - Lehtë për t'u përdorur për fillestarët.
 • SendOwl – Shitet në faqen tuaj të internetit.
 • Podia – Gjithçka në një për kurse dhe anëtarësime.
 • Shopify – I fuqishëm për shkallëzimin e biznesit tuaj.

A është falas për t'u shitur në Gumroad? 

Jo, Gumroad ngarkon një tarifë transaksioni për çdo shitje.

A ka ndonjë alternativë falas të Gumroad? 

Po, disa platforma kanë plane falas me veçori të kufizuara. Për shembull: Payhip – Plan falas me veçori themelore. Podia – Plan falas me shitje të kufizuara.

Faqja e internetit e doola është vetëm për qëllime informacioni të përgjithshëm dhe nuk ofron këshilla zyrtare ligjore ose tatimore. Për këshilla tatimore ose ligjore, ne jemi të lumtur t'ju lidhim me një profesionist në rrjetin tonë! Ju lutemi shikoni tonën Kushtet Politika e privatësisë. Faleminderit dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni me çdo pyetje.

Filloni biznesin tuaj të ëndrrave dhe mbajeni atë 100% në përputhje

Kthejeni idenë tuaj të ëndrrave në biznesin tuaj të ëndrrave.